Hier is hoeveel Mila Kunis Meg Griffin uitspreekt op 'Family Guy

Inhoudsopgave:

Hier is hoeveel Mila Kunis Meg Griffin uitspreekt op 'Family Guy
Hier is hoeveel Mila Kunis Meg Griffin uitspreekt op 'Family Guy
Anonim

Ze is een van de meest gewilde actrices in Hollywood sinds haar grote doorbraak in That '70s Show in 1998, maar in de loop der jaren heeft Mila Kunis haar inkomstenstromen uitgebreid via vele bronnen, waaronder haar oude positie als Meg Griffin in Family Guy.

Kunis trad in 2000 toe tot de hitshow nadat ze Lacey Chabert had vervangen, die het personage tijdens de eerste serie had geuit, en hoewel haar verdiensten niet ongewoon waren toen ze de baan kreeg, in 2013, de actrice zorgde voor een lucratieve deal waarmee ze tot $ 225.000 per aflevering zou verdienen.

Family Guy blijft tonnen geld verdienen voor Fox via advertenties, naar verluidt tot $ 250.000 in rekening brengen voor een commercial van 30 seconden, dus het is begrijpelijk waarom Kunis, die naar verluidt begon met $ 15.000 per aflevering, zou hebben haar contract heronderhandeld. Tegenwoordig is de moeder van twee kinderen $ 66 miljoen waard en een flink deel daarvan is vergaard met haar verdiensten op FG, maar hoeveel heeft ze sinds 2000 verdiend met de geanimeerde sitcom?

Hoeveel verdient Mila Kunis aan Family Guy?

Toen de A-lijst actrice voor het eerst bij Family Guy kwam, verdiende ze niet het grote geld dat ze vandaag met de show verdient.

Haar salaris per aflevering werd geschat op ongeveer $ 15.000 per aflevering, wat begrijpelijk is gezien de manier waarop netwerken gewoonlijk opnieuw onderhandelen over een deal aan het einde van een serie op basis van beoordelingen onder de doelgroep.

Nou, Family Guy bleek vanaf het begin een kijkcijferhit te zijn, en hoewel nooit werd onthuld hoeveel Kunis verdiende na het ontvangen van een salarisverhoging, was het in november 2013 toen The Hollywood Reporter beweerde dat de actrice, samen met Alex Borstein, Seth Green en Mike Henry, hadden grote verhogingen gescoord.

Hoewel de publicatie niet vermeldde wat hun salarissen waren voordat ze hun nieuwe contracten ondertekenden, verdienden alle vier de belangrijkste castleden tussen $ 175.000 en $ 225.000 toen de show in 2014 zijn 12e seizoen inging.

"Volgens meerdere bronnen kon de vierkoppige stemmencast elk tussen de $ 175.000 en $ 225.000 per aflevering veiligstellen voor nog minstens twee seizoenen - en maar liefst vijf seizoenen van de serie," THR werd destijds onthuld.

"Show-maker Seth MacFarlane, die verschillende rollen vertolkt, waaronder hoofdpersonage Peter Griffin, zoon Stewie en martini-swillende hond Brian, zal afzonderlijk onderhandelen omdat zijn deal met 20th TV verschillende andere componenten heeft."

De belangrijkste reden waarom Kunis en haar co-sterren een flinke salarisverhoging konden krijgen, was simpelweg te wijten aan het feit dat de show buitengewoon goed presteerde met zijn jongere, scheve mannelijke publiek, herhaalde afleveringen verdienden meer dan 2,5 miljoen kijkers en commercials werden nog steeds verkocht voor $ 250.000 voor een plek van 30 seconden.

Er moet ook worden vermeld dat Fox ook veel winst maakt met de verkoop van merchandise en licenties, die allemaal hebben bijgedragen aan het heronderhandelen van contracten voor zijn leidende sterren - en terecht.

Hoewel sommigen het bedrag misschien niet indrukwekkend vinden - vooral in vergelijking met het salaris van haar man Ashton Kutcher van $ 750.000 per aflevering op Two And A Half Men - speelde Kunis in meer dan 320 afleveringen van Family Guy en in 2013 ze verdiende naar schatting $ 200.000 per aflevering.

Dus, terwijl Kutcher misschien vier seizoenen lang met meer geld wegliep door Walden Schmidt te spelen - voordat CBS besloot de show in 2015 te annuleren - blijft Kunis Meg Griffin uitspreken tot op de dag van vandaag, dus haar bron van inkomsten uit Fox lijkt veel betrouwbaarder omdat ze sinds 2000 op FG zit.

Waarom heeft Mila Kunis Lacey Chabert vervangen bij Family Guy?

Velen hebben zich afgevraagd hoe Kunis terechtkwam in de rol van Meg Griffin, een personage dat ooit werd ingesproken door Chabert, die waarschijnlijk het meest bekend is om haar rol als Gretchen Wieners in de komediefilm Mean Girls uit 2004.

In een interview in 2006 met GameSpy legde de actrice uit dat ze nooit uit de show was ontslagen, en dat er ook geen spanning was tussen haar en de maker van de show Seth MacFarlane. De reden waarom ze wegging was simpelweg vanwege haar opleiding en toen al gebonden aan andere projecten; ze was nooit van plan om langer dan één serie deel uit te maken van de show.

"Ik heb de show eigenlijk uit eigen beweging verlaten", onthulde ze. “En alleen omdat ik op school zat en op dat moment Party of Five deed. Maar ik vind de show hilarisch en heb helemaal geen wrok tegen haar. Ik vind haar een geweldige actrice.

Toen, in een interview in 2012 met IGN, raakte MacFarlane het onderwerp aan en zei dat hoewel er geen kwade gevoelens waren jegens Chabert, hij wel dacht dat toen Kunis werd aangenomen voor de rol, ze iets unieks aan het personage bracht.

“Ze [Lacey] wilde gaan, en ze vond het heel cool. We willen natuurlijk niemand daar houden die er niet wil zijn. Dus, weet je, het was al vroeg genoeg in de show dat het niet groot was - dat gebeurt van tijd tot tijd, je moet een stemacteur vervangen.

"Gelukkig was wat Mila ervoor bracht, Mila Kunis, in veel opzichten, dacht ik, bijna meer geschikt voor het personage."

Aanbevolen: