Amber Heard huurt beveiliging in te midden van bedreigingen om haar op brute wijze te vermoorden

Inhoudsopgave:

Amber Heard huurt beveiliging in te midden van bedreigingen om haar op brute wijze te vermoorden
Amber Heard huurt beveiliging in te midden van bedreigingen om haar op brute wijze te vermoorden
Anonim

Amber Heard heeft een eliteteam van bewakers ingehuurd om haar te beschermen te midden van escalerende bedreigingen van Johnny Depp-fans. Terwijl Amber het opneemt tegen de Pirates of the Caribbean-acteur in een lasterzaak van $ 100 miljoen, zijn de actrice en haar juridische team onderworpen aan online bedreigingen, waaronder enkele mensen die ze dood willen.

Amber Heard kreeg beveiliging nadat de fans van Johnny Depp wreed werden

Aan het begin van het proces gooide de rechtbank twee van de fans van de acteur uit het Fairfax County Courthouse nadat ze de Aquaman-actrice hadden lastiggevallen - en nu is het naar verluidt zo erg geworden dat ze een team van professionals inhuurt om te houden haar kluis.

New York Post brak voor het eerst het nieuws dat Amber een elite beveiligingsdetail had ingehuurd voor bescherming. Haar nieuwe beveiligingsteam, bemand door voormalige militairen en regeringsfunctionarissen, is op zoek naar "lone-wolf supporters die proberen toegang te krijgen tot het terrein, de voertuigen of de toegang tot de faciliteit van [Fairfax] County Circuit Courthouse", aldus een memo. verkregen door het mag.

Het is onduidelijk hoeveel bewakers, die undercover werken, buiten het gerechtsgebouw zijn gestationeerd, maar Amber beta alt naar verluidt $120 per uur voor elk.

“Wees niet voorspelbaar of zelfgenoegzaam”, waarschuwde het beveiligingsbedrijf in de memo.

Fans hebben gedreigd de actrice op brute wijze te vermoorden op Twitter

Radar Online meldt dat een paar van Johnny Depp's die-hards Amber's auto hebben achtervolgd toen ze probeerde de rechtbank te verlaten, en de actrice is het doelwit geweest van talloze online bedreigingen.

The NY Post merkte op dat een persoon tweette: "Moraliteitsvraag: is het OK om de advocaat van Amber Heard te doden en op te eten, aangezien ze hem waarschijnlijk zelf op brute wijze zal doden?" En een ander vroeg: "Wie wil er met mij mee op mijn expeditie om Amber Heard op brute wijze te vermoorden."

“Gevoed door sociale media komt Twitter tot leven, en dat is iets waar we allemaal rekening mee houden”, vertelde Penza, een voormalig federaal aanklager in het oostelijke district van New York, aan de outlet. "Wat er gebeurt op internet en aanvallen op verschillende individuen, vooral vrouwen" is dreigend."

Het proces was ronduit controversieel, met Johnny's zus die getuigde dat Amber hem een "oude dikke man zonder stijl" noemde en advocaten die audio speelden waarin ze toegeeft hem te slaan. De beklaagde en haar team hebben de acteur afgeschilderd als een dronkaard die heeft gedreigd haar te vermoorden.

Aanbevolen: