Kris Jenner hoopt dat haar volgende kleinkind van deze zus komt

Inhoudsopgave:

Kris Jenner hoopt dat haar volgende kleinkind van deze zus komt
Kris Jenner hoopt dat haar volgende kleinkind van deze zus komt
Anonim

Naast een zakenvrouw en een wereldwijde beroemdheid, lijkt het erop dat Kris Jenner werd geboren als matriarch. De moeder van zes kinderen en 11 kleinkinderen (het is tegenwoordig zeker moeilijk om alle kinderen in het gezin bij te houden!), Jenner heeft openhartig gezegd dat haar gezin het belangrijkste in haar leven is.

Met de bevalling van Kylie Jenner in februari 2022, is het aantal gezinnen van Jenner op een recordhoogte. Maar dat betekent niet dat ze al voorbij is om grootmoeder te zijn. De matriarch heeft onthuld dat ze altijd meer kleinkinderen zou verwelkomen.

En specifiek, Jenner opende zich over welke van haar dochters ze hoopt de volgende keer zwanger te worden. Blijf lezen om erachter te komen waar Jenner graag haar volgende baby vandaan zou zien komen, en of die wens kans maakt om uit te komen!

Hoeveel kleinkinderen heeft Kris Jenner?

Naast de stammoeder van een van de beroemdste families ter wereld, is Kris Jenner nu ook een trotse grootmoeder. En aangezien ze zelf zes kinderen heeft, heeft ze nogal wat kleinkinderen om bij te houden!

Van haar oudste dochter, Kourtney, en Kourtney's ex Scott Disick, heeft Jenner drie kleinkinderen: Mason, Penelope en Reign. Van haar volgende dochter, Kim, en Kim's ex, Kanye West, heeft Jenner vier kleinkinderen: North, Saint, Chicago en Psalm.

Van haar volgende dochter Khloe heeft Jenner één kleinkind: True Thompson, wiens vader Khloe's knipperlichtpartner Tristan Thompson is.

Rob Kardashian Jr., Jenners enige zoon en haar jongste kind met haar ex-man, wijlen Robert Kardashian Sr., heeft een dochter met ex Blac Chyna: Dream Kardashian.

Dan heeft de jongste zus van de Kardashian-Jenner-clan, Kylie Jenner, wiens vader Caityln Jenner is, twee kinderen met haar partner Travis Scott: Stormi en Wolf.

In totaal brengt dat het aantal kleinkinderen van Kris Jenner op 11!

Kris Jenners nieuwste kleinkind, Wolf

Kris Jenner's jongste kleinkind is Wolf Webster, het tweede kind van Kylie Jenner, die werd geboren in februari 2022. Jenner gutste over Wolf in The Ellen Show en praatte trots over hem, net als al haar kleinkinderen.

"Hij is zo schattig", vertelde Jenner aan Ellen DeGeneres. Jenner legde verder uit dat ze in het ziekenhuis lag toen Kylie beviel van Wolf en dat hij precies op zijn grote zus Stormi lijkt.

Jenner legde ook uit dat Wolf werd geboren op 2-2-22, wat volgens haar een nummer is dat altijd speciaal is geweest voor Kylie.

Van welke dochter hoopt Kris Jenner dat ze de volgende keer zwanger zal worden?

Hoewel Kris Jenner 11 kleinkinderen heeft, is ze nog steeds verheugd om in de toekomst meer kleinkinderen te ontmoeten. Jenner vertelde Ellen welke dochter ze hoopt de volgende keer zwanger te worden, en fans zijn niet verbaasd:

“Oh, wauw. Twaalfde kleinkind. Ik denk dat het leuk zou zijn als het Kendall was, 'zei Jenner. "Ze is de enige die geen baby heeft gekregen."

Toen DeGeneres vroeg of Kendall Jenner een baby wilde hebben, antwoordde Jenner: "Ik denk dat ze uiteindelijk heel graag een baby zou willen hebben."

Wat heeft Kendall Jenner gezegd over het krijgen van baby's?

Kendall Jenner is een liefhebbende tante voor 11 neven en nichten, en te oordelen naar enkele van haar opmerkingen door de jaren heen, zou ze ook ooit zelf moeder willen worden.

In 2018 vertelde Kendall aan Vogue dat ze kinderen wilde, maar ze had geen haast: "Ik ben klaar om te wachten. Ik wil kinderen, maar op 28 of 29 jaar."

In een bonusscène van Keeping Up With the Kardashians die in juni 2021 werd uitgezonden, onthulde Kendall aan zus Khloé dat ze het gevoel had dat ze "babykoorts" kreeg.

“Ik snap het,” antwoordde Khloé. Onze kinderen zijn zo ontzettend schattig, waarom zou je geen babykoorts hebben?"

Welke zus wil meer kinderen?

Hoewel het lijkt alsof Kendall ooit een baby zou willen hebben, is ze misschien niet de volgende zus in de familie die zwanger raakt. Us Weekly meldt dat Khloé Kardashian nog steeds graag haar tweede kind zou willen hebben en True een broertje of zusje zou willen geven.

"Ik wil dat ze een broer of zus heeft. Als het Gods plan is", tweette Khloé in 2021.

Eerder dat jaar onthulde de gastheer van Revenge Body dat ze in de toekomst draagmoederschap zou overwegen. "[Mijn dokter] zei dat ik een risicodrager zou zijn voor een zwangerschap", legde ze uit op Keeping Up With the Kardashians.

"Ik ga niet in details treden voor de camera, maar ze zeiden dat het een kans van 80 procent is dat ik een miskraam krijg."

Is Kris Jenner een goede grootmoeder?

De familie Kardashian-Jenner deinst niet terug als het gaat om het delen van hun leven met hun fans, en het publiek heeft opgemerkt dat Kris Jenner een liefhebbende grootmoeder is waar haar kleinkinderen dol op zijn.

"Lovey" genoemd door haar kleinkinderen, Jenner is op de camera gezien liefdevol en zorgzaam voor hen en heeft al haar kinderen ondersteund bij het afleveren en opvoeden van hun baby's.

Aanbevolen: