Shakira en Gerard Piqué uit elkaar na beweringen dat hij vals speelde met popsterren

Inhoudsopgave:

Shakira en Gerard Piqué uit elkaar na beweringen dat hij vals speelde met popsterren
Shakira en Gerard Piqué uit elkaar na beweringen dat hij vals speelde met popsterren
Anonim

Shakira, 45, bevestigde dat ze niet langer een relatie heeft met haar voetballer, Gerard Piqué, 35, na een relatie van 11 jaar en twee kinderen samen.

Spaanse media melden dat Gerard Piqué Shakira heeft bedrogen

In een verklaring van "Waka Waka" luidde de verklaring van zanger Shakira: "Het spijt ons te moeten bevestigen dat we uit elkaar gaan. Voor het welzijn van onze kinderen, die onze hoogste prioriteit hebben, vragen we u hun privacy te respecteren. Bedankt voor uw begrip." Spaanse media El Periodico meldt dat Shakira Piqué uit hun ouderlijk huis heeft geschopt nadat bronnen beweerden dat hij de ster had bedrogen.

Shakira zou naar verluidt 'niet kunnen omgaan' met de situatie met Gerard Piqué

De Colombiaanse pers citeert een bron die beweert dat Shakira "de situatie niet meer aankon" met Piqué.

"Het is iets ernstigs en zij is degene die uiteindelijk de beslissing heeft genomen", zeiden ze tegen de Spaanse website Cotilleo. De drievoudig winnende zangeres liet doorschemeren dat er problemen waren in het paradijs met haar beau in haar nieuwste hit "Te Felicito" met Rauw Alejandro. Ze zingt: "Om je compleet te maken brak ik in stukken; ik was gewaarschuwd, maar ik luisterde niet; ik realiseerde me dat die van jou vals is… Het was de druppel die het glas overstroomde; vertel me niet dat het je spijt, dat klinkt oprecht, maar ik ken je goed en ik weet dat je liegt."

Shakira ontmoette Gerard Piqué tijdens het filmen van de video voor 'Waka Waka'

Shakira ontmoette Piqué voor het eerst in 2011 toen hij verscheen in de videoclip voor haar WK-nummer "Waka Waka." Het team van Piqué won dat jaar toevallig het WK, waar Shakira optrad tijdens de laatste wedstrijd. In het najaar van 2012 zou Shakira haar Instagram-platform gebruiken om aan fans aan te kondigen dat ze zwanger was van de zoon van de voetbalster.

Shakira ig met kinderen
Shakira ig met kinderen

Twee jaar na de geboorte van zoon Milan, onthulde het paar dat ze hun tweede kind zouden verwachten, Sasha, die in 2015 werd geboren.

Shakira en Gerard Piqué zijn nooit getrouwd

Piqué en Shakira zijn nooit getrouwd, waarbij de zangeres "Objection" toegaf dat ze doodsbang was voor het idee van een huwelijk en niet wilde stoppen met begeerd te worden door Piqué.

"Het idee van een huwelijk maakt me bang. Ik wil niet dat hij me niet meer als zijn meisje ziet. Het is net als die verboden vrucht, ik houd hem liever oplettend en laat hem denken dat alles mogelijk is, afhankelijk van zijn gedrag", zei de Colombiaan jaren geleden in een interview voor de Planet Weird-podcast.

Aanbevolen: