Kim Kardashian vertelde dat ze een noordelijk geschilderd landschap moest 'bewijzen' terwijl ze het op IG-feed plaatst

Kim Kardashian vertelde dat ze een noordelijk geschilderd landschap moest 'bewijzen' terwijl ze het op IG-feed plaatst
Kim Kardashian vertelde dat ze een noordelijk geschilderd landschap moest 'bewijzen' terwijl ze het op IG-feed plaatst
Anonim

Kim Kardashian rijdt hard voor haar kinderen!

Ondanks verzet deelde de binnenkort gescheiden realityster opnieuw het landschapsschilderij van haar dochter North West.

Het schilderij werd aanvankelijk op haar Instagramverhalen geplaatst, maar velen geloofden niet dat Kims dochter het ook echt had geschilderd. Dus besloot Kim gisteren om de trollen uit te schakelen en te delen met haar officiële rooster.

"Moest dit gewoon op mijn hoofdfeed plaatsen, want het is een North West Classic!" Kim, 40, ondertitelde het stuk. Het schilderij van met sneeuw bedekte bergen met uitzicht op een meer trok meer dan twee miljoen "likes".

De controverse over het schilderij van North vorige maand bracht Kim ertoe om in de dagen die volgden meer bewijs te delen van de artistieke vaardigheden van haar dochter.

De moeder-van-vier gedeelde video van de Hermès tas North, nu zeven, had geschilderd als een baby.

Ze zei: "Ik wilde gewoon naar dit meesterwerk kijken, jongens."

Deze tas heeft North voor mij geschilderd en ze was nog geen jaar oud. Wat een prachtig meesterwerk.'

"Ik wist dat ze zo'n geweldige artiest zou zijn. Rechts in het noorden?"

Kim vroeg North toen om haar hand tegen haar babyhandafdruk te leggen toen de video eindigde.

Kim verdedigde de landschapsschilderkunst van haar dochter fel, vorige maand nadat velen twijfelden aan de kunst van haar dochter.

De realityster had eerder een foto van het schilderij op haar Instagram-verhalen gedeeld met het bijschrift: "Mijn kleine kunstenaar Noord."

Maar na de reactie schreef Kim op haar Instagram-verhalen:

"Mijn dochter en haar beste vriendin hebben een serieuze olieverfcursus gevolgd waar hun talenten en creativiteit worden aangemoedigd en gekoesterd."

Maar veel opmerkingen suggereerden dat Kims kind niet verantwoordelijk was voor het schilderij en het leek op de creatie van de beroemde tv-kunstenaar Bob Ross.

"Hoe durf je kinderen geweldige dingen te zien doen en ze dan te beschuldigen van NIET geweldig te zijn!?!?!" schreef ze op haar Instagram-verhalen.

Stop alsjeblieft met jezelf in verlegenheid te brengen met de negativiteit en sta toe dat elk kind GEWELDIG is!!!

Maar veel fans waren nog steeds niet overtuigd van de artistieke bekwaamheid van North.

"Ik zeg bewijs het, film haar terwijl ze in haar eentje een schilderij maakt", schreef een fan.

"Ik zal niet geloven dat dat kind die foto heeft geschilderd totdat ik haar in een video-schilderij van een schone lei tot voltooiing zie", voegde een tweede eraan toe.

"Totdat ze een video plaatste waarin North het tekent tot het klaar is, zou ik alleen geloven", voegde een derde eraan toe.

"Dit is van een tekenles. Een paar kinderen die ik ken in de omgeving hebben exact hetzelfde schilderij gemaakt. Ze zien er allemaal precies zo uit. Dus ze heeft dit wel geschilderd, maar het was niet alleen uit de vrije hand. kinderen worden bij elke stap gecoacht. Mensen slepen Kim mee omdat ze doet alsof North Picasso is, "voegde een vierde eraan toe.

Aanbevolen: