Pete Davidson kan binnenkort naast Kanye wonen

Inhoudsopgave:

Pete Davidson kan binnenkort naast Kanye wonen
Pete Davidson kan binnenkort naast Kanye wonen
Anonim

Kim Kardashian's scheiding van Kanye West is misschien net afgerond, maar naar verluidt wordt het serieus tussen haar en Pete Davidson. Het stel overweegt zelfs om samen te gaan wonen.

Speaking to Us Weekly, een bron zei dat het snel gaat tussen Kim en Pete. “Hun relatie blijft groeien. Ze zijn erg veilig met hun relatie en praten over toekomstplannen en gaan samenwonen”, vertelde de insider.

“Ze kijken ernaar uit om deze zomer samen op vakantie te gaan en romantisch alleen te zijn”, voegde ze eraan toe. "Hij wil haar gewoon gelukkig maken en maakt het goed dat hij niet met haar naar de bruiloft van Kourtney kan gaan."

Kanye Lives is eerder dit jaar naast Kim verhuisd

Kim heeft in februari 2021 de scheiding aangevraagd van Kanye West nadat ze in 2014 was getrouwd. De echtscheiding van het paar werd pas in maart uitgesproken.

Echter, vóór de afronding van hun scheiding, haalde Kanye in januari de krantenkoppen voor de aankoop van een huis van $ 4,5 miljoen direct naast het huis dat hij met Kim deelde. Hij verklaarde publiekelijk dat hij dit deed om dicht bij hun vier kinderen te zijn. Als Kim en Pete gaan samenwonen, betekent dit dat het paar mogelijk naast Kanye woont, die zijn afkeuring van Pete heeft uitgesproken.

Eerder dit jaar ging Kanye mee in een reeks tirades op sociale media waarbij hij verschillende mensen sloeg, waaronder Kim en Pete.

Hij ging zelfs zo ver om te zeggen dat hij de komiek wil 'verslaan' in zijn single 'Eazy'. De videoclip voor het nummer toont een geanimeerde Kanye die Pete levend begraaft. In die tijd beweerde Kanye ook dat hij op een missie was om zijn vervreemde vrouw terug te winnen.

Pete is relatief stil geweest over Kanye sinds hij vorig jaar zijn relatie met Kim openbaar maakte. Echter, Saturday Night Live-schrijver Dave Sirus heeft sms-berichten vrijgegeven die Pete naar Kanye zou hebben gestuurd waarin de acteur zijn vriendin verdedigt.

“Yo, het is Skete. Kun je alsjeblieft even de tijd nemen en kalmeren. Het is 8 uur 's ochtends en het hoeft niet zo te zijn', lazen de berichten van Pete.

Ondanks het conflict is Kanye de laatste tijd relatief stil op sociale media, terwijl Kim en Pete steeds hechter worden dan ooit.

Aanbevolen: