Hoeveel geld heeft Mila Kunis ingezameld om Oekraïne te helpen?

Inhoudsopgave:

Hoeveel geld heeft Mila Kunis ingezameld om Oekraïne te helpen?
Hoeveel geld heeft Mila Kunis ingezameld om Oekraïne te helpen?
Anonim

Mila Kunis, een Oekraïense actrice wiens familie in 1991 uit Sovjet-Oekraïne is gevlucht, heeft opnieuw haar best gedaan om een aanzienlijke donatie aan een goed doel te doen. Met een succesvolle carrière van twee decennia in Hollywood, waarin ze speelde in films als Black Swan, Bad Moms en Ted, is de moeder van twee kinderen ook bekend geworden om haar humanitaire werk.

In maart 2022 beloofden Kunis en haar man Ashton Kutcher dat ze $ 3 miljoen aan donaties zouden verdubbelen om de mensen van Oekraïne te helpen die het land ontvluchtten na de invasie van de Russische president Vladimir Poetin.

Miljoenen mensen zouden hun huizen hebben achtergelaten uit angst om verstrikt te raken in de oorlog tussen Oekraïne en Rusland. En in een poging om te helpen waar ze kan, heeft Mila, die naar verluidt 75 miljoen dollar waard is, opnieuw een stap gezet om de kwetsbare mensen in nood te helpen.

Deze bijzondere liefdadigheidsbijdrage is Kunis zo dierbaar in het hart, aangezien ze zelf werd geboren in Chernivtsi, Oekraïne. Dus, wat doen zij en haar man precies om geld in te zamelen voor Oekraïne? Hier is het dieptepunt …

Hoeveel heeft Mila Kunis gedoneerd?

Mila Kunis is geen onbekende als het gaat om het doneren van geld aan een handvol goede doelen - en we hebben het over de zevencijferige som.

In mei 2020 lanceerde de 38-jarige bijvoorbeeld een liefdadigheidswijn samen met haar man en voormalig That '70s Show co-ster, en legde uit dat de winst van hun lancering zou worden gedoneerd aan een goed doel.

Hun genereuze zet kwam slechts twee maanden na de pandemie van het coronavirus.

Het paar verscheen in een virtueel interview op The Tonight Show om de details over de genereuze beslissing vrij te geven.

"Toen we er voor het eerst mee begonnen, hadden we zoiets van: 'Oké, we zullen zien of we een beetje geld kunnen inzamelen en zien hoe het gaat'", zei Kutcher, die ooit getrouwd was met actrice Demi Moore.

“Je moet een toewijzing van zaken doen. Je moet sap vooraf bestellen. Dus we hadden zoiets van, laten we het maar op safe spelen', vervolgde zijn vrouw. "We hebben 2.000 gevallen gekocht."

Kunis en Kutcher hebben ervoor gekozen om geen andere marketing te doen dan door hun sociale media-accounts te gebruiken met een video waarin de goede daad wordt uitgelegd.

En het duurde niet lang voordat het toegewijde paar vernam dat de 2000 koffers die ze hadden besteld, voor het einde van de dag volledig uitverkocht zouden zijn.

Hoeveel hebben ze opgehaald tijdens de pandemie?

Het is onduidelijk hoeveel het paar heeft vergaard met hun quarantainewijn, maar volgens Kutcher konden ze in slechts acht uur bijna $ 1 miljoen verdienen.

Alle flessen die ze hadden besteld waren allemaal op, waardoor het paar sprakeloos was.

“In acht uur waren we 2.000 gevallen uitverkocht. We waren geschokt, " vervolgde Kunis, terwijl Kutcher instemde: "We hebben ongeveer een miljoen dollar opgehaald."

Kunis zei dat ze hoopte dat mensen de quarantainewijn zullen blijven steunen, en zei dat ze wil dat ""mensen blijven geven en weten dat het naar de juiste plaatsen gaat."

"We zouden gaan eten of drinken of wat dan ook en ik realiseerde me dat niet om het drinken aan te moedigen, maar het enige waar we ons allemaal omheen kunnen verzamelen is eten en entertainment of een glas wijn drinken en gewoon ontspannen."

Mila Kunis doneerde miljoenen aan Oekraïne

In maart 2022 beloofden Kunis en Kutcher om $ 3 miljoen aan donaties te verdubbelen om Oekraïne te steunen tegen hun oorlog met Rusland.

Kunis onthulde dat ze een GoFundMe-pagina hadden gelanceerd om degenen te helpen die getroffen zijn door Poetins beslissing om Oekraïne binnen te vallen, wat ze beschreef als een "onrechtvaardige aanval" op haar thuisland.

In een bericht op haar officiële Instagram-pagina schreef ze: “Vandaag ben ik een trotse Oekraïner. Terwijl mijn familie in 1991 naar de Verenigde Staten kwam, werd ik in 1983 geboren in Chernivtsi, Oekraïne. Oekraïners zijn trotse en dappere mensen die onze hulp verdienen in tijden van nood.”

“Deze onrechtvaardige aanval op Oekraïne en de mensheid in het algemeen is verwoestend en het Oekraïense volk heeft onze steun nodig. Onze familie start dit fonds om onmiddellijke ondersteuning te bieden en we zullen tot $ 3 miljoen dollar matchen.

“Terwijl we getuige zijn van de moed van de Oekraïners, zijn we ook getuige van de onvoorstelbare last van degenen die voor veiligheid hebben gekozen. Talloze mensen hebben alles wat ze weten en liefhebben achter zich gelaten om hun toevlucht te zoeken.

In iets minder dan een week had de inzamelingsactie iets meer dan $ 18 miljoen opgehaald voor de mensen in het door oorlog verscheurde Oekraïne om lokale liefdadigheidsinstellingen te helpen.

Kunis en Kutcher hebben hun GoFundMe-doel gesteld op $30 miljoen, waarbij alle opbrengsten naar flexport.org en airbnb.org gaan.

Aanbevolen: