NBC's World of Dance komt deze zomer terug met een beetje een twist

NBC's World of Dance komt deze zomer terug met een beetje een twist
NBC's World of Dance komt deze zomer terug met een beetje een twist
Anonim

Het vierde seizoen van een briljante sport staat voor de deur! En vreemd genoeg is de premièredatum dichterbij dan iemand van ons had verwacht. Sinds 3 seizoenen is de spanning van de dansschoenen vermakelijk en geeft ze zelfs de drukste van allemaal energie. De World of Dance, die op 30 mei terugkeert, brengt de spanning terug; het jurypanel bestaat uit Jennifer Lopez, Ne-Yo en Derek Hough die elke beweging van de beste dansers berekenen.

Seizoen 4 van World of Dance, zoals gewoonlijk, zal worden gecentreerd rond de ontzagwekkende dansers die hun bewegingen laten zien om maar liefst $ 1 miljoen te bemachtigen en de droomtitel van de beste danser ter wereld. De drievoudige dreiging heeft de afgelopen 3 seizoenen deelnemers gescoord en de vierde is ook in die zin niet anders.

Het zal echter niet allemaal hetzelfde zijn, onder verschillende woordenwisselingen, de toevoeging van een kwalificatietwist suggereert dat de hitte op de vloer stijgt - het kwalificatieproces begint voordat de deelnemers er zelfs maar van weten. In de veronderstelling dat ze optreden voor producenten, weten ze niet dat juryleden klaar zijn om te zien wat ze in petto hebben.

Vooruitlopend op het vierde seizoen zijn enkele nieuwe voorwaarden/regels aangekondigd. De introductie van Callback Vote is er een van. Traditioneel hebben juryleden twee opties voor een act, ja of nee, maar Callback Vote is een toevoeging, deze keer, die artiesten een laatste kans geeft om door te gaan naar de volgende ronde. Sterker nog, voor Duels is het nu een Blind Battle, omdat ze geen idee hebben met wie ze het opnemen tot ze zich een weg naar het podium dansen. En natuurlijk worden de duels beslist door de jury.

Over intensivering van veranderingen gesproken, iedereen herinnert zich de verzilveringsronde. Zo niet, dan is het waar geëlimineerde acts strijden om door te gaan naar de bezuinigingen, ook wel de halve finale genoemd. Ook deze ronde kwam aan de orde, een speciale gast krijgt de taak om over de verlossing te beslissen. Dus eerdere uitvoeringen doen er misschien niet zoveel toe.

Met 34 nieuwe acts heeft WoD de lat hoger gelegd in de vorm van competitie. Vanuit het hele land worden zowel de hogere als de juniordivisie verlicht met formidabel talent. En er zijn ook enkele bewezen die zich bij de strijd hebben aangesloten, waaronder Hip Hop Dance Gold Medalist, Upeepz en Wereldkampioenen van Salsa, Jefferson en Adrianita.

De deelnemers moeten hun grenzen verleggen als ze willen schitteren in de felle kleuren van zo'n spraakmakende competitie.

Goed om terug te spoelen naar de geschiedenis, het idee van WoD was altijd al in de geest van JLo, maar het vertaalde zich van verbeelding naar realiteit toen ze een groep aspirant-dansers ontmoette in Miami.

“Toen ik World of Dance startte, wilden we iets creëren waar dansers naar uit moesten kijken, om naartoe te werken”, zei JLo over D-talent. World of Dance is een gezamenlijke inspanning om jonge dansende aspiranten een platform te geven om een stempel te drukken. Hetzelfde idee moedigde JLo aan om de aanstichter van zo'n geweldige serie te zijn. Daarom is ze ook een van de Executive Producers van WoD.

WoD gelooft in het geven van een tweede kans aan dansers, het is een afgeleide van het feit dat zelfs Masters een rotdag op het werk kunnen hebben. JLo heeft zelf meerdere ongelukken gehad op het podium. Een keer heeft ze tijdens een van haar optredens zelfs haar tand afgebroken op het podium. Als gevolg hiervan begrijpt ze een beetje de stroom van talent die niet regelmatig van aard is.

"Als je een bepaald punt niet hebt gehaald, kun je terugkomen. En ze mogen meedoen. Het komt erop neer dat je wilt komen en de persoon verslaan die je de laatste keer niet hebt verslagen, "zei JLo in een interview en wees op het belang van de tweede kans voor een artiest.

The World of Dance seizoen vier belooft veel energie en vertoon van ongelooflijk danstalent. De deelnemerslijst is bekend en zoals eerder vermeld zijn er behoorlijk grote namen die wereldberoemd zijn als floor shakers. Dit seizoen lijkt in alle opzichten groter dan eerdere pakketten. De wendingen zullen de dingen zeker opfleuren voor beter. Alles aan de naderende dansbattle blijkt het ongeduld in ons te vergroten. En we worden aangemoedigd om onze dansschoenen aan te trekken!

Aanbevolen: