Een overzicht van elke persoon die Avril Lavigne heeft gedateerd

Inhoudsopgave:

Een overzicht van elke persoon die Avril Lavigne heeft gedateerd
Een overzicht van elke persoon die Avril Lavigne heeft gedateerd
Anonim

Hij was een jongen, zij een meisje. Kan ik het nog duidelijker maken? Wel, ja. Avril Lavigne's datinggeschiedenis is buitengewoon gecompliceerd en niet zonder moeilijkheden. De poppunkprinses is in de loop der jaren verschillende relaties aangegaan en is twee keer getrouwd geweest - eerst met een oude vriend Deryck Whibley, en vervolgens met Nickelback-frontman Chad KroegerDe zevenendertigjarige ster heeft sinds haar scheiding een aantal persoonlijke moeilijkheden doorgemaakt en heeft sinds 2014 een gevecht met de ziekte van Lyme doorgemaakt, maar komt nu aan de andere kant tevoorschijn en lijkt gelukkig met het leven, en enthousiast over het produceren van nieuwe muziek en het opnieuw vinden van liefde.

Zeggen dat Avril een type heeft, is voor de hand liggend. Ze graaft duidelijk medemuzikanten. Laten we een compleet overzicht van de datinggeschiedenis van de 'Sk8er Boi'-zanger doornemen, waarbij we zijn ups, downs en alles daartussenin bespreken.

8 Mod Zon

Avril's nieuwste beau is zanger en rapper Mod Sun Het paar lijkt een uitstekende match, zowel romantisch als muzikaal. Hun gezamenlijke single 'Flames' werd in januari uitgebracht en Avril en Mod Sun maakten onlangs hun debuut op de rode loper op de MTV VMA's in bijpassende tartan. Avril verschijnt regelmatig op de Instagram-pagina van haar vriend, vaak vergezeld van schattige bijschriften.

7 Chad Kroeger

Avril ontmoette singer-songwriter Chad Kroeger in 2012 terwijl ze samenwerkten aan haar album Avril Lavigne. Het klikte meteen tussen het voormalige koppel. Ze besloten te trouwen na een relatie van slechts een maand, waarbij Chad graag wilde trouwen, en trouwden in juli 2013 tijdens een intieme ceremonie in het zuiden van Frankrijk, voordat ze op lange huwelijksreis gingen in Portofino, Italië. In september 2015 kondigde het paar echter hun scheiding aan en het huwelijk eindigde enkele maanden later officieel.

Toen ze het nieuws van hun scheiding aan haar Instagram-volgers op dat moment verbrak, schreef Lavigne: 'Het is met pijn in het hart dat Chad en ik vandaag onze scheiding aankondigen. Door niet alleen het huwelijk, maar ook de muziek hebben we vele onvergetelijke momenten gecreëerd. We zijn nog steeds, en zullen voor altijd de beste vrienden zijn, en zullen altijd veel om elkaar geven. Aan al onze familie, vrienden en fans, hartelijk dank voor de steun.'

6 Brody Jenner

Avrils relatie met de Kardashian-clan ha alt onlangs het nieuws, maar haar associatie met de realitysterrenfamilie is niet nieuw. In 2010 begon Avril eigenlijk met Brody Jenner, 38, ster van The Hills. Het paar dateerde meer dan twee jaar voordat ze eindelijk stopten.

5 Deryk Whibley

Avril ontmoette haar eerste serieuze vriendje toen ze nog maar zeventien jaar oud was. Zij en ex-man Deryk Whibley, die lid is van de rockband Sum 41, waren aanvankelijk gewoon vrienden, maar twee jaar later werd het romantisch. De twee verloofden zich in 2005 en trouwden een jaar later tijdens een prachtige ceremonie in Montecito, Californië, met 110 gasten. Het huwelijk was echter niet bedoeld om stand te houden en na slechts drie jaar besloot Avril er een beroep op te doen. Ze vertelde het nieuws aan haar fans en zei: "Ik ben dankbaar voor onze tijd samen en ik ben dankbaar en gezegend voor onze resterende vriendschap."

Whibley is sindsdien hertrouwd met model Ariana Cooper en stapte in 2015 in het huwelijksbootje. Het stel deelt samen een dochter, Lydon Igby, die in maart vorig jaar werd geboren.

4 Wilmer Valderrama

Tijdens haar huwelijk met Deryk ontmoette Avril That 70s Show-acteur Wilmer Valderrama, en na haar scheiding van Whibley werden de twee een item. Hoewel hun relatie nooit officieel werd bevestigd, werden Avril en Wilmer samen gefotografeerd in de Los Angeles club Wonderland.

3 Jesse Colburn

Avril ging ook uit met muzikant Jesse Colburn, die sinds het begin van de jaren 2000 deel uitmaakte van haar band. Het paar dateerde tussen 2002 en 2003, maar ging uiteindelijk uit elkaar. Jesse verliet de band in 2004, terwijl Avril uitlegde: "Hij wilde gewoon zijn eigen ding gaan doen en zo, en ik bedoel, dat gebeurt."

2 Mitch Alan

Lavigne zou eind 2003 een korte affaire hebben gehad met platenproducent en muzikant Mitch Allan, nadat ze uit elkaar ging met bandgenoot Jesse Colburn. Hij produceert nog steeds een deel van Avril's muziek en werkte met haar samen aan haar meest recente christelijke rock-geïnspireerde album Head Above Water.

1 Justin Murdock

Avril week enigszins af van haar muzikant/rocker datingtype, toen ze begon te daten met de rijke erfgenaam van Dole Foods, Justin Murdock. Ze werden eind 2009 een item en begonnen veel tijd samen door te brengen. "Avril en Justin zijn samen naar Hawaï geweest, maar meestal hebben ze zich bij hem thuis verschanst", zei een insider."Avril heeft al een tijdje iets met Justin." Begin 2010 was het echter niet goedgekomen tussen hen en was de korte relatie officieel voorbij.

Aanbevolen: