Michael Cera's vrouw en alle vrouwen met wie hij voor haar uitging

Inhoudsopgave:

Michael Cera's vrouw en alle vrouwen met wie hij voor haar uitging
Michael Cera's vrouw en alle vrouwen met wie hij voor haar uitging
Anonim

Bekend om zijn "onhandige grappige kerel" persona, is Michael Cera ongetwijfeld een van de meest onderscheidende en algemeen herkenbare Hollywood-persoonlijkheden geweest sinds het begin van zijn carrière in 1999. De Superbad-ster werd in 2003 beroemd dankzij zijn doorbraakrol als George-Michael Bluth in de comedyserie Arrested Development. Sindsdien maakt Cera deel uit van vele iconische functies zoals Superbad en Scott Pilgrim Vs. De wereld.

Ondanks de bekendheid die gepaard ging met de lovende kritieken en het enorme succes van de acteur, heeft Cera zijn privéleven berucht weggehouden van het publieke oog. De persoonlijke aspecten van het leven van de 33-jarige - zoals zijn datinggeschiedenis - zijn voor het grootste deel geheim gehouden. Zonder aanwezigheid op sociale media en een recente vertraging in zijn acteercarrière, was het gemakkelijk voor Cera om zijn persoonlijke zaken voor zichzelf te houden. Aanhangers van de acteur met arendsogen merkten echter een enorme mijlpaal op die Cera onlangs vierde met zijn langdurige partner, Nadine. Dus laten we eens kijken naar alles wat we weten over het gelukkige paar.

7 De acteur trouwde ergens tussen 2017-2018 met zijn vrouw

Er wordt gespeculeerd dat de Juno-ster en zijn liefhebbende vrouw ergens in 2017 besloten de volgende stap in hun relatie te zetten. Volgens Us Weekly werd de Superbad-acteur voor het eerst gespot met een verlovingsring in januari 2017 en er wordt gespeculeerd dat ze ergens in 2018 officieel zijn getrouwd. Sindsdien zijn zowel Cera als zijn vrouw meerdere keren gefotografeerd, beide met hun trouwringen om hen heen.

6 Ze hielden hun relatie voor dit onder de pet

The Scott Pilgrim Vs. De burgerlijke staat van de World-acteur is pas onlangs aan het licht gekomen, omdat Cera eerder zijn relatie met zijn vrouw, Nadine, uit het publieke oog had gehouden. Hierdoor blijft de relatie, evenals de vrouw van de acteur in het algemeen, voor het grootste deel een mysterie voor het publiek met heel weinig informatie eromheen. Hoe het paar elkaar ontmoette is onbekend, evenals wanneer het paar begon te daten, wanneer ze officieel in het huwelijksbootje stapten, en zelfs de achternaam van Nadine!

5 In 2022 verwelkomden ze een baby in de wereld

Na de fans verrast te hebben met nieuws over zijn geheime verloving in 2017, bleef Cera de grote mijlpalen in zijn leven geheim houden. Begin maart 2022 brak het nieuws uit dat de acteur vader was geworden bij de geboorte van zijn eerstgeboren baby. Het nieuws van Cera's baby werd per ongeluk gemorst door zijn Life & Beth co-ster, komiek-actrice Amy Schumer. Tijdens een interview met ET dat Life & Beth promoot, werd Schumer gevraagd om te spreken over de lessen die ze hoopte dat haar 2-jarige Gene zou oppikken. Terwijl hij hierover sprak, verlegde Schumer de aandacht even naar Cera toen hij zei: "Michael heeft ook een baby. Is dat algemeen bekend?… Ik heb hem net overtroffen, ik heb net zijn baby overtroffen."

Na de onthulling ging Cera iets dieper in op de toevoeging van zijn baby aan zijn gezin, terwijl hij de hele situatie kort hield. Cera verklaarde: “We staan aan het begin. We doen nu de basis."

4 Voor Nadine had hij een date met deze 'Scott Pilgrim vs. De co-ster van de wereld

Voordat hij een relatie ontwikkelde met de moeder van zijn kind en huidige vrouw Nadine, dateerde Cera misschien wel het meest beroemde zijn Scott Pilgrim Vs. The World co-ster, komiek-actrice Aubrey Plaza. Tijdens een verschijning in 2016 op de podcast van drag-icoon RuPaul, What's The Tee With Michelle Visage, onthulde de Parks And Recreation-actrice dat zij en Cera eigenlijk iets minder dan 2 jaar hadden gedateerd. Beiden bekend om hun onhandige persona's op en buiten het scherm, kwam de koppeling voor velen niet als een schok. Terwijl hij sprak over de compatibiliteit tussen de twee, verklaarde Plaza dat Cera "gewoon een rare kleine freak was, en we spreken dezelfde taal."

3 Maar ze hielden de relatie ook geheim

Echter, ondanks wat later een behoorlijk iconisch fan-favoriet paar werd, werd de relatie van Cera en Plaza, net als de huidige relatie van Cera, geheim gehouden en weg van het publieke oog. Tijdens de podcast was zelfs gastheer RuPaul geschokt toen hij hoorde over de relatie. Toen hij onthulde dat hij zich aangetrokken voelde tot de ster van Arrested Development, onthulde Plaza dat ze hem 'voor een lange tijd privé' had gedateerd. Nadat hij dit had gehoord, begon een zeer geschokte RuPaul zijn vraag door te vragen hoe lang het paar precies samen was. In reactie hierop verklaarde Plaza dat Cera en zij al anderhalf jaar samen waren.

2 Plaza en Cera zijn zelfs bijna getrouwd

De schok van het nieuws van Plaza bleef over de gastheer van de drag-ster rollen, toen Plaza, na de onthulling van de relatie tussen haarzelf en Cera, vervolgens benadrukte hoe het paar zelfs dicht bij het huwelijk was geweest. Plaza legde aan RuPaul uit hoe zij en Cera elkaar in 2009 hadden ontmoet tijdens het filmen van Scott Pilgrim Vs. De wereld in Toronto. De actrice benadrukte vervolgens hoe het paar hierna een relatie had ontwikkeld die door de jaren heen gestaag bloeide. Volgens de actrice overwoog Cera en Plaza tijdens een cross-country roadtrip waaraan het paar begon om naar Las Vegas te vluchten om te trouwen.

1 Er werd ook gezegd dat hij betrokken was bij deze co-ster

Een andere co-ster met wie Cera naar verluidt een romantische relatie had, was Charlyne Yi. Het paar ontmoette elkaar voor het eerst tijdens het filmen van de film uit 2009, Paper Heart. Terwijl het paar liefdesbelangen in de film uitbeeldde, werden velen ertoe gebracht te geloven dat Cera en Yi daadwerkelijk buiten het scherm hadden gedateerd. Speculaties verspreidden zich als een lopend vuurtje na de release van de film, maar Yi stopte zelf de geruchten uit de eerste hand. In een artikel van Independent. Ie werden Yi's opmerkingen over hun neprelatie met Cera onthuld.

Yi verklaarde: "We wisten dat mensen in de war zouden raken en denken dat het echt was - ik krijg veel mensen die komen zeggen: 'Sorry voor de breuk', en ik zeg, 'wat ?' Soms speel ik mee en soms corrigeer ik ze."

Aanbevolen: