Waarom Courtney Love spijt heeft van het steunen van Johnny Depp te midden van het Amber Heard-schandaal

Inhoudsopgave:

Waarom Courtney Love spijt heeft van het steunen van Johnny Depp te midden van het Amber Heard-schandaal
Waarom Courtney Love spijt heeft van het steunen van Johnny Depp te midden van het Amber Heard-schandaal
Anonim

Het proces van Johnny Depp en Amber Heard heeft zowel fans als beroemdheden verdeeld. Zelfs de ouders van de Aquaman-actrice zijn hierover verdeeld. Maar terwijl veel beroemdheden hun steun betuigen aan Depp, frontvrouw van Hole, neemt Courtney Love haar terug. Ze zei dat ze 'niet wil pesten'. Dit is alles wat ze heeft gezegd over de ster van Edward Scissorhands.

Johnny Depp gaf Courtney Love reanimatie toen ze een overdosis nam in de jaren '90

Zorgvuldig gesproken over het proces van Depp in haar eerste opinievideo, zei Love dat ze "niet in het openbaar wilde oordelen", maar zich wilde herinneren aan de tijd dat de acteur haar en haar dochter Frances Bean Cobain redde in 1994 - na de dood van haar man, Kurt Cobain."Ik wil je alleen vertellen dat Johnny me in 1995 reanimatie heeft gegeven toen ik een overdosis nam buiten The Viper Room", zei de Malibu-zanger in de video. "Johnny, toen ik aan de crack was en Frances dat moest doorstaan met al deze maatschappelijk werkers, schreef me een brief van vier pagina's - die ze me nooit heeft laten zien - op haar 13e verjaardag. Hij kende me niet echt."

Love onthulde ook dat Depp Frances behandelde met speciale kijktoegang tot de Pirates of the Caribbean-films. "Toen stuurde hij limo's naar haar school waar alle maatschappelijk werkers rondkropen - opnieuw, ongevraagd - om haar en al haar vrienden naar beide Piraten te laten gaan", voegde de muzikant eraan toe. "Heb het een paar keer gedaan. Ik gaf haar haar eigen stoel met haar naam erop. Ik heb nog nooit een van die Pirates-films gezien, maar ze vond ze geweldig. Ze zei tegen me toen ze 13 was: 'Mama, hij heeft gered mijn leven,' en ze zei het nog een keer. En hij gaf haar een trailer. Ik bedoel, ik hou van je."

Ondersteunt Courtney Love Johnny Depp tijdens het proces tegen Amber Heard?

In een lange Instagram-post verontschuldigde Love zich voor haar eerste video waarin ze de motieven van Heard in twijfel trok. "Mijn kant van de straat, moet schoon blijven; ik hield me bezig met het uiten van gedachten online. Het platform plaatste per ongeluk een verhaal dat ik niet openbaar wilde maken (ik weet zeker dat het niet opzettelijk was)", schreef ze bij een video van haar die haar hond uitliet. "Ik bewapen snark (wat doen we nog meer met snark?) Was het mijn eigen (toegegeven, enorm, een karakterfout, ego?) Was het een oprechte uiting van steun voor iemand die een wonderbaarlijke aanwezigheid in ons leven was? Is het EEN VAN MIJN ZAKEN? Nee."

"Hoe zit het met de keren dat ik publiekelijk werd belasterd? Mijn echte vrienden hebben zoveel gedaan om me te helpen tijdens deze openbare rituele systemische vernederingen? Dat maakt niet uit," voegde ze eraan toe. "Ik denk aan mijn mentoren in moraliteit, wiens hoge mening over mijn acties belangrijk voor me zijn. Ik ben een verslaafde in herstel, voor nu besteed ik de waarden van deze mensen uit. Wat zou x doen in deze situatie? Mijn beste denken in verslaving, kreeg mij in de hel, honger, dierlijkheid, hebzucht, ego. Terwijl ik herstel, leen ik de waarden, morele kompassen van degenen naar wie ik opkijk (en vooral honden) die het juiste doen. Ik doe zeker niet altijd het juiste." Ze merkte op dat ze "neutrale steun voor een vriend wilde tonen" nadat ze zelf online terugslag had ervaren.

"Ik wil niet pesten. Ik ben genoeg gepest. Ik wilde mijn eigen vooringenomenheid / geïnternaliseerde mysoginie [sic] niet uiten. (Geef me daar een pauze over. Kijk naar mijn JOB! Ik werk eraan), "zei ze. "Ik wil niets te maken hebben met het bijdragen aan meer online pesten aan iemand die gepest wordt zoals niemand ooit online is geweest. Ooit. In mijn herstelprogramma, 'toen we het bij het verkeerde eind hadden, gaven we het meteen toe' dat ik het mis had." Ze eindigde haar bericht met het delen van "de enige belangrijke afhaalma altijd" van haar vorige video over de kwestie - "Ik zei dat we allemaal moeten stoppen met 'plezier maken met schadenfraude' (zoek het op: 'Delight in else's down fall') & toon oprecht empathie voor beide partijen. Als ik iemand pijn doe, accepteer dan alsjeblieft mijn goedmaken. Terug naar mijn offline leven."

Wat voelt Courtney Love echt over Amber Heard?

In haar eerste opinievideo bekritiseerde Love Heard omdat ze "een beweging [gebruikte] voor je eigen persoonlijk gewin." Ze zei: “ik ben de meest gehate vrouw in Amerika. Ik ben de meest gehate vrouw in de wereld… ik heb veel empathie voor hoe dat moet voelen voor Amber. Man. Wow, toch? Kun je stel je voor dat je haar bent?" Ze voegde eraan toe dat ze hoopte dat er snel gerechtigheid zou komen.

"Maar als je een beweging gebruikt voor je eigen persoonlijk gewin en je bewoont queer feministische intersectionele ruimtes en je misbruikt dat moment, dan hoop ik dat gerechtigheid wordt gediend, wat het ook is," vervolgde ze. "Ik denk dat we minder leedvermaak en meer empathie moeten hebben voor alle betrokkenen."

Hoewel het proces gaat over het opiniestuk van Heard - waarin Depp nooit werd genoemd - stelt de rechtszaak dat het artikel "afhangt van de centrale premisse dat Ms. Heard was een slachtoffer van huiselijk geweld en dat meneer Depp huiselijk geweld tegen haar heeft gepleegd." De acteur blijft de beschuldigingen ontkennen.

Aanbevolen: