Miley Cyrus geeft haar scheiding van Liam Hemsworth op één ding de schuld

Inhoudsopgave:

Miley Cyrus geeft haar scheiding van Liam Hemsworth op één ding de schuld
Miley Cyrus geeft haar scheiding van Liam Hemsworth op één ding de schuld
Anonim

Of het nu een buitensporige outfit is of een nieuwe single, singer-songwriter Miley Cyrus heeft haar fans altijd scherp gehouden.

Hoewel Miley het grootste deel van haar fanbase te danken heeft aan haar personage Miley Ray Stewart in de Disney Channel Television-serie Hannah Montana, die wereldwijd commercieel succes verwierf, heeft ze ook erkenning gekregen voor haar werk als muzikant.

Cyrus' relatie met Hemsworth was nooit een geheime affaire, en hun splitsing ook niet. Miley is altijd openhartig geweest over haar levensgebeurtenissen, of het nu gaat om haar seksualiteit of haar scheiding van ex-beau Liam. Omdat ze gelooft in het zo open mogelijk zijn met haar fans, een gebaar dat haar bewonderaars vaak beantwoorden door haar openheid te prijzen.

Liam en Miley ontmoetten elkaar als tieners

Hoewel mensen weten dat Miley Cyrus Liam Hemsworth ontmoette op de set van de film The Last Song uit 2009, zijn ze zich er niet van bewust dat het niet de eerste ontmoeting van het duo met elkaar was, zoals ze elkaar hadden ontmoet toen Hemsworth auditie deed voor de film.

Tijdens een optreden in The Ellen DeGeneres-show in 2010 herinnerde de 7 Things-zangeres zich haar eerste interactie met haar toenmalige vriend Liam.

"Ik ontmoette hem en hij opende de deur voor mij en ik dacht: 'Ik ben al drie jaar in LA en ik denk niet dat iemand de deur voor mij heeft geopend'", de zangeres vertelde Ellen.

"[Liam is] mijn beste vriend geworden in de hele wereld", had Cyrus in een interview in 2010 tegen Parade gezegd. "Ik hou van hem. Hij respecteert me echt om wie ik ben."

In een ander interview met hetzelfde tijdschrift had ze beweerd dat Liam 'haar eerste serieuze vriendje' was, ondanks haar eerdere datinggeschiedenis met Nick Jonas, die ze afkeurde tijdens een van haar recente concerten, en Justin Gaston.

Liam stelde de zangeres van Midnight Sky in 2012 ten huwelijk met een gigantische 3,5-karaats Neil Lane-verlovingsring. Het stel had in hetzelfde jaar geposeerd voor een gekke kerstfoto met Miley's broer Trace Cyrus en moeder Tish Cyrus. De zangeres heeft al een tijdje een problematische relatie met haar moeder, maar fans hoopten dat het huwelijk precies zou zijn wat Miley nodig had.

Miley zei dat er 'te veel conflicten' waren

Miley en Liam zijn in december 2018 privé getrouwd, maar helaas leek het niet te lukken voor het tweetal, omdat ze binnen een jaar na het trouwen uit elkaar gingen. Het nieuws kwam voor velen als een schok toen hun splitsing werd aangekondigd.

Talloze bronnen bevestigden hun scheiding aan Us Weekly in augustus 2019. "Liam en Miley zijn overeengekomen om op dit moment uit elkaar te gaan", zei een vertegenwoordiger van de zanger in een verklaring.

The Isn't It Romantic-ster heeft op 19 augustus 2019 een scheiding aangevraagd bij Cyrus, daarbij verwijzend naar "onoverbrugbare verschillen". Op 22 augustus 2019 twitterde de Slide Away-zangeres dat ze haar man ontrouw ontkende. Hun scheiding werd in januari 2020 afgerond.

Er kunnen talloze redenen zijn voor het paar om te scheiden, waarvan we geen enkele zeker weten, maar de zangeres van Midnight Sky opende zich over de kwestie terwijl ze haar zevende studioalbum, Plastic Hearts, promootte in een aflevering van The Howard Stern Show in december 2020.

In het hierboven genoemde interview hield Miley vol dat haar gevechten met nuchterheid destijds niets te maken hadden met haar scheiding en dat haar relatie alleen eindigde omdat "er te veel conflicten waren".

Hoewel veel mensen, leeftijdsgenoten en fans, diepbedroefd waren door het nieuws van de scheiding van het paar, was de moeder van Liam Hemsworth een van de mensen die blij was met de beslissing van haar zoon, volgens een naaste bron van The Hunger Games-ster.

"Zijn moeder voelt zich zo opgelucht dat Liam de beslissing heeft genomen om de relatie als zijn hele familie te beëindigen, maar vooral zij had altijd moeite om Miley goed te keuren", had de bron tegen Hollywood Life verteld.

Dit was omdat de familie van Liam altijd al 'hem met een veel traditioneler iemand wilde zien'.

Hemsworth en Cyrus gingen snel verder

Om niet deel uit te maken van het drama, ging Liam Hemsworth, kort na de aankondiging van zijn scheiding, samen met zijn oudere broer Chris Hemsworth op een lange vakantie naar Australië, waar ze werden gezien op Richard Branson's Makeshift Island.

Na de splitsing van Miley vertelde een bron aan Us Weekly dat Hemsworth "open stond om mensen te ontmoeten". In oktober 2019 werd Liam hand in hand gezien met een Australische actrice genaamd Maddison Brown.

In december 2019 sloegen echter de vonken over tussen de Australische acteur en de Engelse actrice Gabrielle Brooks. De relatie van Hemsworth met Brooks gaat tot op heden sterk.

Miley Cyrus kuste Katelyn Carter tijdens een reis naar Italië in augustus 2019, toen haar breuk met echtgenoot Liam werd aangekondigd. Carter en Cyrus uit elkaar na een maand PDA in de V. S.

In oktober 2019 begon de zangeres van We Can't Stop te daten met Cody Simpson, met wie ze het in augustus 2020 uitmaakte. Miley werd gespot terwijl ze quality time doorbracht met Maxx Morando op oudejaarsavond in 2021. Het duo heeft ' Ze plakken nog geen label op hun relatie, maar een insider heeft onlangs onthuld dat het paar "dingen aan het onderzoeken is en ziet waar het heen gaat".

Aanbevolen: