De waarheid over Cardi B's dochter, Kulture Kiari Cephus, en haar ongelooflijk verwende leven

Inhoudsopgave:

De waarheid over Cardi B's dochter, Kulture Kiari Cephus, en haar ongelooflijk verwende leven
De waarheid over Cardi B's dochter, Kulture Kiari Cephus, en haar ongelooflijk verwende leven
Anonim

In de jaren sinds Cardi B voor het eerst een internationale superster werd, lijkt de rapper er veel plezier in te hebben om bij elke beurt met haar rijkdom te pronken. Iedereen die Cardi B op sociale media volgt, kan immers bevestigen dat ze consequent foto's plaatst van de laatste uitgebreide aankopen die ze heeft gedaan en de geweldige plaatsen waar ze naartoe gaat.

Net als zijn vrouw Cardi B heeft Offset een goed gedocumenteerde geschiedenis van het tonen van zijn rijkdom aan de massa. Met dat alles in gedachten, zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat sinds Cardi B en Offset ouders werden, ze kosten noch moeite hebben gespaard als het gaat om hun oudste kind, een dochter genaamd Kulture Kiari Cephus. Als je echter naar enkele voorbeelden kijkt van de meest ongelooflijke dingen die het paar voor Kulture heeft gekocht sinds de geboorte van hun kind, wordt het al snel duidelijk dat Kulture extreem verwend is.

8 Kulture Kiari Cephus’ ongelooflijke wieg

Nu Kulture Kiari Cephus bijna vier wordt, is de kans groot dat ze opgroeit en zich enkele van de uitgebreide geschenken herinnert die ze vanaf dit moment ontvangt. Maar zelfs toen Kulture een baby was, verwendden haar ouders haar al, ook al is er geen kans dat ze zich iets zal herinneren wat ze toen kreeg. De ongelooflijke wieg van Kulture had tenslotte gouden accenten en een kroon.

7 Kulture Kiari Cephus' Birkin-tas

Natuurlijk houden veel kinderen van verkleden, dus het is vrij typisch dat kinderen handtassen van hun ouders krijgen. Als gevolg hiervan lijkt het misschien niet opmerkelijk dat de ouders van Kulture Kiari Cephus haar een portemonnee hebben gegeven. Aangezien Cardi B met name een ongelooflijk dure portemonnee-collectie heeft, zou het niemand moeten verbazen dat elke handtas die Kulture zou krijgen, uitzonderlijk moet zijn. De roze portemonnee die Offset aan Kulture gaf, is bijvoorbeeld een Birkin-tas ter waarde van $ 8.000.

6 Kulture Kiari Cephus' eerste designer ketting

Toen Cardi B en Offset's dochter Kulture Kiari Cephus een jaar oud werden, kozen de wereldberoemde rappers ervoor om het kind een ongelooflijk sieraad cadeau te doen. Ze lieten Elliot Eliantte tenslotte een op maat gemaakte ketting voor Kulture ontwerpen met veel echte diamanten. Als resultaat van die diamanten kostte de ketting naar verluidt maar liefst $ 100.000.

5 Kulture Kiari Cephus’ uitgebreide 3e verjaardagsfeestje

In deze tijd is het voor ouders gemakkelijker dan ooit om themafeesten voor hun kinderen te geven dankzij online winkelen en feestwinkels. Toen Cardi B en Offset echter besloten een feest te geven voor hun dochter Kulture Kiari Cephus met als thema de ondergewaardeerde Disney-film The Princess and the Frog, gingen ze tot het uiterste. Kulture werd tenslotte vervoerd in een paardenkoets, ze reed op een pony die een eenhoornhoorn droeg, ze droeg een tiara en nog veel meer.

4 Kulture Kiari Cephus’ Bedazzled Bag

Als je naar de vierde foto in de bovenstaande Instagram-post scrolt, zie je Kulture Kiari Cephus een bedwelmende handtas met een regenboog aan de zijkant vasthouden. Zoals dit artikel al duidelijk heeft gemaakt, hebben Cardi B en Offset Kutlure verschillende portemonnees geschonken, dus je vraagt je misschien af wat deze zo speciaal maakt. Welnu, volgens rapporten is de Hermès-handtas op maat gemaakt, zeer gewild en kost $ 48.000.

3 Kulture Kiari Cephus' tweede designer ketting

In juli 2021 verdedigde Cardi B zichzelf tegen een behoorlijk intense internetreactie vanwege het cadeau dat ze haar dochter Kulture Kiari Cephus kreeg voor haar derde verjaardag. De reden daarvoor is simpel, ze gaf Kulture de tweede diamanten bedelketting van het kind, gemaakt door Elliot Eliantte. Volgens rapporten kostte de ketting deze keer $ 150.000.

2 Kulture Kiari Cephus’ Designer Horloge

Wanneer de meeste kinderen drie jaar oud worden, krijgen hun ouders dingen zoals kleding, boeken of speelgoed. Toen Kulture Kiari Cephus echter drie jaar oud werd, deed haar vader Offset er alles aan om zijn dochter een Richard Mille-horloge te geven dat naar verluidt $ 250.000 kostte. Hoewel dat cijfer verbluffend genoeg is, is het geschenk om een andere reden gek. Wat voor nut kan een driejarige hebben voor een duur designerhorloge? Heeft Kulture vergaderingen waar ze niet te laat voor kan zijn of zo?

1 Kulture Kiari Cephus’ zeven portemonnees

Toen het eenmaal duidelijk werd dat Cardi B $ 48.000 had uitgegeven om haar dochter Kulture Kiari Cephus een verblinde portemonnee te bezorgen, leek het zeker onwaarschijnlijk dat dit ongedaan zou worden gemaakt. Desondanks ging Cardi B in april 2021 nog verder door Kulture zeven verschillende portemonnees te geven die ze in één keer aan het kind gaf. Het is niet verwonderlijk dat de portemonnees allemaal designerstukken waren gemaakt door CoCo Chanel en Dior, wat betekent dat ze allemaal waarschijnlijk een fortuin kosten. Als Cardi B dat soort boodschappen doen voor haar dochter haar niet verwent, dan is niets dat wel.

Aanbevolen: