Fans zijn verdeeld over berichten dat Sutton beveiliging heeft ingehuurd te midden van haar vete met Erika Jayne

Inhoudsopgave:

Fans zijn verdeeld over berichten dat Sutton beveiliging heeft ingehuurd te midden van haar vete met Erika Jayne
Fans zijn verdeeld over berichten dat Sutton beveiliging heeft ingehuurd te midden van haar vete met Erika Jayne
Anonim

Dit weekend meldde Hollywood Life dat Sutton Stracke tegen het einde van de opnames voor seizoen 11 van Real Housewives of Beverly Hills beveiliging had ingehuurd omdat ze zo nerveus was in de buurt van Erika te midden van hun vete. Fans hebben zich sindsdien over de kwestie gebogen, maar het lijkt erop dat er geen consensus in zicht is.

Het drama van Sutton en Erika is één polariserend probleem, verdeeld in twee duidelijke kampen: Team Erika en Team Sutton. De vraag is, wat zegt elk van die groepen?

Sommigen zeggen dat Sutton het slachtoffer speelt

Afgaande op een bericht van All About The Tea, werd het overduidelijk dat sommige twittergebruikers niet sympathiek stonden tegenover Suttons keuze om beveiliging in te huren en klaagden dat ze daarbij overboord ging.

Sommigen voerden ook aan dat Sutton weggekomen was met achterbakse opgravingen en opdringerig commentaar, en geen represailles onder ogen kon zien, vandaar haar sterke reactie.

Anderen zijn Team Sutton, All The Way

Terwijl Team EJ snel beweerde dat Erika Sutton nooit fysiek had bedreigd, waren de supporters van de Southern Belle meer geneigd te suggereren dat ze de juiste beslissing had genomen door op veilig te spelen.

Sommigen zeiden zelfs dat als ze zelf in de situatie hadden gezeten, ze hetzelfde zouden hebben gedaan - vooral omdat ze het gevoel hadden dat Erika op het moment van de bedreigingen in een 'wanhopige' situatie leek te verkeren.

Blijf binnen Team Sutton maar neigde naar subgroep A (laten we ze "de achter-de-schermen" noemen), sommigen wezen erop dat Erika mogelijk andere bedreigingen buiten de camera heeft geuit die privébeveiliging rechtvaardigden.

Aangezien Sutton eerder heeft gedeeld dat Erika op het noodlottige etentje van Kathy Hilton iets binnensmonds zei dat ze nooit zou herhalen, is het zeker logisch dat fans vermoedens hebben!

Er ontstaat een derde kamp

Hoewel de meeste fans stevig onder Team Sutton of Team Erika vallen, zijn er een select aantal neutrale waarnemers, die niet uitdrukkelijk pro-Erika waren, maar er ook op wezen dat ze in de nasleep van haar juridische problemen ' Het is niet waarschijnlijk dat er brandstof op het vuur wordt gegooid door Sutton iets aan te doen.

In dezelfde geest voerden sommigen aan dat beide dames ongelijk hadden en de rollen die ze speelden moesten erkennen - en anderen waren nog steeds van mening dat er in een situatie als deze geen winnaars zouden zijn.

Of het nu gaat om Team Sutton, Team Erika of In-Betweener, daar kunnen alle fans het over eens zijn.

Aanbevolen: