Waarom Jennifer Aniston Angelina Jolie niet de schuld geeft van haar scheiding van Brad Pitt

Inhoudsopgave:

Waarom Jennifer Aniston Angelina Jolie niet de schuld geeft van haar scheiding van Brad Pitt
Waarom Jennifer Aniston Angelina Jolie niet de schuld geeft van haar scheiding van Brad Pitt
Anonim

Het kiezen van teams tussen Jennifer Aniston en Angelina Jolie zal misschien nooit snel eindigen. Zelfs Kristen Stewart woog op de kwestie en zei dat de Friends-ster alleen beroemd was vanwege de nieuwe Marvel Cinematic Universe-actrice. Dan is er Wendy Williams die Jolie een 'heiden' noemt. Al vele jaren lijkt er een voortdurende vete te zijn tussen de twee ex-vrouwen van Brad Pitt. Maar in werkelijkheid hebben de actrices elkaar niet echt hits toegeworpen. Ze hebben eerder indirect naar elkaar verwezen in interviews, maar met respect. Aniston zei zelfs ooit dat ze Jolie niet de schuld geeft van haar dure scheiding van Pitt. Dit is waarom.

Hoe zijn de ruzie tussen Jennifer Aniston en Angelina Jolie begonnen?

De zogenaamde vete van de actrices is terug te voeren op het moment dat Jolie details begon te verspreiden over hoe ze verliefd werd op Pitt tijdens het filmen van Mr. and Mrs. Smith. "Brad was een enorme verrassing voor mij", vertelde de Maleficent-ster aan Vogue in 2007. "Ik denk dat we allebei de laatste twee mensen waren die op zoek waren naar een relatie. Dat was ik zeker niet. Ik was best tevreden om een alleenstaande moeder te zijn met Mad. En ik wist niet veel over waar Brad precies was in zijn persoonlijke leven. Maar het was duidelijk dat hij met zijn beste vriend was, iemand van wie hij houdt en respecteert. En dus leefden we allebei, neem ik aan, een heel vol leven."

Ze zei ook dat ze op een gegeven moment opgewonden raakte om naar haar werk te gaan en de toen getrouwde acteur te zien. "Door de film zijn we uiteindelijk samengebracht om al deze gekke dingen te doen," zei Jolie. "En ik denk dat we deze vreemde vriendschap en partnerschap ontdekten, zo'n soort plotseling gebeurde. Ik denk dat ik me een paar maanden later realiseerde, God, ik kan niet wachten om aan het werk te gaan. Of het nu ging om een scène opnemen of ruzie maken over een scène of wapenoefeningen of dansles of stunts doen - alles wat we met elkaar te maken hadden, we vonden er gewoon veel plezier in samen en veel echt teamwerk. We zijn gewoon een soort paar geworden."

Jolie voegde eraan toe dat ze pas aan het einde van het project beseften dat ze voor elkaar vielen. "Het duurde tot het einde van de shoot voor ons, denk ik, om te beseffen dat het misschien iets meer betekende dan we onszelf eerder hadden toegestaan te geloven," vertelde ze. "En beiden wisten dat de realiteit daarvan iets groots was, iets waar heel serieus over nagedacht zou worden." In haar eigen Vogue-interview in 2008 gaf Aniston aan dat ze zich niet gerespecteerd voelde door sommige opmerkingen die Jolie in dat interview maakte.

"Er was daar iets geprint dat zeker uit een tijd kwam dat ik niet wist dat het gebeurde", zei de We're the Millers-ster."Ik vond die details een beetje ongepast om te bespreken. Dat gedoe over hoe ze niet kon wachten om elke dag aan het werk te gaan? Dat was echt niet cool." Dit was slechts drie jaar nadat zij en Pitt uit elkaar gingen. Aniston was bijzonder vriendelijk tegen Jolie toen ze haar voor het eerst ontmoette. "Het was op het terrein van Friends - ik stopte en stelde mezelf voor", herinnerde Aniston zich het moment op Vanity Fair in 2006 "Ik zei:" Brad is zo enthousiast om met jullie samen te werken. Ik hoop dat jullie het heel leuk hebben.'"

Waarom Jennifer Aniston Angelina Jolie niet de schuld geeft van de scheiding van Brad Pitt

In augustus 2005 bekende Aniston op Today Show dat ze wist dat Pitt zich aangetrokken voelde tot Jolie toen ze nog getrouwd waren. "Het is gewoon ingewikkeld", zei ze. "Relaties zijn gecompliceerd. Jullie zijn twee mensen die voortdurend evolueren, en er zullen momenten zijn waarop die veranderingen botsen. Er zijn al deze groeiniveaus - en wanneer je stopt met samen groeien, dan ontstaan de problemen." Ze voegde eraan toe dat met haar ex-man, "er een gevoeligheidschip ontbreekt."

Ze vertelde ook hoe moeilijk het was om met het liefdesverdriet om te gaan. 'Ben ik eenzaam? Ja,' zei ze. "Ben ik van streek? Ja. Ben ik in de war? Ja. Heb ik mijn dagen dat ik een klein medelijdenfeestje voor mezelf heb gegeven? Absoluut. Maar het gaat ook heel goed met me." In 2015 vertelde de Cake-ster ook aan The Hollywood Reporter dat ze niemand de schuld geeft van het einde van haar huwelijk. "Niemand deed iets verkeerd… het was net alsof er soms dingen [gebeuren]", legde ze uit.

Een insider onthulde ook dat de belangrijkste reden waarom Aniston en Pitt's niet werkten, was dat ze zojuist zichzelf waren kwijtgeraakt in het huwelijk. "Ze verloren zichzelf geleidelijk uit het oog als individuen", zegt de bron. "En ondanks hun mooie levensstijl en met alles wat ze zouden willen, waren ze niet gelukkig. Ze verloren een gevoel van eigenwaarde." Eigenlijk was het huwelijk al voorbij voordat Pitt begon met het filmen van Mr.en mevrouw Smith. Aniston voegde eraan toe dat haar ex-man 'er gewoon niet voor mij was'. Hij kwam blijkbaar niet opdagen om haar te steunen tijdens de laatste aflevering van Friends in 2004.

Aanbevolen: