Na geruchten over Megan en Harry die weigeren Kate Middleton Lilibet te laten ontmoeten, komt ze eindelijk aan het woord

Na geruchten over Megan en Harry die weigeren Kate Middleton Lilibet te laten ontmoeten, komt ze eindelijk aan het woord
Na geruchten over Megan en Harry die weigeren Kate Middleton Lilibet te laten ontmoeten, komt ze eindelijk aan het woord
Anonim

Kate Middleon's opwinding over het ontmoeten van Meghan Markle's pasgeboren baby is het bewijs dat ze geen ruzie tussen hen hebben.

In de loop van de tijd, grotendeels als gevolg van roddels en roddels, gingen mensen ervan uit dat het duo op gespannen voet met elkaar stond, en geruchten over een aanhoudende vete waren ongebreideld op sociale media. Maar als ze online over elkaar praten, hebben ze altijd goede dingen te zeggen.

Door de jaren heen hebben online geruchten Middleton en Markle tegen elkaar opgezet, waardoor een nogal vals verhaal ontstond dat de twee hertoginnen verwikkeld zijn in een langdurige vete.

Het gerucht gaat dat het paar nu ongeveer drie jaar ruzie heeft, en het begon sterker op te duiken nadat de Suxesses besloten Kensington achter zich te laten.

Markle en prins Harry besloten kort na hun huwelijk Kensington Palace te verlaten en naar Frogmore Cottage te verhuizen, naar verluidt vanwege het drama tussen de Sussexen en Cambridges.

“Er was een beetje spanning tussen de broers. Nu willen Harry en Meghan niet naast William en Kate wonen en willen ze er alleen voor staan', vertelde een koninklijke bron aan The Sun.

De geruchten werden alleen maar sterker nadat The Sun een verhaal uitbracht waarin stond dat Markle onbeleefd was tegen een medewerker van Kate. Het paleis zou uiteindelijk tussenbeide komen en ontkennen dat dit incident ooit heeft plaatsgevonden, maar het was genoeg om olie op het vuur te gooien.

Er was ook het Us Weekly-rapport waarin een bron naar verluidt het tijdschrift vertelde dat Kate het gevoel had "alsof Meghan haar had gebruikt om de koninklijke ladder te beklimmen."

We weten nu met meer zekerheid dat deze geruchten ongegrond zijn, of op zijn minst grotendeels overdreven: Middletons opwinding over het ontmoeten van de pasgeboren baby van de hertogin van Sussex is een indicatie dat de schoonzussen heel hartelijk met elkaar zijn.

Middleton vertelde onlangs aan verslaggevers tijdens een bezoek aan een school met de Amerikaanse First Lady Jill Biden: Ik wens haar het allerbeste, ik kan niet wachten om haar te ontmoeten, want we hebben haar nog niet ontmoet, dus hopelijk zal dat snel zijn,”

Eerder was er een gerucht dat Middleton geen toegang had tot Lilibet, omdat ze niet is voorgesteld aan de nieuwe prinses. De suggestie kwam simpelweg van de hertogin die zei dat ze het kleine bundeltje van vreugde nog niet heeft ontmoet - niet verwonderlijk, aangezien ze niet langer in hetzelfde land wonen.

Desalniettemin bleef Middleton blij voor Markle en Harry, en was opgewonden om hun dochter te ontmoeten, wat een lange weg is om te bewijzen dat er geen beperking is, en zou alle vetegeruchten in diskrediet moeten brengen die grotendeels zijn overdreven door mediakanalen de twee tegen elkaar opzetten.

Markle en Middleton hebben veel gemeen, en de eerste heeft naar verluidt bij sommige gelegenheden de laatste om advies gevraagd met betrekking tot de vestiging in de koninklijke familie, waartoe de hertogin van Cambridge graag bereid was.

De hertoginnen lijken steeds dichter bij vrienden dan vijanden te komen, in tegenstelling tot wat de populaire media elke keer proberen te portretteren.

Aanbevolen: