Wat is 'Love Off The Grid'? Een gedetailleerd overzicht van de datingshow van Discovery

Inhoudsopgave:

Wat is 'Love Off The Grid'? Een gedetailleerd overzicht van de datingshow van Discovery
Wat is 'Love Off The Grid'? Een gedetailleerd overzicht van de datingshow van Discovery
Anonim

Nog een dag, nog een datingshow… Love Off The Grid is de nieuwste datingshow die opkomt en fans zijn er al enthousiast over. Dit is echter niet de eerste datingshow die Discovery heeft georganiseerd. Naked and Afraid en 90 Day Fiancé zijn twee van de grootste datingshows die uit het netwerk komen, dus als Love Off The Grid ook maar zoiets is als die shows, is het succes. De show wordt uitgezonden op Discovery+, het streamingplatform van het netwerk.

De show ging in première op zondag 30 januari, met wekelijkse afleveringen. Als je het streamingplatform niet hebt, is het ook beschikbaar op Fubo TV, Sling, YouTube TV, Philo en DirecTV Stream.

Zullen de deelnemers bereid zijn om in de wildernis te leven om liefde na te jagen? Volg vier stellen die denken dat ze de ware hebben gevonden en maak verbinding zonder enige technologie.

Maar wat is Love Off The Grid precies? Hier is een gedetailleerd overzicht van de datingshow van Discovery.

8 'Love Off The Grid'-plot

Love Off The Grid volgt vier stellen, die gewend zijn aan moderne voorzieningen, zoals technologie, stromend water en binnenshuis leven, en dat allemaal opgeven voor een kans op liefde omdat hun partners 'off the grid' leven. Ze zullen in totale isolatie samenleven om te zien of hun relatie in het wild zal werken. Zal geen enkele afleiding hen bij elkaar brengen of zal hun verschillende levensstijl ervoor zorgen dat de koppels hun breekpunt bereiken?

7 'Love Off The Grid'-koppel Charlie Moore en Jen Taylor

Charlie Moore en Jen Taylor zijn het eerste koppel in de show. Zij houdt van het stadsleven, terwijl hij van de eenvoudigere dingen in het leven houdt. Toen Jen bij Charlie aankwam, merkte ze hoe klein het was en hoe dicht het bed bij de badkamer was, en ze vroeg zich duidelijk af of ze dit allemaal konden laten werken. Charlie Moore komt uit Noord-Carolina en houdt van het buitenleven, aangezien hij in de bergen is opgegroeid. Ondertussen houdt Jen Taylor niet van kleine ruimtes of beestjes of beestjes. Het stel is twee decennia geleden uit elkaar gegaan en probeert hun relatie weer te laten werken met deze show.

6 'Love Off The Grid'-koppel Angela en Josh

Angela en Josh zitten nog steeds in de puppyfase van hun relatie, dus misschien kunnen ze het laten werken. Angela en Josh lijken eind 20 tot eind 30 te zijn. In deze relatie leeft Josh in de moderne wereld, terwijl Angela buiten het netwerk leeft.

Ze probeert haar vriend te laten zien hoe ze water kan besparen als er maar een beperkte hoeveelheid van is. "Het is erg belangrijk om water te besparen op de ranch, want hoe meer water ik moet vervoeren, hoe meer gas ik moet gebruiken en hoe meer slijtage aan mijn truck. Dus we proberen het water niet te gebruiken, "legde ze uit in een aflevering van Love Off The Grid.

5 'Love Off The Grid' koppel Spence en Lyndsay

Spence en Lyndsay ontmoetten elkaar op Tinder tijdens een roadtrip in Colorado. Spence leeft van het net, terwijl Lyndsay gewend is aan de fijnere dingen in het leven. Ze was bang dat haar hond zou worden aangevallen door coyotes of beestjes of dat aliens hen zouden binnenvallen. Lyndsay maakte zich ook zorgen dat Spence's hut misschien niet tegen alle weersomstandigheden en wildernis bestand zou zijn. Spence verzekerde haar dat het goed komt.

4 'Love Off The Grid' koppel Myesha en Joseph

Misschien hebben Myesha en Joseph de meeste vooruitgang te boeken, maar ze lijken erg verliefd te zijn. Wonen in een tent, de levensstijl is anders voor Myesha, maar ze wil het laten werken vanwege haar liefde voor Joseph. "Ik hou echt van alles aan Joe, maar ik heb nooit van de matrix geleefd", zei ze in de show. Samen leren ze geiten te fokken en verwelkomen ze een andere vrouw in de relatie.

3 Liefde is de prijs op 'Love Off The Grid'

Terwijl de meeste shows deelnemers hebben die strijden om geld, een trofee of de titel van winnaar, kijkt Love Off The Grid alleen of koppels bij elkaar kunnen blijven voor de liefde, ondanks hun verschillende levensomstandigheden. Er is geen geldprijs en geen beloning. Hoe ver zijn ze bereid te gaan voor liefde?

2 De producenten van 'Love Off The Grid'

Als je je afvraagt waarom het concept lijkt op Naked and Afraid of 90 Day Fiance, komt dat omdat Love Off The Grid wordt gerund door dezelfde producers als 90 Day. Dus als deze show op hen lijkt, wordt het zeker een hit. Met welk idee zullen de producers van Discovery nu op de proppen komen?

1 Wat fans zeggen over 'Love Off The Grid'

Veel fans luisteren naar de show. De meesten van hen zijn het erover eens dat ze niet in de wildernis zouden leven zonder stromend water, poema's en ratelslangen. Anderen zeggen dat honden niet buiten mogen zijn bij 100+ graden weer. Twitter-gebruikers denken gewoon dat de deelnemers een beetje te veel bezig zijn met hun intieme leven en dat ze daarom bij hun partners blijven. Terwijl de meeste mensen gewoon in de war zijn over het concept van Love Off The Grid.

Aanbevolen: