Knives Out 2' komt eindelijk, maar met een gloednieuwe titel

Inhoudsopgave:

Knives Out 2' komt eindelijk, maar met een gloednieuwe titel
Knives Out 2' komt eindelijk, maar met een gloednieuwe titel
Anonim

De mysterieuze film Knives Out - die een detective volgt die de dood van een lid van een rijke, disfunctionele familie onderzoekt - ging in première in de herfst van 2019. De film is geschreven en geregisseerd door Rian Johnson, met in de hoofdrol Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis en Don Johnson.

Vandaag nemen we het nog niet nader genoemde vervolg van de film onder de loep. Gezien het feit dat de eerste film werd gemaakt met een budget van $ 40 miljoen en uiteindelijk $ 311,4 miljoen opbracht, is het niet verwonderlijk dat er een vervolg in de maak is. Vanaf wanneer we kunnen verwachten dat Knives Out 2 in première gaat tot precies zoals het daadwerkelijk zal heten - blijf scrollen om erachter te komen!

8 Daniel Craig speelt weer Benoit Blanc

Daniel Craig Knives Out scène
Daniel Craig Knives Out scène

Laten we beginnen met het feit dat Daniel Craig zijn rol als detective Benoit Blanc opnieuw opneemt. In de nieuwe film neemt detective Blanc een nieuwe moordzaak op zich, wat betekent dat het grootste deel van de cast van het vervolg op Knives Out nieuw zal zijn.

Dit is wat Daniel Craig zei over de tweede aflevering: "We zijn net klaar met de tweede, letterlijk weken geleden. Ze zijn net aangekomen in Servië. Durf ik te zeggen dat het beter is? We zullen zien. Ik wil het lot niet tarten. Het is anders, en dat is het verbazingwekkende."

7 De film heeft een ensemblecast

Knives Out staat bekend om zijn ensemblecast, en de tweede film zal niet teleurstellen met zijn casting. Afgezien van Daniel Craig, zal het vervolg op de kaskraker ook Dave Bautista, Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Kate Hudson, Madelyn Cline, Jessica Henwick en Ethan Hawke.

6 Het gaat eind 2022 in première

Knives Out 2 staat gepland voor eind 2022, maar een exacte datum is nog niet bekend. Dit is wat Daniel Craig onthulde over de opnames in januari 2022: "We hebben de tweede deze zomer gedaan, in Griekenland, en toen filmden we studiowerk in Servië. Het zit in het blik. Rian [Johnson] is nu aan het monteren, en het zal uit zijn, denk ik, in de herfst van dit jaar."

5 De film komt op Netflix

Terwijl de eerste Knives Out-film in 2019 in de bioscoop verscheen, zal het vervolg op Netflix verschijnen. In maart 2021 werd bekend dat Netflix de rechten voor een vervolg had gekocht en fans kunnen verwachten dat het later dit jaar op het streamingplatform zal verschijnen.

4 Het heeft een budget van $30-50 miljoen

Op het moment van schrijven heeft de film een budget van $30-50 miljoen - maar aangezien het nog niet af is, kan dit aantal veranderen.

Ter vergelijking: de eerste Knives Out-film werd gemaakt met een budget van $ 40 miljoen, en het bracht uiteindelijk $ 311,4 miljoen op aan de kassa.

3 Regisseur Johnson stelde zich 'Knives Out' altijd voor als een anthologiefranchise

Regie Rian Johnson onthulde dat hij Knives Out altijd had voorgesteld als een anthologiereeks die het personage van Daniel Craig volgt, detective Benoit Blanc die in elke aflevering verschillende moorden onderzoekt. Het lijkt erop dat Johnson erin geslaagd is om zijn visie waar te maken, want de nieuwe aankomende Knives Out-film is precies dat.

"Ik zal je zeggen, de waarheid is dat ik zo'n geweldige tijd heb gehad om met Daniel Craig te werken en ik heb er zoveel plezier aan beleefd om dit op elk niveau te doen, van het schrijven tot het maken ervan. geïnteresseerd in vervolgen, maar dit, het idee om er meer van te doen met Daniel als zijn personage, is geen vervolg. Het is precies wat Agatha Christie deed. Het komt gewoon met een heel nieuw mysterie, een hele nieuwe locatie, een geheel nieuwe cast, geheel nieuwe mechanica van de aantrekkingskracht van een mysterie en alles. Het zou geweldig zijn", onthulde de regisseur. "Er zijn zoveel verschillende dingen die je ermee kunt doen. En dat is het leuke ervan. Je kijkt naar de boeken van Agatha Christie en het is niet alsof ze allemaal een herenhuis, een bibliotheek en een detective zijn. Naast setting verkende ze ook een aantal verschillende subgenres. Ze vond een andere manier van vertellen in elk van hen."

2 Het zal geen 'Knives Out 2' heten

Hoewel de film onofficieel Knives Out 2 heet, is die titel slechts een tijdelijke aanduiding. Dit is wat Johnson zei over de naam: "Het was zo'n geestf--k, want ik zat op het idee voor de eerste voor 10 jaar, en met deze, ik begin met een blanco pagina. Het is niet echt een Het vervolg op 'Knives Out'. Ik moet er een titel voor bedenken zodat ik het niet langer 'The Knives Out Sequel' kan noemen, want het is gewoon Daniel Craig als dezelfde detective met een totaal nieuwe cast."

1 Er komt een derde film

Messen uit Daniel Craig
Messen uit Daniel Craig

Ten slotte, hoewel het vervolg op Knives Out nog niet is uitgekomen, kunnen fans al uitkijken naar een derde film. Toen Netflix in maart 2021 op een veiling de rechten voor een vervolg kocht, kocht het streamingplatform uiteindelijk de rechten voor twee sequels voor maar liefst $ 469 miljoen. Een releasedatum voor de derde Knives Out-film is nog niet bekend.

Aanbevolen: