Kim Kardashian plaatst verdachte tweets na het hacken van mama's account

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian plaatst verdachte tweets na het hacken van mama's account
Kim Kardashian plaatst verdachte tweets na het hacken van mama's account
Anonim

Kris Jenner staat erom bekend de verschillende merken en projecten van haar kinderen via sociale media te promoten. Maar overdreven enthousiaste berichten waarin Kim Kardashian wordt geprezen, afkomstig van het Twitter-profiel van de momager, heeft hun familie ervan overtuigd dat Kim Kris's account heeft gehackt.

Gisteren werd er een reeks tweets vrijgegeven van het account van Kris ter ere van haar tweede oudste dochter. Kim reageerde snel op de vleiende berichten.

"Ik hou het meest van mijn dochter Kim! Ze is gewoon de schattigste en liefste!" de eerste tweet van Kris zei, waarop Kim antwoordde: "Oh mama stop! Ik bloos.”

Daar bleef het niet bij. Een andere tweet zei: Kim is gewoon zo slim! Alles wat ik weet, heb ik zo van haar geleerd!!!!”

Kim reageerde op de tweede tweet om erop te wijzen dat Kris normaal gesproken niet actief is op Twitter. "Je bent gewoon zo aardig vandaag mam!" zij schreef. "Ik wist niet eens dat je twitter had, maar wat een leuke verrassing om te zien hoe je over mij denkt."

Waarom de familie van Kim gelooft dat ze de Twitter van Kris heeft gehackt

Als E! News erkent dat veel fans de authenticiteit van de tweets in twijfel hadden getrokken. "Ik wist meteen dat het Kim was! Kris zou nooit zeggen dat ze ook van al haar dochters en haar zoon houdt", schreef een persoon.

Het waren niet alleen de volgers van Kris die sceptisch waren over de karakterloze tweets. De zussen van Kim reageerden ook snel op sociale media en beschuldigden de oprichter van SKIMS van het hacken van het account van hun moeder.

"Je hebt Khloé verkeerd gespeld", antwoordde Khloe Kardashian, de derde oudste dochter van Kris, op de eerste tweet.

Kim heeft niet bevestigd of ze de tweets van het account van haar moeder heeft gedeeld, hoewel het internet en de rest van de Kardashian-Jenner-familie zelfverzekerd lijken. Maar dat was niet de enige blunder op sociale media die Kim op dezelfde dag maakte.

The Keeping Up with the Kardashians-aluin kwam ook onder vuur te liggen op haar Instagram-account voor het plaatsen van een reeks afbeeldingen waarin SKIMS werd gepromoot, waarin het lijkt alsof ze haar navel heeft bewerkt.

Op de foto's was te zien dat Kim haar buikspieren aan het zwembad spande terwijl ze een bh en shorts droeg, evenals zwarte joggingbroeken van haar succesvolle merk. De navel van de realityster was echter niet zichtbaar in het broekje met hoge taille, wat leidde tot een stroom van opmerkingen waarin ze werd beschuldigd van het per ongeluk airbrushen van haar navel tijdens het retoucheren van de foto's.

Kim reageerde later via haar Instagram-verhaal om de beweringen te ontkennen. "Kom op jongens… Serieus! Dit is zo dom! Beweren dat ik mijn navel heb gephotoshopt????" schreef ze, meldt MENSEN.

Kim's recente reactie op sociale media is niets vergeleken met de rechtszaak die haar familie voert die is gestart door Blac Chyna. Tot nu toe is de ex-verloofde van Rob Kardashian beschuldigd van het proberen om Rob te vermoorden en van het sturen van doodsbedreigingen naar Kylie. De juryrechtspraak is aan de gang.

Aanbevolen: