Twitter reageert op Ellen DeGeneres die zegt dat beschuldigingen van toxische werkplekken 'georkestreerd' waren

Inhoudsopgave:

Twitter reageert op Ellen DeGeneres die zegt dat beschuldigingen van toxische werkplekken 'georkestreerd' waren
Twitter reageert op Ellen DeGeneres die zegt dat beschuldigingen van toxische werkplekken 'georkestreerd' waren
Anonim

Ellen DeGeneres heeft aangekondigd dat haar langlopende talkshow volgend jaar zal eindigen met zijn 19e seizoen.

De presentator en cabaretier legden uit dat de beslissing niets te maken had met de beschuldigingen van giftige stoffen op de werkplek tegen de show, die ertoe hebben bijgedragen dat de kijkcijfers eerder dit jaar daalden.

Na de aankondiging op 12 mei opende DeGeneres de beweringen die de populariteit van de show aantastten, door ze als 'vrouwonvriendelijk' en 'georkestreerd' te bestempelen.

Ellen DeGeneres sloeg beschuldigingen tegen de show af als 'georkestreerd'

DeGeneres zat met Savannah Guthrie van Today Show voor een interview na de aankondiging. Guthrie vroeg haar of de beschuldigingen een rol speelden bij de beslissing om de show te beëindigen.

“Als het de reden was waarom ik stop, was ik dit jaar niet teruggekomen. Omdat alles afgelopen zomer is gebeurd, waar je het over hebt, 'zei DeGeneres.

“Eerlijk gezegd heb ik er echt over nagedacht om niet terug te komen. Omdat het… ik bedoel, het was verwoestend. Omdat het bij mij begon, begon het met aanvallen op mij en alles aan te vallen waar ik voor sta en in geloof en waar ik mijn carrière omheen heb gebouwd,”vervolgde ze.

DeGeneres, die zichzelf omschreef als een "vriendelijk persoon" en een "mensen-behager", zei ook dat ze het verzet tegen haar "te georkestreerd" vond.

“Ik begreep het echt niet. Ik begrijp het nog steeds niet', zei ze.

“Ja, ik dacht dat er iets aan de hand was, omdat het te georkestreerd was, te gecoördineerd. En weet je, mensen worden gepest, maar voor mij vier maanden achter elkaar?” voegde ze eraan toe.

Ze zei toen dat ze het verzet tegen haar vrouwonvriendelijk vond.

"Ik moet zeggen dat als niemand anders het zegt, het echt interessant was, omdat ik een vrouw ben, en het voelde erg vrouwonvriendelijk aan," zei ze.

Twitter reageert op Ellen DeGeneres die reageert op beschuldigingen

Vorig jaar haalde DeGeneres de krantenkoppen toen huidige en voormalige medewerkers van haar dagshow haar uitriepen voor het bevorderen van een giftige werkplek.

In een uiteenzetting gepubliceerd door BuzzFeed in juli 2020, zeggen de werknemers van DeGeneres dat ze geconfronteerd werden met racisme, angst en intimidatie. DeGeneres ontkende te weten wat er achter de schermen gebeurde.

Veel Twitter-gebruikers reageerden op de komiek die eindelijk inging op de beschuldigingen tegen haar show.

“De vrouwonvriendelijke kaart trekken? Niet verrast. babygirl ellen we hebben je geannuleerd omdat je giftig en beledigend was voor je werknemers, niet omdat je een vrouw bent, schreef een gebruiker.

“Hoe kan ze zeggen dat de beschuldigingen tegen haar vrouwonvriendelijk waren? Als zelfs WOMEN-stafleden zelf aan iedereen hebben verteld hoe vreselijk een baas ze is? Geez, Ellen DeGeneres, hebben enige verantwoordelijkheid. Ik zou willen dat je als baas verantwoordelijkheid neemt, de bok stopt altijd bij jou”, was een andere opmerking.

"Ellen DeGeneres zegt dat er 'vrouwenhatende' krachten aan het werk zijn en dat haar beslissing om de show te verlaten is omdat 'het te gemakkelijk is'", luidt een andere tweet.

DeGeneres ging ook zitten met Oprah Winfrey voor een interview over het einde van haar show op 13 mei. Talkshowhost Winfrey betuigde haar medeleven en stelde fans teleur die een explosief interview à la Meghan Markle en Prins Harry verwachtten.

“Oprah's interview met Ellen vandaag leverde niets inhoudelijks op. Gewoon veel 'ik weet hoe je je voelt' en praten over hoe Ellen zich voorbereidt op het einde van haar show ', twitterde een gebruiker.

"Geen uitwerking van de beschuldigingen van de giftige werkomgeving op de werkplek, die de reden waren waarom de show eindigde", voegde ze eraan toe, ondanks dat DeGeneres duidelijk maakte dat de beweringen geen invloed hadden op de beslissing.

Aanbevolen: