Hier is hoe de naam van de film 'Crazy, Stupid, Love' werd gekozen

Hier is hoe de naam van de film 'Crazy, Stupid, Love' werd gekozen
Hier is hoe de naam van de film 'Crazy, Stupid, Love' werd gekozen
Anonim

Veel fans beschouwen 'Crazy, Stupid, Love' als een van de meer herkenbare romantische films, ook al is het grotendeels een komedie. Maar het is ook een van Ryan Goslings meest memorabele prestaties, vooral omdat het hem samenbracht met Emma Stone voor wat een iconische koppeling op het scherm zou worden.

Maar de film was ook uniek vanwege de invalshoek die de makers bij de uitvoering ervan innamen. Zoals EW samenvatte, wilden de regisseurs van de film (en de schrijver) echt een rom-com maken vanuit het oogpunt van de man. Dat betekende niet alleen een dynamische cast (o.a. Kevin Bacon, Marisa Tomei, Steve Carell, Julianne Moore en de eerder genoemde Ryan en Emma), maar ook een unieke titel.

Zoals het verhaal gaat, kwam de titel echter niet eens van de regisseurs, producenten of de oorspronkelijke schrijver. Toen ze begonnen te filmen, heette de film zelfs "Un titled Dan Fogelman Project" of "UDF" naar de schrijver van het project.

Maar de regisseurs wilden echt een definitieve naam voor de film, dus werkten ze er hard aan om de cast en crew om ideeën te vragen. EW zegt dat de co-regisseurs, Glenn Ficarra en John Requa, zelfs een wedstrijd hebben gehouden om naamideeën voor de film te krijgen.

Ze beloofden de winnaar een iPad, maar het is onduidelijk of iemand ooit zijn prijs heeft gekregen. Om te beginnen werden sommige titels gekozen, maar later nixed. Zo'n titel? 'Romantisch', een verkeerd uitgesproken zin van het jongste castlid van de show, Jonah Bobo.

Interessant genoeg kwam de ultieme titel ook uit de mond van een echte babe. Jonah, die toen ongeveer 14 was en tot nu toe weinig acteerbanen had gehad, had ook een dialoog met de woorden 'Crazy, Stupid, Love'.

'Crazy, Stupid, Love' met Jonah Bobo en Analeigh Tipton
'Crazy, Stupid, Love' met Jonah Bobo en Analeigh Tipton

De studio wilde op een gegeven moment 'Wingman', merkte EW op. En in een andere uitleg over de oorsprong van de film, verklaarde Emma Stone in een interview dat de film eerder 'Un titled Marital Crisis Comedy' heette.

In een interview, gedocumenteerd via YouTube, met Emma in 2010 voor haar film 'Paper Man', die in 2009 uitkwam. Ze besprak haar aanstaande project en legde uit dat ze hoopte dat de producenten de titel 'Un titled Echtelijke Crisis Comedy' omdat ze er dol op was.

Natuurlijk vond ze het ook geweldig dat ze in de rol Ryan's liefdesbelang speelde, wat, zo merkte ze op, "geen slechte dag op kantoor" was. Dus echt, ongeacht de titel waarmee de film eindigde, het was een algemene hit, zowel voor het publiek als voor Emma, die deed alsof ze verliefd werd op Ryan Gosling.

'Crazy, Stupid, Love' was zeker een van haar beste rollen, maar niet de enige keer dat ze een koppel kreeg met Gosling. Kon elke fan maar zoveel geluk hebben!

Aanbevolen: