Moeten de dochters van Jennifer Lopez echt 'JLo Beauty' gebruiken op zo'n jonge leeftijd?

Inhoudsopgave:

Moeten de dochters van Jennifer Lopez echt 'JLo Beauty' gebruiken op zo'n jonge leeftijd?
Moeten de dochters van Jennifer Lopez echt 'JLo Beauty' gebruiken op zo'n jonge leeftijd?
Anonim

Jennifer Lopez staat sinds haar 16e voor de camera's, en de meesten zullen het erover eens zijn dat ze een mode-icoon is geworden dat net zo bekend staat om haar talenten als ze is voor haar ongelooflijke schoonheid. Haar vlekkeloze huid wordt nu vertegenwoordigd door haar eigen huidverzorgingslijn genaamd JLo Beauty, en Jennifer Lopez laat haar dochters nu optreden als ambassadeurs van het merk.

Ze zorgt duidelijk ongelooflijk goed voor zichzelf en is trots op uiterlijke schoonheid, en vindt vaak manieren om haar waanzinnig strakke lichaam volledig in beeld te brengen. Na haar verbluffende optreden op de American Music Awards, verbaasde Jennifer Lopez fans die zich allemaal met ontzag afvroegen hoe een 51-jarige er zo perfect uit kon zien.

Veel beroemdheden creëren hun eigen cosmetica en op dezelfde manier schrijft JLo haar nieuwe schoonheidslijn toe en moedigt ze zelfs haar dochters aan om het ook te gebruiken. Als je bedenkt hoe jong ze zijn, is het dan echt nodig dat ze dit product gebruiken? Fans weten niet zeker of dit een juiste weergave is van wat de huidverzorgingslijn moet voorstellen.

Een beetje jong voor schoonheidsregimes

Jennifer Lopez schrijft haar trainingsroutine toe aan haar ultrafitte lichaamsbouw en deelt haar schoonheidsgeheimen met een vlekkeloze huid, veel van die geheimen worden doordrenkt met de teelt van haar eigen huidverzorgingslijn, JLo Beauty. Ze promoot deze nieuw uitgebrachte lijn zwaar op sociale media en heeft zojuist haar dochters ingeschakeld om de promotie van dit merk uit te breiden. De vraag is; hebben jonge meisjes echt schoonheidsproducten nodig?

De recente video die Lopez op haar Instagram-pagina plaatste, onthult haar 3 dochters die rond de wastafel in de badkamer zweven en hun gezicht schrobben met de eigen huidverzorgingsproducten van hun moeder. Jennifer Lopez is op de achtergrond te horen zeggen; "ze vroegtijdig huidverzorging leren", terwijl de video verder gaat om elke fase van hun gezichtsreinigingsproces te laten zien. Op het eerste gezicht lijkt het een schattig familiemoment, maar na een paar minuten beginnen fans te beseffen dat dit jonge kinderen zijn die gezichtsbehandelingen gebruiken, en dat is niet echt nodig.

Geeft dit een nauwkeurige weergave van het merk?

Deze jonge meisjes dragen nog geen cosmetica en hoeven zich op deze leeftijd ook geen zorgen te maken over het ouder worden. Haar biologische dochter Emme is pas 12 jaar oud en de dochters die ze samen met Alex Rodriguez opvoedt, zijn 14 en 10 jaar oud. Deze jonge dames zouden zich op deze leeftijd geen zorgen hoeven te maken over huidverzorging, laat staan een lijn gebruiken die is gemaakt voor gebruik door volwassenen.

Tijdens de video worden opmerkingen gemaakt over hoe zacht en helder hun huid aanvoelt, en geven de meisjes close-ups van hun gezicht. Dit lijkt niet zozeer een resultaat van de productlijn als wel een weergave van de onschuld van hun jeugd.

De kans is groot dat kleine meisjes JLo Beauty niet echt nodig hebben, maar we zijn blij dat haar eigen kinderen zo'n fan zijn van het werk van hun moeder.

Aanbevolen: