Wat is 'Het Ultimatum'? Een gedetailleerd overzicht van de nieuwste datingshow van Netflix

Inhoudsopgave:

Wat is 'Het Ultimatum'? Een gedetailleerd overzicht van de nieuwste datingshow van Netflix
Wat is 'Het Ultimatum'? Een gedetailleerd overzicht van de nieuwste datingshow van Netflix
Anonim

Een nieuwe dag, een nieuwe datingshow! Netflix gaat in première met nog een andere datingshow genaamd The Ultimatum: Marry or Move On, en deze is een beetje anders dan de meeste.

Netflix heeft nog een show genaamd The Ultimatum die oorspronkelijk in première ging in 2009, dus raak niet zo in de war wanneer deze datingshow volgende maand naar het streamingplatform komt. De officiële trailer is uitgekomen en het ziet er nu al naar uit dat de zaken verhit gaan worden.

Datingshows brengen iedereen aan het praten en worden verslavend. Het platform is geen onbekende voor dit soort shows, want het is de gastheer voor Love Is Blind, Too Hot To Handle, Dating Around en meer. Ontdek waarom mensen niet kunnen stoppen met praten over deze nieuwe provocerende datingshow.

Wordt deze show je nieuwe obsessie? Dit is wat we weten over de nieuwe Netflix-datingshow, The Ultimatum: Marry or Move On.

5 Wanneer en waar je 'The Ultimatum: Marry Or Move On' kunt kijken

Zoals we al eerder zeiden, gaat The Ultimatum: Marry or Move On in première op Netflix met een startdatum van 6 april. Er komen in totaal tien afleveringen, maar het mooie is dat je niet lang hoeft te wachten om ze te bekijken. De eerste acht afleveringen vallen op die dag, maar dan komen de finale en reünie op 13 april uit.

4 Waar gaat 'The Ultimatum: Marry Or Move On' over?

The Ultimatum heeft een zeer interessante verhaallijn. De meeste datingshows nemen singles en plaatsen ze allemaal bij elkaar om een relatie te vinden, maar deze keer niet. Nee, deze show neemt een stel dat al een relatie heeft - een van hen wil trouwen, en de andere niet en plaatst ze in een huis met andere stellen in dezelfde situatie. Volgens de Netflix-beschrijving "wordt er een ultimatum gesteld - en over iets meer dan acht weken moeten ze zich verbinden tot een huwelijk, of verder gaan. In de tussentijd zal elk een nieuwe potentiële partner kiezen uit een van de andere koppels, in een levensveranderende kans om een glimp op te vangen van twee verschillende mogelijke toekomsten."

3 Wie host 'The Ultimatum: Marry Or Move On'?

Als je een fan bent van datingshows, herken je deze bekende gezichten misschien. Nick en Vanessa Lachey zijn terug om weer een nieuwe datingshow te hosten. De koppels hosten ook Netflix's Love Is Blind, dat net zijn derde seizoen heeft afgerond. In de promo op hun Instagram legde Nick uit dat Vanessa hem een ultimatum had gesteld, nadat ze vijf jaar verkering hadden gehad, dus dat vonden ze maar al te goed.

2 Wie zit er op 'The Ultimatum: Marry Or Move On'?

Netflix heeft nog geen details over de cast vrijgegeven, maar we weten wel dat er zes koppels zijn die allemaal compatibel zullen zijn met meerdere mensen in huis. Er zijn echter tal van scènes uit de trailer die kijkers een kijkje geven in de dilemma's waarmee ze worden geconfronteerd. De trailer opent met een vrouw die zegt: "Het enige dat enger is dan je nu te verliezen, zou zijn om met je te trouwen." Terwijl een mannelijk castlid van gedachten lijkt te veranderen. "Mijn ogen zijn geopend voor een heleboel dingen die ik wil in een relatie," zei hij.

1 Wat zeggen fans over 'The Ultimatum: Marry Or Move On'?

Natuurlijk wegen fans al mee als het nog niet eens in première is gegaan. En de reacties zijn overwegend positief. De meeste mensen op Twitter zeggen dat, hoewel de show eruitziet als prullenbak, ze er "mee moeten tellen" als ze ernaar kijken. Anderen zeggen dat ze niet kunnen wachten om het te zien omdat de Lacheys "een wurggreep" op hen hebben. Mensen kunnen gewoon niet wegblijven van datingshows, vooral niet die voor drama's zorgen.

Aanbevolen: