Fans zijn verdeeld door Diddy die gek wordt op 'Ellen' over zijn dochters die op 15-jarige leeftijd daten

Inhoudsopgave:

Fans zijn verdeeld door Diddy die gek wordt op 'Ellen' over zijn dochters die op 15-jarige leeftijd daten
Fans zijn verdeeld door Diddy die gek wordt op 'Ellen' over zijn dochters die op 15-jarige leeftijd daten
Anonim

Diddy's interview met Ellen was erg vermakelijk om te zien, terwijl de rapper een trip down memory lane maakte, trots en opgewonden klinkend bij de gedachte dat hij in totaal zeventien keer in de show zou verschijnen. Ellen vertelde hem hoeveel plezier hij had om te interviewen en vroeg toen: "Hoe heet je?" waarop Sean 'Diddy' Combs elke naamsverwarring opruimde en uitlegde dat zijn echte naam Sean Love Combs is, maar zijn bijnaam, die voorheen P. Diddy was, is nu "Diddy".

"Ik ben Liefde!" schreeuwde Diddy, terwijl het publiek van Ellen klapte en juichte, maar toen het gesprek over het liefdesleven van zijn dochters ging, werd het super ongemakkelijk!

Diddy nam ook foto's tijdens een fragment genaamd 'shot down memory lane', waar Diddy een foto moest maken na elke clip die hij keek. De clips waren hilarisch en toonden verschillende Diddy-interviews met Ellen, waaronder zijn allereerste optreden in de show in 2006.

Diddy was vermakelijk, grappig en het publiek werd snel warm voor hem - maar sommige fans gingen naar sociale media om hun bezorgdheid te uiten nadat het gesprek op Diddy's dochters was gericht.

Wat zei Diddy over zijn dochters op 'Ellen'?

Diddy sprak over zijn dochters, Jessie en D'Lila, die zoveel hebben bereikt en zijn uitgegroeid tot twee prachtige jonge tieners. Ze zijn allebei vernoemd naar hun grootmoeders en hebben een hechte band met hun vader.

"Dus je hebt tienerdochters", zei Ellen. "En ik zou denken dat iedereen met wie ze aan het daten zijn, doodsbang zou zijn om naar het huis te komen met Liefde als de vader."

"Ik weet niet waar je het over hebt," zei Diddy serieus. "Mijn dochters zijn pas vijftien. Ik weet niet-"

"Ze zijn niet aan het daten?" vroeg Ellen. Op dit punt kijkt Diddy verbijsterd. 'Nee, dat zijn ze niet,' zei Diddy. "Ze kunnen nu beter niet daten."

Het publiek lachte om Diddy's reactie, maar Ellen veroorzaakte meer paniek bij de rapper toen ze reageerde met: "Ze zijn vijftien. Ze moeten vriendjes hebben, of vriendinnen, of zoiets - dat is een leeftijd waarop je begint zoals, geïnteresseerd zijn."

Arme Diddy, die er verbijsterd uitzag en alsof hij het meest verschrikkelijke nieuws van Ellen had gekregen, zei: "Dat wist ik niet."

Terwijl het publiek lachte, vroeg Ellen: "Hoe oud was je toen je voor het eerst geïnteresseerd raakte in…"

Diddy zuchtte en zei toen: "Ik was wild! Ik was anders. Ik kwam uit een heel andere tijd!" "Ja, ik weet het, ik weet het," zei Ellen grijnzend, "dat is wat ik bedoel."

"Oh, mijn God," zegt een gestresste Diddy, terwijl hij de mogelijke waarheid over zijn tienerdochters beseft, wat hilarisch was om te zien.

Diddy ging verder en zei dat hij niet dacht dat zijn tweelingdochters met elkaar zouden gaan daten voordat ze zeventien waren. Het publiek lacht als Ellen, die lacht, meelevend haar hoofd schudt.

Diddy vraagt zenuwachtig aan het publiek wanneer tienermeisjes gaan daten. Wanneer iemand "14" zegt, verlaat Diddy zijn stoel en zegt: "Oh mijn God!"

Hoe fans reageerden op Diddy's 'Ellen'-interview

De clip van Diddy die over zijn dochters praat, werd gepost op de sociale mediakanalen van The Ellen Show en ontving meer dan 5.000 reacties op Instagram.

"Pure paniek in zijn gezicht", merkte een Instagrammer op, gevolgd door een lachend gezicht. De paniek om te weten dat dochters opgroeien en de wereld van daten betreden, is iets waar veel ouders van meisjes zich mee kunnen identificeren!

"[Diddy's dochters] worden zo snel groot", zei een andere Instagrammer. "Diddy was absoluut niet klaar voor dit gesprek."

"Diddy is alsof ik nu naar huis ga", zei een andere fan, gevolgd door lachende gezichten.

Maar ondanks dat veel fans het interview luchtig en hilarisch vonden, waren sommige Instagrammers niet onder de indruk van Diddy's reactie op het daten van zijn twee tienerdochters.

"[Diddy's] zijn bang dat ze iemand zoals hij zullen ontmoeten!!" zei een Instagrammer. Veel fans waren het daarmee eens, wat niet als een verrassing kwam. Diddy heeft tenslotte een reputatie en is in verband gebracht met verschillende vrouwelijke beroemdheden, en heeft veel beroemde gezichten gedateerd, van Jennifer Lopez tot Lori Harvey.

"Waarom vragen mensen daar altijd naar als je zegt dat je tieners hebt? Alsof dat niet het enige is wat er met tieners gebeurt." Een niet onder de indruk Instagrammer commentaar. "Een beetje raar voor tieners om een relatie te hebben. Alsof ze niet eens voor zichzelf kunnen zorgen, laat staan daten…"

"Ik wed dat hij niet op dezelfde manier zou reageren als het zijn zoon was…", zei een commentator. "Andere normen voor zijn dochters dan voor hemzelf. Klinkt ongeveer goed," merkte weer een ander op; "Hij was niet klaar voor dit convo", merkte een ander op. "Je kunt zien dat hij het probeerde uit te spelen, maar dat is te zien."

Fans waren verdeeld als het ging om Diddy's interview, sommigen waren sympathiek en begrepen Diddy's perspectief als vader, terwijl anderen kritiek hadden op de dubbele moraal. Diddy's reactie laat zien - het is nooit gemakkelijk om je kinderen te zien opgroeien, en misschien hebben fans gelijk - hij maakt zich zeker zorgen dat zijn tienerdochters met iemand zoals hij uitgaan!

Aanbevolen: