James Gunn's 'The Suicide Squad' zal een gloednieuwe set antihelden bevatten

Inhoudsopgave:

James Gunn's 'The Suicide Squad' zal een gloednieuwe set antihelden bevatten
James Gunn's 'The Suicide Squad' zal een gloednieuwe set antihelden bevatten
Anonim

Kritiek gezien was de eerste Suicide Squad-film een teleurstelling. Het kreeg grotendeels negatieve recensies, waarbij velen de verwarde toon en het warrige verhaal als twee van de grootste problemen van de film noemden. Desondanks bracht de film bijna $ 750 miljoen op aan de kassa. Er gaan al lang geruchten over een director's cut van de verguisde stripboekfilm, maar of David Ayer de kans krijgt om zijn versie van de film uit te brengen, v alt nog te bezien.

Toch, als er één positief punt uit de DC film kon worden gehaald, dan was het wel de cast van personages. Margot Robbie was een opvallende verschijning als Harley Quinn, en de anderen, waaronder Jai Courtney's Captain Boomerang en Will Smith's Deadshot, maakten veel indruk.

In 2021 komt er een vervolg op de film. Deze keer zal Guardians Of The Galaxy-regisseur James Gunn de film leiden, hoewel enkele van de originele cast en personages terugkeren. Harley Quinn komt terug met een nieuwe kostuumwissel en we zullen Amanda Waller, Captain Boomerang en Rick Flagg opnieuw zien. Ze zullen worden vergezeld door een eclectische groep nieuwe antihelden, en je kunt de bijgewerkte galerij van de schurk hieronder bekijken.

Vredestichter

John
John

John Cena zal schitteren als Christopher Smith, de agent van vrede, die de acteur heeft beschreven als een dey Captain America. Hij is zo vastbesloten om vrede te bereiken, dat hij zelfs zal doden om zijn doelen te bereiken. Klinkt als een dubbele standaard voor ons, maar het personage past perfect bij de Suicide Squad.

Rattenvanger

Daniela
Daniela

De originele Rattenvanger was een man; een kwaadaardige crimineel die de macht had om ratten te controleren. In de nieuwe film zal Ratcatcher een vrouw zijn en vermoedelijk verwant zijn aan de voormalige Batman-schurk. De Portugese actrice Daniela Melchior zal de rol op zich nemen en hopelijk zullen we in de nieuwe film meer te weten komen over de oorsprong van het personage.

Koningshaai

koning haai
koning haai

In een Twitter Q&A onthulde regisseur David Ayer dat King Shark oorspronkelijk bedoeld was om in de eerste film te verschijnen. Helaas hebben we de haai-mens-hybride in die film nooit te zien gekregen, maar de bovenmenselijke incarnatie van Jaws zal zijn debuut maken in het komende vervolg.

Bloedsport

Idris
Idris

Toen Will Smith stopte met de nieuwe film vanwege planningsconflicten, besloot James Gunn Bloodsport in de film te introduceren. Idris Elba zal de rol op zich nemen van de stripboekschurk die het meest bekend is door het neerschieten van Superman met een Kryptonite-kogel, en Storm Reid zal zijn dochter in de film spelen.

De Denker

Peter
Peter

Voormalig Doctor Who Peter Capaldi zal de rol op zich nemen van The Thinker, een klassieke stripboekschurk die recentelijk te zien was in seizoen 4 van The Flash. Met behulp van zijn 'Thinking Cap', een metalen helm die mentale kracht uitstra alt, staat deze ouder wordende slechterik bekend om zijn krachten van telekinese en mind control.

Sol Soria

Sonia
Sonia

Sonia Braga speelt de van geslacht verwisselde versie van Juan Soria, de stripboekschurk die alles kan ontgrendelen met haar door nanite aangedreven handen. Met de mogelijkheid om door elke deur te komen, is dit een personage dat niet lang opgesloten zal blijven door de autoriteiten.

Blackguard

Piet
Piet

Rising star Pete Davidson zal het personage Blackguard toevoegen aan zijn CV van filmrollen, een schurk die grotendeels onbekend is bij iedereen, behalve de meest enthousiaste stripfans. Een kleine misdadiger die een grote crimineel is geworden, heeft de zwaar gepantserde Blackguard meestal een energie-aangedreven knots als wapen bij zich, hoewel vroege rapporten suggereren dat hij in plaats daarvan geweren in de film zal gebruiken.

Mongaal

Mayling
Mayling

Singaporese krijgskunstenaar Mayling Ng zal de rol op zich nemen van Mongal, de buitenaardse krijgsheer die ooit Superman in de strips opnam. Ondanks haar bovenmenselijke capaciteiten kwam Mongal vroegtijdig aan haar einde, hoewel het haar broer was die haar vermoordde en niet de Man of Steel. Zal ze overleven tot het einde van de film? We zullen moeten wachten tot volgend jaar om erachter te komen

TDK

Nathan
Nathan

The Detachable Kid (ook bekend als Arm-Fall-Off-Boy), lijkt niet de meest indrukwekkende vijanden. Hij heeft echter de mogelijkheid om zijn eigen armen los te maken om ze als wapens te gebruiken, dus het kan zijn dat hij meer punch inpakt dan verwacht (letterlijk). Serenity en Firefly-acteur Nathon Fillion zal de rol van het armloze wonder op zich nemen.

Polka Dot Man

David
David

Geen prijzen om te raden wat voor soort kostuum deze kleine Batman-schurk uit de jaren 60 draagt! Dat klopt, hij draagt een kostuum versierd met stippen, en hij kan elke stip veranderen in elk object dat past bij zijn snode plannen. David Dastmalchian zal de schurk spelen die niet al te moeilijk te herkennen is (sorry).

Wezel

Sean
Sean

Eerst was er Rocket Racoon, en nu is er Weasel! De broer van James Gunn, Sean Gunn, zal de motion capture doen voor de schurk met scherpe klauwen die over bovenmenselijke kracht en snelheid beschikt.

Javelin

Borgo
Borgo

Deze voormalige Duitse Olympische atleet is misschien wel het meest bekend vanwege het vechten tegen Green Lantern in de stripboeken, met behulp van een arsenaal aan wapens die zijn gebaseerd op speren! In de strips werd hij uiteindelijk gevangengenomen en bevolen om voor de Suicide Squad te werken, vandaar zijn opname in deze film.

Savant

Michael
Michael

Het laatste lid van het team zal Michael Rooker's Savant zijn, een wapenstok zwaaiende burgerwacht met de hersens die bij zijn spierkracht passen. Helaas staat hij erom bekend dat hij geheugenverlies ervaart, dus dit is waarschijnlijk zijn achilleshiel in de film.

Dus, daar hebben we het; alle nieuwe antihelden in de nieuwe film. We zullen ze ontmoeten wanneer de film in augustus volgend jaar uitkomt.

Aanbevolen: