Werd Avril Lavigne vervangen door een look-alike?

Inhoudsopgave:

Werd Avril Lavigne vervangen door een look-alike?
Werd Avril Lavigne vervangen door een look-alike?
Anonim

De jaren 2000 waren een interessant decennium voor muziek, en veel sterren konden in die tijd beroemd worden. Het was tijdens het eerste deel van het decennium dat Avril Lavigne voor het eerst op het toneel verscheen.

Lavigne is bijna overal geweest en ze heeft ups en downs gehad, waaronder hitlijsten en een rechtszaak van een band. De zangeres is er nog steeds mee bezig en ze wisselde zelfs van genre met haar nieuwste muziek. Haar recente virale TikTok-video zorgde ervoor dat ze weer in de krantenkoppen kwam, maar helaas betekende dit dat langdurige geruchten over haar vervanging door een look-alike opnieuw hun weg vonden op sociale media.

Laten we eens kijken naar deze bizarre theorie.

Avril Lavigne is een muziekster

In 2002 stormde de Canadese zangeres Avril Lavigne de muziekscene binnen met haar debuutalbum, en vanaf dat moment kon de zangeres een succesvolle carrière in de muziekindustrie aan elkaar knopen.

"Complicated" was de eerste megahit van de zangeres in de hitparade, en haar vervolgsingle, "Sk8er Boi", kon ook een hit worden. "I'm With You" rondde een trio hits af van haar debuutalbum, Let's Go, waarvan wereldwijd meer dan 16 miljoen exemplaren werden verkocht.

Na haar hete start in de hitlijsten, zou Lavigne de goede tijden voortzetten met haar tweede album, Under My Skin. Het was niet zo succesvol als zijn voorganger, maar er werden wereldwijd nog steeds meer dan 10 miljoen exemplaren van verkocht.

Door de jaren heen is het voor de zangeres afgekoeld, maar ze heeft overal een blijvend stempel gedrukt op millennials. Ze heeft naar schatting 40 miljoen albums wereldwijd verkocht, waardoor ze een van de meest succesvolle artiesten uit haar tijd is.

Lavigne heeft een geweldige carrière achter de rug, maar één negatief ding dat blijft bestaan, is een bizar gerucht dat onlangs weer viraal ging.

De theorie over de bedrieger van Avril Lavigne

In wat velen beschouwen als een absoluut waanzinnige theorie, zijn er mensen die geloven dat Avril Lavigne de emmer deed overlopen en jaren geleden werd vervangen door een look-alike. Ja, je leest het goed.

Het klinkt krankzinnig, maar er is vermeend bewijs van de ruil.

"De theorie beweert dat Lavigne, die aan het begin van haar carrière met roem worstelde, een body double begon te gebruiken met de naam Melissa. Op een gegeven moment zou de echte Lavigne zijn overleden, dus de platenmaatschappij verving haar door Melissa "Proof" omvat Lavigne's rode loper-opnamen (Lavigne draagt broeken; Melissa geeft de voorkeur aan jurken en rokken) en vermeende verschillen tussen de gelaatstrekken van Lavigne van vóór 2003 en de huidige incarnatie, "volgens The Guardian.

Er zijn ook verschillen in handschrift waarvan wordt gezegd dat ze de theorie geloofwaardig maken.

The Guardian merkte ook op: "Theoretici geloven ook dat Melissa aanwijzingen heeft achtergelaten in liedjes, zoals Slipped Away, waarin ze zingt: "The day you slipped away was the day I found it will not be the same Er was zelfs een publiciteitsfoto waarin Lavigne "Melissa" op haar hand had geschreven."

Aangezien er dit soort bewijs is en het gerucht al jaren de ronde doet, beginnen mensen zich af te vragen of de legitimiteit van Lavigne wordt vervangen.

Avril Lavigne wees de geruchten af

Dus, werd Avril Lavigne jaren geleden door een dubbelganger geplaatst? Duidelijk niet.

De zangeres is zich terdege bewust van het gerucht en ze sprak het aan in een interview met KISS 1065.

"Heb je gelachen om de geruchten die de ronde deden waar je niet meer bestaat en er is een kloon van jou", vroeg het station.

"Ja, sommige mensen denken dat ik niet de echte ik ben, wat zo raar is! Waarom zouden ze dat zelfs maar denken, " antwoordde ze.

Het is echt bizar dat dit gerucht al zo lang bestaat, maar eerlijk gezegd is dit niet de eerste keer dat een beroemdheid deel uitmaakt van een gerucht als dit.

Decennia lang ging het gerucht dat niemand minder dan Paul McCartney was overleden en in het geheim werd vervangen tijdens zijn tijd bij The Beatles.

Net zoals de theorie van Lavigne, is er "bewijs" dat suggereert dat Paul McCartney werd vervangen, en mensen hebben dit aangenomen en er lange tijd mee rondgelopen.

McCartney sprak zijn gerucht in de jaren '70 aan en vertelde Rolling Stone: Iemand van het kantoor belde me op en zei: 'Kijk, Paul, je bent dood.' En ik zei: 'Oh, ik weet niet ben het daar niet mee eens.'”

Laat het aan Paul McCartney over om wat lichtzinnigheid te injecteren in een werkelijk bizarre situatie.

Avril Lavigne zal misschien nooit de bizarre geruchten van zich afschudden die al jaren de ronde doen, vooral als de hardnekkige geruchten van McCartney een indicatie zijn.

Aanbevolen: