J-Lo wordt bekritiseerd voor het delen van huilende foto van haar dochter te midden van 'Split' van A-Rod

J-Lo wordt bekritiseerd voor het delen van huilende foto van haar dochter te midden van 'Split' van A-Rod
J-Lo wordt bekritiseerd voor het delen van huilende foto van haar dochter te midden van 'Split' van A-Rod
Anonim

Jennifer Lopez is bekritiseerd na het delen van een emotionele foto op Instagram van haar 13-jarige dochter Emme die huilt. Het kwam kort nadat bekend was dat ze haar verloving met verloofde Alex Rodriguez had beëindigd.

In het trieste moment was Emme te zien huilen in de armen van haar vader Marc Anthony, terwijl ze een FaceTime-gesprek voerde met de 51-jarige zangeres/actrice.

"Als ze verdrietig zijn, maar mama en papa zijn er kokosnoten", schreef Lopez bij de post.

Lopez vervolgde: "Ik hou van je!! Zo trots op je."

Emme, wiens tweelingbroer Max niet op de foto stond, was in tranen te zien toen ze haar vader de hand vasthield in de schermafbeelding van hun FaceTime-gesprek met Jennifer.

Lopez' kinderen kregen een hechte band met Rodriguez' twee dochters, Natasha, 14, en de tienjarige Ella, die hij deelt met ex-vrouw Cynthia Rodriguez.

In 2018 gutste Lopez dat de samengestelde families "beste vrienden waren geworden" en zei dat zij en Rodriguez "niets beters hadden kunnen wensen dan dat ze met z'n vieren met elkaar konden opschieten."

Maar gisteravond kwam het nieuws dat de ster van The Wedding Planner en haar verloofde hun vierjarige romance zouden hebben beëindigd.

TMZ merkte op dat de voormalige honkbalster en de zakenvrouw vrijdagochtend uit elkaar gingen terwijl People deelde: "Dit heeft lang geduurd."

Lopez en Rodriguez werden eind februari voor het laatst samen gezien in de Dominicaanse Republiek toen ze haar nieuwste film Shotgun Wedding met Josh Duhamel filmde.

"Hij is nu in Miami om zich voor te bereiden op het honkbalseizoen, en ze filmt haar film in de Dominicaanse Republiek", vertelde een bron aan PageSix.

Rodriguez werd vrijdag alleen gezien in Miami op een jacht. "Let niet op mij, gewoon een zeiltochtje nemen… Wat zijn je plannen voor het weekend?" hij ondertitelde zijn Instagram-bericht.

Er gaan geruchten dat het paar "uit elkaar is" over A-Rod's vriendschap met Southern Charm-ster Madison LeCroy. In februari beweerde LeCroy dat ze via de telefoon met Rodriguez sprak.

In een interview met Page Six zei LeCroy echter dat haar communicatie met Rodriguez 'onschuldig' was.

Wat de reden voor hun schijnbare splitsing ook was, fans waren er niet voor Lopez die een foto van haar huilende dochter deelde.

"Ik steunde ze, maar om je kind huilend te posten, ongeacht de reden, is oneerlijk. Waarom zou ze dit posten?" een fan schreef.

"Waarom zou ze dit posten? Zo fout. Haar arme kinderen," voegde een tweede eraan toe.

"Dus lees ik dit goed, JLo heeft de foto geplaatst om de pijn van haar dochters aan de wereld te laten zien?! Serieus, dit is een vergissing. Het maakt niet uit wat hij deed of wat zij deed; maar als een moeder die haar gebruikt om een Rod de pijn te laten zien die hij heeft veroorzaakt of om hem terug te krijgen of om een PR-spel te winnen, IS dat niet wat moeders doen. Goede hoe dan ook, " viel een derde in.

Aanbevolen: