Twitter reageert op prins Harry die zegt dat het eerste amendement 'bonkers' is

Inhoudsopgave:

Twitter reageert op prins Harry die zegt dat het eerste amendement 'bonkers' is
Twitter reageert op prins Harry die zegt dat het eerste amendement 'bonkers' is
Anonim

Prince Harry is verschenen op Dax Shepard's podcast Armchair Expert, waar hij America's First Amendment als "bonkers" beschreef.

De hertog van Sussex maakte deze opmerking toen hij de impact van nepnieuws besprak. Hij zal zitting hebben in de Commission on Information Disorder bij een non-profitorganisatie genaamd het Aspen Institute en zal studies uitvoeren in een panel om de verspreiding van onjuiste informatie door het hele land te analyseren.

Prins Harry is in de war over het eerste amendement, zegt dat het 'Bonkers' is

"Ik heb zoveel dat ik wil zeggen over het Eerste Amendement zoals ik het een beetje begrijp, maar het is waanzinnig", zei prins Harry.

Het eerste amendement van de Amerikaanse grondwet beschermt de vrijheid van meningsuiting, de pers en vergadering.

“Ik wil niet beginnen met het volgen van de Eerste Amendement-route, want dat is een enorm onderwerp en een onderwerp dat ik niet begrijp omdat ik hier nog maar kort ben”, vervolgde hij.

Hij zei uiteindelijk: “Maar je kunt overal een maas in de wet vinden. Je kunt kapitaliseren of exploiteren wat niet wordt gezegd in plaats van te handhaven wat er wel wordt gezegd.”

Prins Harry sloeg over zijn eerste amendementopmerkingen

Prins Harry's opmerkingen over de podcast van Shepard werden bekritiseerd op sociale media.

“‘Beter te zwijgen en als een dwaas beschouwd te worden dan te spreken en alle twijfel weg te nemen.’ (Lincoln of Twain of iemand die slimmer is dan prins Harry.)” schreef Megyn Kelly.

“Voor Prins Harry om het Eerste Amendement van de VS te veroordelen, toont aan dat hij het complot heeft verloren. Binnenkort zal hij aan geen van beide kanten van de vijver gewenst zijn”, twitterde Nigel Farage.

“Prins Harry v alt het eerste amendement van Amerika aan. Vertelt je alles wat je moet weten', was een andere opmerking.

"LONDEN-Terwijl Prins Harry het Eerste Amendement gebruikte om commentaar te geven op hoe "bonkers" het Eerste Amendement is…

Zijn eigen landgenoten gaan vandaag de straat op in "Freedom Protest - St James Park to the BBC", schreef een ander.

Terwijl velen de hertog van Sussex uitlachten vanwege zijn opmerkingen, verdedigden anderen hem omdat hij verduidelijkte dat hij "nieuw" is in de VS.

“Ik heb dit weekend naar het interview met Prins Harry geluisterd. Twee dingen:

1. Hij zei dat hij niet in het Eerste Amendement wilde komen omdat hij nieuw is hier.

2. De gastheren kregen te horen dat ze zich moesten voorbereiden op de Britse tabloidmedia om alles te vinden wat ze konden om verontwaardiging te veroorzaken.

En hier zijn we', twitterde een gebruiker.

“Als het op Prins Harry aankomt, zal alles wat hij zegt (zelfs dingen die voor het eerst door Prins Charles werden gezegd) bekritiseerd worden door de Britse media en de maatschappij, omdat Harry niet alleen de Spare is, niet alleen de Prins die vertrok- hij is de prins die met die zwarte vrouw trouwde', schreef een ander.

Aanbevolen: