De waarheid over Eminems dochter Whitney Scott Mathers en haar geheime leven

Inhoudsopgave:

De waarheid over Eminems dochter Whitney Scott Mathers en haar geheime leven
De waarheid over Eminems dochter Whitney Scott Mathers en haar geheime leven
Anonim

Als het op de rap-industrie aankomt, is Eminem een van de beste rappers. Zijn carrière is sinds 1988 in de publieke belangstelling, maar mensen buiten zijn naaste omgeving weten weinig over zijn drie dochters. Mensen zijn nieuwsgieriger geworden naar hun relatie met hem, van hun optredens in de muziekvideo's van Eminem in de vroege jaren 2000 tot nauwelijks online interactie met hun vader.

Echter, ondanks de privacy die ze al hebben, is de jongste dochter van Eminem zelfs nog meer privé dan al hun broers en zussen. Houdt Eminem opzettelijk zijn relatie met Whitney Scott Mathers geheim, of hebben ze vader-dochterproblemen? Blijf lezen om te weten waarom Eminem zijn relatie met zijn dochter geheim houdt…

Wie is Whitney Scott Mathers?

Whitney Scott Mathers is de jongste dochter van Eminem, nu 19 jaar oud, en is de jongste van de drie broers en zussen van Mathers. Hun moeder, Eminem's ex-vrouw Kimberly Scott, trouwde in 1999 met de legendarische rapper, maar ging al snel uit elkaar in 2001. Kimberly had later een relatie met de tattoo-artiest Eric Hatter wat resulteerde in Whitney. Ondanks hun scheiding koos Eminem er echter voor om Whitney Scott Mathers legaal te adopteren, maar woont nu bij hun moeder Kim in een apart huis.

In navolging van Eminems echte naam Marshall Bruce Mathers III, vindt Whitney Scott Mathers het niet erg om de achternaam van hun vader als hun eigen naam te gebruiken. Omdat ze echter maanden verwijderd is van haar afstuderen aan de middelbare school en haar gendervoorkeuren aan het onderzoeken is, deelt ze beperkt haar favoriete voornaamwoorden op sociale media.

Waarom gaat de dochter van Eminem langs Stevie?

Na het plaatsen van een video op hun TikTok-account, kondigt Whitney Scott Mathers aan dat ze zich identificeren als niet-binair en dat mensen ze liever Stevie noemen. Sinds hun openbare aankondiging zijn er artikelen opgedoken waarin ze verkeerd zijn geplaatst, wat Eminems kind van streek maakte. Hoewel ze open zijn geweest over hun deelname aan de LGBTQIA+-gemeenschap, hebben fans nog steeds beperkte updates over haar verblijfplaats op sociale media.

Hun verandering in voornaamwoorden en naamvoorkeur is waarom de fans van Eminem het moeilijk vonden om nieuws over hun online aanwezigheid te vinden. Afgezien van de steun van de broers en zussen door Eminem te zien optreden, is het moeilijker om Stevie's posts online te vangen dan hun andere, meer op sociale media actieve zus Hailie.

Aangezien hun oudste zus al van jongs af aan de media-aandacht had gekregen, was het voor de twee andere geadopteerde broers en zussen minder ingewikkeld om activiteiten te doen zonder direct in verband te worden gebracht met het bedrijf van hun vader. Stevie en haar andere zus vinden het niet erg dat de media niet constant hun mening vragen over de levensupdates van hun vader.

De relatie van Whitney Scott Mathers met Eminem

Eminem en Stevie's relatie lijkt privé te blijven zoals in het verleden, behalve toen ze een TikTok-video plaatsten waarin ze zich afvroegen of Eminem hun 'echte vader' was. De TikTok-video werd snel neergezet, maar Stevie kreeg meer aandacht op sociale media, vooral op het platform.

Opgroeien met Stevie's andere broers en zussen en grootouders in hun huis toen ze nog onder het huis van Eminem woonden, deden geruchten de ronde dat Eminem huisprivacyregels had over het posten op sociale media over hun privéleven. Zijn bedoelingen waren duidelijk om zijn kinderen te beschermen tegen het oordeel van de media, en deze overtuiging volgde iemand op door zijn twee geadopteerde dochters, die ook niet vaak op sociale media posten.

Het is onduidelijk of er vete is tussen Stevie en Eminem, aangezien ze zelden online berichten over hun familiezaken. Vooral toen Stevie de verwijderde TikTok-video plaatste over wie hun biologische vader is, zijn fans nog steeds 50/50 over de ernst van de video. Als er een conflict is tussen Stevie en Eminem, kan het verwijderen van de video betekenen dat ze het probleem al hebben opgelost, of Eminem heeft Stevie gevraagd het bericht te verwijderen om verdere online invloed te voorkomen.

Eminem is een privépersoon

Eminem heeft zijn les geleerd door zijn oudste dochter, Hailie Scott Mathers, op zo'n jonge leeftijd aan de media bloot te stellen. Zelfs Eminem houdt zijn vader-dochterrelatie met Hailie privé, ook al is zijn dochter nu volwassen. Nadat hij publieke haat kreeg voor het opnemen van de toen jonge dochter in zijn diss-tracks, maakte Eminem er een punt van om zijn dochters - en Stevie - zelden in de schijnwerpers te zetten, tenzij ze zich vrijwillig aanmelden.

Er gingen zelfs geruchten dat Eminem zou ontkennen dat hij vragen zou beantwoorden in interviews met betrekking tot de huidige activiteiten van zijn dochter. Tenzij hij ze zelf noemt, wat meestal gebeurt als hij ze begroet tijdens openbare optredens, hebben publicaties geen idee hoe zijn relatie met Stevie en zijn andere kinderen is.

De grootste aanwijzing die fans krijgen over het niet-rappende deel van het leven van Eminem komt echter van Hailie, aangezien ze kleine vragen over hun familie stelt van interviewers. Toch konden de media er nu pas van uitgaan, aangezien Eminem noch Stevie geen aanwijzingen voor de fans achterlaten. Of Eminem er alles aan doet om Stevie privé te houden, is voor hun veiligheid, of Stevie's suggestie wordt niet bevestigd. Toch weet het publiek dat Eminem zijn best doet om zijn familiezaken privé te houden.

Aanbevolen: