Deze rapper hoopt de rol van Wesley Snipes over te nemen in de reboot van 'White Men Can't Jump

Inhoudsopgave:

Deze rapper hoopt de rol van Wesley Snipes over te nemen in de reboot van 'White Men Can't Jump
Deze rapper hoopt de rol van Wesley Snipes over te nemen in de reboot van 'White Men Can't Jump
Anonim

De film White Men Can't Jump uit 1992 staat bekend als een van de beroemdste sportkomediefilms aller tijden. Toen in 2017 plannen voor een remake werden aangekondigd, kwam dat niet als een verrassing. Vanaf 2022 kondigden filmmakers aan dat NBA- en NFL-sterren Blake Griffin en Ryan Kalil zouden produceren, terwijl rapper Jack Harlow een van de hoofdpersonen zou zijn.

Hoewel er geen woord is over wie de andere hoofdpersoon zou zijn, heeft rapper Quavo duidelijk gemaakt dat hij graag een van hen zou zijn. De artiest zou specifiek de rol van Sidney "Syd" Deane willen spelen, die aanvankelijk werd gespeeld door Wesley Snipes.

Bronnen van TMZ haalden Quavo in, die hen vertelde dat hij bloedserieus was over het feit dat hij in de film met Harlow wilde worden gecast. Toen hem werd gevraagd welk personage hij zou willen spelen, zei hij specifiek: "Ik moet de rol van Wesley Snipes spelen."

'White Men Can't Jump' is een cultklassieker

De originele filmsterren Snipes en Woody Harrelson, die samenwerken om een streetball-hustling-duo te zijn. De acteurs werden gecoacht door voormalig NBA-coach Bob Lanier, die verklaarde dat de twee vaardigheden hadden opgedaan om door te gaan als basketbalspelers van Division II. Meerdere voormalige NBA-spelers verschenen ook in de film, waarvan één de rol van Duck Johnson speelde.

De film was een kaskraker en kritische succesfactor, en prees het script, de regie en de cast. Vooral Snipes werd zeer geprezen voor zijn vertolking van Sidney. The New York Times hield van de acteur vanwege zijn 'grappige, wetende uitvoering met veel fysieke verve'. Zowel hij als Harrelson hadden eerder geacteerd in de film Wildcats uit 1986, het filmdebuut van beide acteurs.

Als Quavo zou worden uitgebracht, zou de geschiedenis zich herhalen

Nadat Harlow zijn betrokkenheid bij de film op zijn Instagram had aangekondigd, bleven fans hem feliciteren en zeiden dat er niets is dat de ster niet kan doen. Een fan zei zelfs: "Dit moet de perfecte persoon zijn voor deze rol." De reacties bleven komen, waarbij een andere gebruiker zei: "Dit is misschien wel de mooiste dag van mijn leven." Beroemdheden die hem feliciteren zijn Jake Paul, Finneas en Big Sean.

De Migos-rapper heeft Harlow ook gefeliciteerd, maar hij had zijn wens tot betrokkenheid niet eerder besproken. Als hij echter zou worden gecast, zouden de twee samen hun filmdebuut maken, net als Snipes en Harrelson in 1986. Fans op Instagram zijn echter niet voor Quavo geworteld en hopen in plaats daarvan dat komiek en internetster Druski zal spelen de rol van Sidney.

Vanaf deze publicatie is er geen ander nieuws over de White Men Can't Jump-reboot vrijgegeven. Kenya Barris ontwikkelt momenteel de reboot en heeft met Snipes samengewerkt in Coming 2 America in 2021. De casting voor de film is nu aan de gang en andere NBA-sterren zullen waarschijnlijk verschijnen. Op basis van de aankondigingen van Harlow zullen de komende maanden waarschijnlijk andere castleden worden aangekondigd.

Aanbevolen: