Fans wisten niet dat Emma Stone werd vervangen door een dubbelganger in deze 'Crazy, Stupid, Love'-scène

Inhoudsopgave:

Fans wisten niet dat Emma Stone werd vervangen door een dubbelganger in deze 'Crazy, Stupid, Love'-scène
Fans wisten niet dat Emma Stone werd vervangen door een dubbelganger in deze 'Crazy, Stupid, Love'-scène
Anonim

' Crazy, Stupid, Love' bleek een geweldige romantische komedie. Hoewel kijkers dol waren op de film, was het een stressvolle sfeer voor Emma Stone. Ze hield van het script, maar omdat ze de hoofdrol speelde, was ze erg gestrest.

We zullen een bepaalde scène bekijken die Stone echt raakte, zo erg zelfs dat er een dubbel werd ingezet.

We zullen kijken hoe het allemaal is verlopen, samen met andere minder bekende feiten over de film.

Waarom werd Emma Stone vervangen door een dubbelganger?

Uitgebracht in 2011, 'Crazy, Stupid, Love' is misschien wel een van de meest ondergewaardeerde romcoms van de jaren 2010. Het was een hit aan de kassa en bracht $ 145 miljoen op. Dit was grotendeels te danken aan de gestapelde cast, met Emma Stone, Ryan Gosling, Steve Carell, Julianne Moore, Marisa Tomei, Kevin Bacon en anderen.

De reactie van de fans was buitengewoon positief en Emma Stone zei zelf dat ze op slag verliefd werd op het script.

"Ik was echt verliefd op dat script, maar ik legde zoveel druk op mezelf", vertelde Stone aan Chalamet naast Variety. “Ik was 20, en terwijl we aan het filmen waren, werd ik gek en dacht: dit kan allemaal mislukken. Het voelde alsof het overal goed moest worden gekalibreerd, en het was de eerste keer dat ik ooit op mezelf moest vertrouwen om dat allemaal te kunnen dragen."

De druk overweldigde Emma niet, want ze was briljant in de rol. Ze onthulde echter dat een bepaalde scène niet gemakkelijk te realiseren was. Ze raakte zelfs in paniek en uiteindelijk moest er een dubbelganger tussenkomen. Laten we eens kijken wat er gebeurde.

Emma Stone had een paniekaanval voor de vuile dansscène in 'Crazy, Stupid, Love'

Naast Collider onthulde Emma Stone dat ze volledig in paniek raakte op de dag van de 'Dirty Dancing'-scène. Het ging in een stroomversnelling voor de actrice, vooral door een blessure die ze op zevenjarige leeftijd opliep. "Ja, we hadden het een paar keer geoefend, maar om de een of andere reden op de dag - [ze fluit]. Ik brak mijn beide armen toen ik zeven was, viel voorover van de parallelle staven bij gymnastiek en ik realiseerde me niet dat ik had een sluimerende oerangst totdat Ryan me boven zijn hoofd tilde en toen ik over was, dacht ik: 'Ik kan dit niet, ik kan dit niet' en mijn lichaam stortte gewoon volledig in hem in en schopte hem in de keel."

Uiteindelijk hebben fans misschien geen dubbel gezien, aangezien de scène zelf met opzet van ver is opgenomen voor de stuntdubbel.

Hoewel Emma zou onthullen dat ze nog steeds op haar eigen manier een bijdrage kon leveren aan de scène."De kreten van mijn paniek zijn de kreten die ze gebruikten in ADR over de stuntdubbel die hij uithaalde. Dus ik ben de regisseurs [Glenn Ficarra en John Requa] heel, heel dankbaar dat ze gebruik hebben gemaakt van die vreselijke, vreselijke paniek."

Ondanks de hapering waren de fans niet in het minst onder de indruk, aangezien de scène een grote favoriet was bij de kijkers.

Wat vonden de fans van de scene?

Hoewel er een dubbel werd gebruikt voor de verhuizing, waren fans nog steeds helemaal weg van de scène - vooral gezien de uitstekende chemie tussen Ryan Gosling en Emma Stone.

"Deze scène zorgde ervoor dat Emma Stone een legitieme zenuwinzinking kreeg. Ze had als kind beide armen gebroken tijdens gymnastiek, en Ryan die haar optilde, bracht die herinnering weer naar boven. Daarom is de liftscène gefilmd van oudsher. Emma kon het niet."

""Dat zou niet werken bij mij" Een paar blikken uitgewisseld en dan bezuinigingen naar hen op het punt om het te doen - Beste scène van de hele film."

"Stone's gezicht als ze 'ok' zegt, doet mijn hart sneller kloppen. Zoals, serieus."

"Zo belachelijk, al die Mickey Mouse clubkinderen… nu zo mooi en succesvol. Hoe is dit mogelijk. Christina, Britney, Justin, Ryan… de rest?"

Het was een succesvolle scène en een geweldige film die fans meer dan tien jaar later nog steeds waarderen. Vanaf dat moment bloeide Emma Stone's carrière naar een hoger niveau.

Aanbevolen: