Lottie Moss plaatst alarmerende video slechts enkele weken na het verlaten van de afkickkliniek

Inhoudsopgave:

Lottie Moss plaatst alarmerende video slechts enkele weken na het verlaten van de afkickkliniek
Lottie Moss plaatst alarmerende video slechts enkele weken na het verlaten van de afkickkliniek
Anonim

Slechts twee weken na het verlaten van de afkickkliniek, heeft model Lottie Moss zichzelf gefilmd terwijl ze marihuana rookt in een video van OnlyFans.

De video op haar X-rated account is een van de vele gedragingen die fans en professionals uit de industrie ertoe hebben aangezet zich zorgen te maken over de 24-jarige.

Lottie Moss plaatst een zorgwekkende livestream

De 24-jarige, kleine zus van supermodel Kate Moss, onthulde dat abonnees van haar OnlyFans-account video's opvroegen van het model dat rookt en haar collectie speelgoed voor volwassenen uitkleedt en pronkt. Ze verdient $ 200 aan fooien tijdens haar livestreamvideo, die fans kunnen kopen voor $ 35.

Lottie sprak haar recente periode in de afkickkliniek toe tijdens de livestreamvideo en onthulde dat haar tolerantie voor marihuana was afgenomen sinds ze de behandelingsfaciliteit verliet.

Ze verklaarde: Ik wil meer roken, maar ik ben al zo verdomd high. Er zijn maar vier trekjes voor nodig om me stoned te krijgen.

'Ik was ongeveer een maand weg in de afkickkliniek voor afzonderlijke problemen - zoals geestelijke gezondheidskwesties - ik vind het leuk om open te zijn over die dingen, ik denk dat het zo belangrijk is.

'Maar ja, ik was weg en ik kon daar geen wiet roken omdat je geen drugs kunt gebruiken, maar ik ben blij dat ik het nu wel kan, want het helpt me echt bij het ontspannen en stress - ik heb veel angst…"

Moss beantwoordt ordinaire vragen tijdens livestream

Tijdens de livestream onthulde ze dat ze haar shirt alleen uit zou doen als ze ten minste $ 50 aan fooien zou krijgen. Ze was open over haar seksleven en beweerde trots dat ze met honderden mensen naar bed was geweest.

"De mijne is ver boven wat het zou moeten zijn. Ik vond het leuk om in mijn verleden plezier te hebben. Ik ging veel uit en had veel plezier met jongens, maar ik ben een beetje gekalmeerd. Het is waarschijnlijk in de honderden." De biseksuele ster gaf ook toe dat ze luidruchtig was tijdens de geslachtsgemeenschap.

De jonge influencer deed ook de verontrustende bekentenis dat ze met een man van in de dertig had geslapen toen ze nog geen 16 was.

Lottie deed ook de onthulling dat ze naar Los Angeles verhuist om haar carrière als maker van OnlyFans voort te zetten.

"Ik moet opgevrolijkt worden. Ik heb momenteel een erg stressvolle tijd. Ik verhuis binnenkort naar LA - over twee weken." Ze trekt in bij Love Island-deelneemster Megan Barton Hanson, die ook is verhuisd om ordinaire inhoud online te maken.

Lotties beslissing om naar het buitenland te verhuizen komt nadat bekend werd dat ze is ontslagen door haar modellenbureau Storm. Haar schandalige gedrag online en verontrustende feesten baarden insiders uit de industrie zorgen, waardoor haar modecarrière in gevaar kwam. Storm Management verbrak uiteindelijk de banden met haar en verwijderde haar portfolio van hun website.

Lottie heeft alle vermelding van Storm verwijderd van haar sociale media, waar ze nu stelt dat ze wordt vertegenwoordigd door We Are Verified, een onafhankelijk bureau in Los Angeles dat zich bezighoudt met influencers op sociale media.

Aanbevolen: