Wat de vrouw van Michael Rappaport, Kebe Dunn, echt denkt over zijn gevoel voor humor

Inhoudsopgave:

Wat de vrouw van Michael Rappaport, Kebe Dunn, echt denkt over zijn gevoel voor humor
Wat de vrouw van Michael Rappaport, Kebe Dunn, echt denkt over zijn gevoel voor humor
Anonim

Wanneer een acteur op een rode loper of in een film of tv-show verschijnt, denken hun fans niet veel na over alle mensen die hebben geholpen om ze daar te krijgen. Als een ster bijvoorbeeld een prijs wint en zijn agenten en managers bedankt, kunnen de meeste kijkers niet wachten tot ze overgaan op een interessanter onderwerp.

Als sterren hun belangrijke anderen ter sprake brengen tijdens hun dankwoord, kan dat natuurlijk al snel een stuk intrigerender worden. Veel mensen geven er tenslotte om als koppels van beroemdheden uit elkaar gaan of wanneer ze publiekelijk hun liefde voor elkaar belijden. Aan de andere kant besteden de meeste mensen niet zoveel aandacht aan de verhalen van beroemde echtgenoten die hun partners en hun carrière trouw steunen.

Hoewel Michael Rapaport op dit moment al meer dan twee decennia in de publieke belangstelling staat, weten de meeste van zijn fans heel weinig over zijn vrouw, Kebe Dunn. Zo hebben maar heel weinig fans van Rapaport enig idee of Dunn een fan is van Rapaports vaak verdeeldheid zaaiende vorm van humor of dat ze denkt dat hij beter af zou zijn als hij veel vaker zijn mond zou houden.

Controversiële opmerkingen

Gedurende de carrière van Michael Rapaport heeft hij een beeld voor zichzelf gecreëerd dat zo ongeveer de levende belichaming is van de stereotiepe New Yorker. Blijkbaar niet bereid om zijn klappen uit te delen, komt Rapaport over als het type persoon dat er trots op is dat ze geen filter tussen hun hersenen en zijn mond hebben.

Als je op zoek bent naar een voorbeeld van de minder controversiële kant van zijn gevoel voor humor, hoef je alleen maar de relatie van Michael Rapaport met het personeel van The Howard Stern Show te bekijken. Immers, als een beroemdheid op zoek is naar een publiek dat godslastering aankan, passen Stern-fans perfect bij elkaar. Aan de andere kant is Rapaport er geen onbekende in dat zijn humor het onderwerp van controverse wordt en het blijkt dat hij zeker niet het soort persoon is dat terugv alt bij een reactie.

Eind 2018 voelde Michael Rapaport de behoefte om Ariana Grande op sociale media te bellen om puur oppervlakkige redenen. "Ariana Grande is 27 bedrijven 12, je doet die laarzen uit waarin ze haar benen verbergt, de kattenoogmake-up en het geniepony-verhaal en ik denk dat er hetere vrouwen aan de balie werken bij Starbucks, zonder gebrek aan respect voor Starbucks". Het is niet verwonderlijk dat veel fans van Grande snel ter verdediging van de popster kwamen. Wat nog belangrijker is, er waren veel mensen die zich niets aantrekken van Grande in het algemeen, die vonden dat Rapaport ver uit de pas liep en hem daarom uitriepen.

Als de meeste sterren zagen dat er online een consensus was dat hun gedrag aanstootgevend was, zouden ze snel een zorgvuldig geformuleerde verklaring afleggen waarin ze zich verontschuldigden en om vergeving vroegen. Natuurlijk is Michael Rapaport op geen enkele manier de typische beroemdheid. Immers, in plaats van zich te verontschuldigen, verdubbelde Rapaport zich door Ariana Grande nogmaals op sociale media te bespotten met een gephotoshopte afbeelding van zichzelf naast haar naast enkele spottende woorden. “When Thank You, Next is echt leven!!! Blijf altijd disruptief! Shout out naar alle vrouwen bij Starbucks!!!” Verbazingwekkend genoeg is de Grande-controverse slechts een van de vele waar Rapaport zich in heeft verwikkeld. Met dat in gedachten zou het geen grote verrassing zijn als zijn capriolen zijn vrouw frustreerden.

Dunns humorperspectief

Natuurlijk is de enige manier om echt te weten hoe een paar dagelijks met elkaar omgaat, door een van de mensen te zijn die bij de relatie betrokken zijn. Desondanks is het redelijk om op basis van hoe een paar met elkaar omgaat in het openbaar of op sociale media, bepaalde dingen over hun relatie te concluderen. Als een echtgenoot bijvoorbeeld iets over zijn partner schrijft, is het logisch om zijn woorden op het eerste gezicht te nemen.

Op basis van wat Michael Rapaport en zijn vrouw op sociale media plaatsen, lijken ze goed met elkaar overweg te kunnen en delen ze een gevoel voor humor. Op een gegeven moment plaatste Rapaport bijvoorbeeld een video van hem en zijn vrouw die plezier hadden met dansen op Twitter. In de hele korte clip is te zien hoe Rapaport contact maakt met zijn vrouw totdat de video eindigt met haar speels hem te slaan terwijl ze "schat" uitroept.

Voor iedereen die de Twitter-videoclip niet als voldoende bewijs ziet dat Kebe Dunn geamuseerd is door de capriolen van haar man, die kan vertrouwen op de eigen woorden van Rapaports vrouw. Om zijn verjaardag te vieren, plaatste Dunn tenslotte een eerbetoon aan Rapaport waarin ze zijn komische karbonades ter sprake bracht.

“De onverschrokken en grappige persoon die ik ken. De meest genereus. Het meest complexe temperamentvolle, gevoelige liefhebbende wezen. Een andere beste vriend van mij … Een van de redenen waarom ik elke dag lachend wakker word, is omdat het mijn verjaardag is en ik niet meer van hem zou kunnen houden als het niet ongezond was! “

Aanbevolen: