Hier is hoeveel geld JWOWW afgewezen heeft van Hugh Hefner

Inhoudsopgave:

Hier is hoeveel geld JWOWW afgewezen heeft van Hugh Hefner
Hier is hoeveel geld JWOWW afgewezen heeft van Hugh Hefner
Anonim

De reality-tv-ster begon als grafisch ontwerper en ze was echt niet van plan een deuk te maken in de wereld van reality-tv.

Nou, alles veranderde voor de 35-jarige in 2009, toen ze zich bij 'Jersey Shore' aansloot. JWoww gaf in verschillende interviews toe dat haar auditie voor de show als een grap was gedaan … We kunnen gerust zeggen dat de grap behoorlijk lucratief bleek te zijn, omdat ze een behoorlijke carrière en vermogen uit de show smeedde. Nu het seizoen van 'Familievakantie' nog steeds sterk aan de gang is, blijft ze haar waarde opbouwen dankzij de show.

Rond 2010 vloog 'Jersey Shore' hoog op. Met zijn succes kwamen er veel kansen voor de cast. Jenny had met name een groot aanbod om te poseren voor een bepaald tijdschrift. Als ik de krantenkoppen van meer dan tien jaar geleden lees, lijkt het alsof JWoww het aanbod serieus heeft overwogen, maar uiteindelijk deed zich een grotere kans voor waardoor de deal werd afgewezen.

Laten we eens kijken waarom JWoww de kans heeft doorgegeven, samen met wat het aanbod was. We zullen ook een snelle blik werpen op haar onwaarschijnlijke weg naar roem.

Het vinden van Fame & The Spin-off

Tijdens het werken in een club in Long Island, was de realityster gastheer voor verschillende castinggesprekken. Het was de vriend van JWoww die auditie deed voor een show en bij de casting werd Jenny aangemoedigd om auditie te doen voor een ander project, een dat 'Jersey Shore' bleek te zijn.

"We hielden de hele tijd casting-oproepen", zei ze. "Ze waren aan het casten voor een VH1-show genaamd My New BFF van Paris Hilton, en mijn beste vriend wilde er zo graag bij zijn. Ze noemden me een stel [van] weken later, [zeggend,] 'We denken echt dat we van je zouden houden voor deze nummer één Guido-show',' zei ze.

De show ging van start en het werd meteen een hit. Het zou zes seizoenen duren, van december 2009 tot oktober 2012. Natuurlijk is de show weer aan de gang, weer bij MTV voor de spin-off 'Family Vacation'. De show doet het erg goed.

Voorafgaand aan de 'Family Vacation'-reünie kregen JWoww en Snooki een enorme kans om opnieuw te schitteren in hun eigen realityshow, 'Snooki &Jwoww', op MTV. De show was in het begin een grote hit, het duurde vier seizoenen en er werden 48 afleveringen uitgezonden.

Uiteindelijk speelde de kans een grote rol in het afwijzen van een ander lucratief aanbod dat op haar pad kwam.

Farley wijst zes cijfers af

JWoww is niet de eerste celeb die het aanbod van Hugh Hefner afwijst, er zijn een hele reeks andere beroemdheden, waaronder Jennifer Aniston, Jennifer Love Hewitt, Melissa Joan Hart en Jessica Albs, om er maar een paar te noemen.

Er wordt aangenomen dat Jenny het aanbod daadwerkelijk heeft overwogen - er werd gezegd dat het $ 400.000 waard was. Uiteindelijk wees Farley het aanbod af, grotendeels omdat er iets groters om de hoek lag, een kans om haar eigen serie naast Snooki te krijgen, die slechts een paar jaar later kwam.

"Ik ga in de nabije toekomst geen Playboy doen", vertelde ze onlangs aan Ryan Seacrest op zijn KIIS-FM-radioshow. "Er is een betere kans die iedereen binnenkort zal zien."

Het is allemaal verlopen zoals het had moeten zijn, aangezien Farley duidelijk de PG-route koos en haar kinderen op televisie zette. Ze had veel plezier met de spin-off en slechts een paar jaar later voegde ze zich weer bij de hele cast voor een epische reünie, een die vandaag nog steeds goed gaat.

Onnodig te zeggen dat, zoals Deena al zei met In Touch Weekly, dingen nog steeds een beetje gek worden van tijd tot tijd in de show, zoals Angelina's controversiële bruiloft, waardoor bijna de hele cast van meisjes stopte: Na de huwelijkssituatie, ik had zeker zoiets van, ik heb zelf een pauze nodig. En dan is het ook gewoon heel moeilijk voor mij om mijn kinderen achter te laten. Maar gelukkig zijn het productiebedrijf en MTV zo geweldig geweest om met ons samen te werken', zegt Deena.

Alles is goed in de wereld van 'Jersey Shore', want Snooki zou onlangs ook terugkeren naar de show om Mike's schone vijfjarige jubileum te vieren. Er waren ook geruchten dat Jenny en Snooki de show opnieuw zouden opstarten voor een nieuwe run, hoewel fans op dit moment dol zijn op hun terugkeer naar MTV, samen met de rest van de crew.

Aanbevolen: