Twitter reageert op Lil Nas X's Faux Pregnancy-fotoshoot

Inhoudsopgave:

Twitter reageert op Lil Nas X's Faux Pregnancy-fotoshoot
Twitter reageert op Lil Nas X's Faux Pregnancy-fotoshoot
Anonim

Lil Nas X plaagde zijn albumdruppel door zijn "babybuil" aan de wereld te laten zien.

Een albumaankondiging en een zwangerschapsaankondiging leven in twee totaal verschillende rijken, maar op de een of andere manier dacht Lil Nas X ze te combineren. Fans weten echt niet hoe ze moeten reageren op zijn nep-zwangerschapsfotoshoot waarin hij schreef dat hij een nieuw album verwacht.

"deze weeën doden me…" plaagde Lil Nas. Hij voegde eraan toe: "Ik heb deze zondag een babyshower. Voor iedereen die in de omgeving van Los Angeles wil komen, laat het me weten."

Lil Nas X, die in maart "Montero (Call Me by Your Name)" uitbracht, beweert dat zijn album op 17 september moet verschijnen. De artiest droeg een wit gewaad, een witte broek en een bloemenkroon terwijl hij zijn babybuil vasthoudt.

"VERRASSING!" hij onderschrift beelden van de shoot. "Ik kan niet geloven dat ik dit eindelijk aankondig. Mijn kleine bundel van vreugde 'MONTERO' komt op 17 september 2021."

Als klap op de vuurpijl plaatste hij een foto van een echo met een foto van zijn albumhoes aan de binnenkant. Als Lil Nas de aandacht op zichzelf wilde vestigen, deed hij dat zeker!

Lil Nas Zwangerschapsshoot

"VERRASSING! ????"

Het idee kwam bij de zangeres na het horen van een couplet uit Megan Thee Stallion's nummer "Dolla Sign Slime".

"Ik dacht: 'Oh mijn god, dit is geweldig', dus ik belde meteen mijn stylist", vertelde hij. "Ze had zoiets van, 'Wauw, dit komt allemaal samen. Je album. Je baby.' Ik dacht: 'Ja, dit is mijn baby, hè?' Als grap zei ze: 'Ja, je zou een zwangerschapsshoot moeten doen.' Hij had zoiets van: 'Weet je wat? Dat is eigenlijk briljant… Dus nu komt dit hele ding uit, en het wordt geweldig', herinnert de 22-jarige artiest zich.

Haters vonden zijn faux-fotoshoot ineenkrimpen, maar zijn fans waren dol op zijn creatieve project.

Fans zijn in conflict

Sommige fans werden spiritueel wakker…

Terwijl sommigen erover nadachten hoe ze dit aan hun zoon moesten uitleggen.

Sommigen maakten grappen…

Terwijl sommigen het niet grappig vonden.

Maak je geen zorgen, Lil Nas stond niet voor de spot van zijn ongeboren baby!

Lil Nas ondertekende de trollen door te tweeten: "Laat me offline gaan, al deze negatieve energie is niet goed voor de baby."

Aanbevolen: