Billie Eilish's ex-vriend reageert op beweringen dat hij ontrouw was

Inhoudsopgave:

Billie Eilish's ex-vriend reageert op beweringen dat hij ontrouw was
Billie Eilish's ex-vriend reageert op beweringen dat hij ontrouw was
Anonim

Billie Eilish's ex-vriend Mathew Tyler Vorce maakt de lucht vrij over de breuk te midden van geruchten dat ontrouw tot hun verrassende splitsing heeft geleid.

"Niemand heeft iemand bedrogen. Relaties eindigen. Zo simpel is het", schreef de acteur in een bericht op zijn Instagram-verhaal. "Geruchten creëren en LIGGEN op internet is gevaarlijk."

In een aparte post vertelde hij over het verzet dat hij kreeg sinds het nieuws over hun splitsing voor veel opschudding zorgde. “Het feit dat duizenden mensen de tijd nemen om de meest gruwelijke dingen te schrijven over iemand die ze nooit zullen kennen, is het meest laffe wat je kunt doen. Leef je eigen leven', schreef Matthew.

De relatie tussen Matthew en Billie duurde maar een jaar

Het voormalige stel is iets meer dan een jaar samen nadat ze in april 2021 voor het eerst romantische geruchten opriepen toen ze gefotografeerd werden terwijl ze koffie dronken. Ze werden later gespot op de PDA op de 26e verjaardag van Doja Cat in oktober. "[Ze] bleven de hele nacht dicht bij elkaar en weekden nooit van elkaars zijde", vertelde een bron destijds aan Page Six. Ze voegden eraan toe dat het paar "onafscheidelijk was en kusjes uitdeelde."

Ondanks de nieuwsgierigheid van het publiek, bleef het paar grotendeels stil over hun relatie tijdens hun tijd samen.

Matthew is een acteur die bekend staat om films als Little Monsters, A Dedication en The Curse of Frank Sinatra. Het is onduidelijk hoe hij de hitmaker "Happier Than Ever" heeft ontmoet.

Dit is echter niet de eerste keer dat Matthew onder vuur ligt van de fans van Billie. Toen ze voor het eerst samen werden gespot, kwamen de controversiële posts op sociale media van de acteur uit het verleden aan het licht, waaronder het gebruik van homofobe en racistische uitlatingen. Matthew verontschuldigde zich later online voor zijn beledigende taal uit het verleden.

"Of het nu een songtekst was, een citaat [of] dat ik gewoon dom was, het maakt niet uit", vervolgde de acteur. ""Ik schaam me diep en het spijt me dat ik ze in welke context dan ook heb gebruikt. Het is niet hoe ik ben opgevoed en het is ook niet waar ik voor sta.”

Tot nu toe heeft Billie geen commentaar gegeven op hun splitsing en evenmin gereageerd op online beschuldigingen dat Matthew ontrouw was. Maar zoals bij elke grote artiest, is het zeker dat deze breuk waarschijnlijk zal leiden tot geweldige toekomstige muziek.

Aanbevolen: