Scott Disick wordt naar verluidt 'gek' over de verloving van Kourtney Kardashian

Inhoudsopgave:

Scott Disick wordt naar verluidt 'gek' over de verloving van Kourtney Kardashian
Scott Disick wordt naar verluidt 'gek' over de verloving van Kourtney Kardashian
Anonim

Toen Travis Barker zondag ten huwelijk vroeg aan Kourtney Kardashian, trolden fans Scott Disick hard, omdat ze zich afvroegen of de oprichter van Talentless moeite had met de verloving van zijn ex. Blijkt dat fans gelijk hadden om te kijken naar Scott, die een zeer moeilijke 24 uur heeft gehad. met PageSix, dat Disick "gek" wordt over het nieuws.

Scott Disick bevindt zich op een donkere plek

Scott en Kourtney hadden tussen 2005 en 2015 een knipperlichtrelatie en delen samen drie kinderen, de 11-jarige zoon Mason, de 9-jarige dochter Penelope en de 6-jarige oude zoon Reign. Disick is in elk seizoen van Keeping Up With The Kardashians verschenen en fans geloven dat Kourtney's zussen, vooral Khloé, geworteld zijn in haar relatie met Scott om te werken.

Terwijl fans dachten dat het voormalige stel hun romantische verleden achter zich had gelaten, lijkt Disick van gedachten te zijn veranderd. Kourtney's verlovingsnieuws heeft naar verluidt haar ex geschokt.

"Scott wordt gek", heeft een insider dicht bij Disick gedeeld. Ze voegden eraan toe: “Hij gaat uit het diepe. Het is erg slecht. Het wordt bijna donker.'

Hoewel is onthuld dat Scott niet enthousiast is over de verloving, deelde hij zijn goedkeuring voor Kourtney's relatie tijdens de KUWTK-reünie in juni. De 38-jarige zei dat hij wilde dat Kourtney gelukkig zou zijn, in een beweging waarvan werd beweerd dat het niet waar was toen Disick haar PDA met Travis in de schaduw stelde, in een bericht dat werd gestuurd naar een van Kardashian's andere exen, Younes Bendjima.

In die tijd waren Kourtney en Travis op vakantie in Italië, en Disick was verontrust door de aard van hun intimiteit.

“Yo, is deze meid oké!???? Broooo wat is dit. In het midden van Italië, schreef Disick naar Bendjima en deelde een foto van Kardashian en Barker op een boot.

Travis, die de drummer is van de rockband Blink-182 en al meer dan tien jaar Kourtney's vriend is, stelde de socialite zondag ten huwelijk op het strand in Montecito, Californië, met een geschatte ovaal geslepen diamant $ 1 miljoen waard zijn. Barker zette voor het aanzoek een uitgebreide tentoonstelling op van enkele honderden rozen en kaarsen in het luxueuze Rosewood hotel, waarvan bekend is dat het paar er vaak komt tijdens weekends en uitjes.

Aanbevolen: