Waarom Shaquille O'Neal zichzelf de schuld geeft van de scheiding van ex-vrouw Shaunie

Inhoudsopgave:

Waarom Shaquille O'Neal zichzelf de schuld geeft van de scheiding van ex-vrouw Shaunie
Waarom Shaquille O'Neal zichzelf de schuld geeft van de scheiding van ex-vrouw Shaunie
Anonim

Onlangs zei Shaquille O'Neal dat hij verantwoordelijk is voor zijn scheiding van zijn ex-vrouw, Shaunie Nelson. De twee waren negen jaar getrouwd van 2002 tot 2011. Ze hebben samen vier kinderen: Myles, 24, Shareef, 22, Amirah, 20, Shaqir, 19, en Me'arah, 15. Het voormalige paar gaf nooit details over hun scheiding., maar onlangs gaf Shaq toe dat hij "slecht" was tijdens zijn relatie met de Basketball Wives-ster.

Hoe heeft Shaquille O'Neal zijn ex-vrouw Shaunie ontmoet?

Er is niet veel bekend over de eerste ontmoeting van Shaq en Shaunie. Volgens rapporten begonnen ze in 1997 te daten. Toen vroeg de voormalige NBA-speler later op 30 juni 2000 de filmmarketeer aan. Ze trouwden twee jaar later in het Beverly Hills Hotel. Tijdens de ceremonie veranderde de bruidegom de geloften om "voor rijker of voor rijker" te lezen. Voorafgaand aan hun verbintenis hadden ze elk een kind van hun vorige partners. Shaq had een dochter genaamd Taahirah met een ex-vriendin genaamd Arnetta Yarbourgh, terwijl Shaunie een zoon had genaamd Myles.

In 2021, toen ze sprak over het creëren van Basketball Wives, gaf Shaunie een beetje inzicht in haar huwelijksdynamiek met Shaq. "Omdat we met hem getrouwd waren, waren we constant in beweging", vertelde ze aan Tamron Hall. "Ik had gewoon het gevoel dat ik hem constant steunde, wat prima is - ik was een moeder van vijf kinderen, en het was veel. Dus ik had nooit echt de tijd - ik had zoveel ambities, zoveel dromen, zoveel doelen dat, weet je, dat werd toen gewoon niet ondersteund in die levensstijl." Ze staat te popelen om uit de schaduw van haar ex te komen.

Ze zei ook dat ze de show voor haar kinderen was begonnen. "Toen we gingen scheiden, was het van, weet je wat, het is mijn tijd, ik weet dat ik dit kan doen, ik weet dat ik geweldige ideeën heb", zei ze over het verlaten van Shaq."Het is tijd voor mij om mezelf op de eerste plaats te zetten in dat aspect en een soort carrière te hebben of een soort van, je weet wel, erfenis voor mijn kinderen, omdat je weet dat hun vader is wie hij is, en hij is geweldig, maar ik wil zijn ook geweldig." Haar harde werk heeft zeker zijn vruchten afgeworpen.

Waarom zijn Shaquille en Shaunie O'Neal gescheiden?

In 2009 vroeg Shaunie een scheiding aan bij Shaq, daarbij verwijzend naar 'onoverbrugbare verschillen'. Ze kwam erachter dat haar ex-man meerdere affaires had. "Onze Blackberries zijn gewisseld", zei ze destijds nadat ze Shaq's auto had vernietigd na de ontdekking. "Ik ging naar het toneelstuk van mijn baby op school en ik dacht: 'Verdomme, mijn telefoon gaat veel af.' Gewoon meisje, na meisje, na meisje - zoals, 'Baby, gisteravond wat je deed.' En ik ging de arena in en ik ging naar die garage, ik maakte niet alleen banden lek, brak een paar ramen, ik schreef op de motorkap [van zijn auto]: 'Ik bedrieg mijn vrouw., ' met een mes."

Tijdens Shaq's recente verschijning op The Pivot Podcast, sprak hij over zijn fouten en zei hij dat de scheiding allemaal zijn schuld was."Ik ben blij dat jullie het vroegen, want ik vind het niet erg om hierover te praten, maar ik was slecht. Ze was geweldig. Ze was het echt. Ik was het helemaal", onthulde hij. "Soms, als je dat dubbelleven leidt, word je verstrikt. Ik ga niet zeggen dat zij het was. Ze deed precies wat ze moest doen en gaf me prachtige kinderen, zorgde voor het huis, zorgde voor de zakelijke dingen. Ik was het gewoon allemaal." Hij voegde eraan toe: "Soms, als je veel van dit soort fouten maakt, kun je daar niet echt van terugkomen."

Hoe is de relatie tussen Shaquille en Shaunie O'Neal vandaag?

Shaq herinnerde zich dat hij zich "verloren" voelde na de scheiding. Hij kwam weer op de been toen hij zich realiseerde hoeveel zijn familie voor hem betekende. "Ik zei tegen mezelf: 'Oké, je bent niet getrouwd, maar je moet nog steeds dit gezin beschermen en onderhouden.' Ik ben misschien geen echtgenoot, maar ik zal altijd een vader zijn, en het is de taak van een vader om te beschermen, te voorzien en lief te hebben", legde hij uit. "Ik heb twee geweldige vrouwen die me prachtige, prachtige kinderen hebben gegeven die ik moet beschermen en waar ik voor moet zorgen en waar ik voor altijd van moet houden."

Hij voegde eraan toe dat hij zich vooral blijft inzetten voor zijn kinderen. "Daarom werk ik zo hard. Ik werk niet voor mezelf; ik heb het allemaal. Ik moet voor hen werken; ik moet werken voor mijn zes baby's," vervolgde hij. Een goede vader zijn had misschien ook geholpen om zijn vriendschap met Shaunie weer op te rakelen na hun breuk. Nu is hij blij dat ze een geweldige man heeft gevonden in haar huidige verloofde, dominee Keion Henderson. "Ze is nu gelukkig. Ze staat op het punt te trouwen met een fijne jonge heer en ik ben blij voor haar", zei hij over haar verloving in 2021. "We hebben een geweldige relatie. Maar naarmate ik ouder word en in situaties blijf hangen, kan ik eerlijk zeggen dat ik het allemaal was."

Aanbevolen: