Kim Kardashian-fans nemen haar Twitter-account over en debatteren over de scheiding van haar en Kanye

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian-fans nemen haar Twitter-account over en debatteren over de scheiding van haar en Kanye
Kim Kardashian-fans nemen haar Twitter-account over en debatteren over de scheiding van haar en Kanye
Anonim

Ondanks het feit dat de hele wereld gebiologeerd is door de krantenkoppen over haar scheiding van Kanye West, heeft Kim Kardashian ervoor gekozen om dit onderwerp uit haar berichten op sociale media te weren. Nou, dat heeft ze geprobeerd, maar haar fans brengen het onderwerp naar voren en zorgen ervoor dat ze precies weet hoe ze het vinden dat haar familie uit elkaar gaat.

Wat begon als een heel onschuldig bericht over haar schattige zoon, Psalm, heeft een heel interessante en ongelooflijk andere wending genomen. Kim Kardashian plaatste een schattige foto van Psalm en haar fans zagen dit als een kans om hun gedachten over haar huwelijkssituatie te tweeten, waardoor dit een totale Twitter-overname werd die ze niet had verwacht.

Fans laten het echtscheidingsonderwerp niet vallen

Hoe hard ze ook probeert het drama rond haar scheiding te bagatelliseren, Kim Kardashian kan niet ontsnappen aan de nieuwsgierigheid van haar fans over dit onderwerp.

Vanuit het perspectief van een fan brengt Kim Kardashian haar hele leven door met het uitzenden van alles wat er in haar wereld gebeurt, en het posten van selfies en foto's van haar meest persoonlijke, intieme momenten. Keeping Up With The Kardashians heeft een overvloed aan informatie verspreid die de meeste mensen als 'privé' zouden beschouwen, en Kim heeft zich altijd zeer op haar gemak gevoeld, niet alleen om te delen, maar ook om te veel te delen met haar fans.

Het lijkt vreemd voor fans dat ze plotseling een onderwerp zou kiezen en het verboden terrein zou maken, vooral als het over de scheiding gaat, dus dat accepteren ze gewoon niet. Toen fans haar bericht over Psalm zagen, grepen ze het moment en namen haar Twitter-account over om het onderwerp door te geven dat volgens hen veel meer waard was om te bespreken.

Fans debat over de scheiding

Of Kim Kardashian het nu leuk vindt of niet, haar fans hebben meningen over haar scheiding en ze staat op het punt die te horen. Fans namen haar Twitter-feed over om alles te delen wat ze voelden.

Opmerkingen inbegrepen; "Kanye is de liefste man op aarde, hij weet hoe hij voor een vrouw moet zorgen. Ik ben diepbedroefd toen ik het nieuws over de scheiding hoorde. Kim kan je dit oplossen, hij heeft je nu meer nodig. Verlaat hem niet, " net zoals; "Stop de echtscheiding nu al. Jullie kunnen beter samen dingen uitzoeken, geef het wat aandacht en tijd en gebeden."

Andere fans hadden tegengestelde meningen en deelden opmerkingen zoals; "Serieus? Je kunt dingen niet Dwingen om altijd te werken!! Ze heeft het geprobeerd en heeft dit zelfs gezegd. Ze verdienen allemaal beter, plus dat hun kinderen omringd zijn door een giftig huwelijk/omgeving zal 0 goed voor hen doen. Kim verdient het om ook weer gelukkig te zijn en dat is duidelijk niet."

Het debat ging verder met een reeks heen en weer commentaar waarbij fans verdeeld leken te zijn over het onderwerp. Wat Kim Kardashian betreft, misschien wordt het tijd dat ze zich realiseert dat haar persoonlijke leven nu niet ineens privé kan worden, na zo lang openbaar te zijn geweest… hoe graag ze het ook wil.

Aanbevolen: