Een cross-over 'Selling Sunset' en 'Selling Tampa' kan binnenkort plaatsvinden, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Een cross-over 'Selling Sunset' en 'Selling Tampa' kan binnenkort plaatsvinden, hier is waarom
Een cross-over 'Selling Sunset' en 'Selling Tampa' kan binnenkort plaatsvinden, hier is waarom
Anonim

Selling Sunset werd meteen een hit toen het in augustus 2019 in première ging op Netflix. Tegenwoordig wachten fans al op seizoen 5 om te zien hoe het gedeelde vriendjesdrama van Christine Quinn en Emma Hernan zich ontvouwt (Mary Fitzgerald zei dat nieuwe afleveringen binnenkort aankomen). Geen wonder dat de spin-off Selling Tampa ook veel kijkers heeft getrokken sinds de release in december 2021.

Het wordt geprezen om zijn diverse cast - de volledig vrouwelijke, volledig zwarte makelaars van Allure Re alty. Natuurlijk serveren ze ook gloeiend heet drama zoals de sterren van Selling Sunset. Fans kunnen niet anders dan verbanden leggen tussen de opwindende levens van de twee vastgoedteams. Op basis van hun beoordeling zou er zelfs binnenkort een cross-over kunnen plaatsvinden. Dit is waarom.

Hoe zijn 'Selling Sunset' en 'Selling Tampa' gerelateerd?

Selling Sunset-maker Adam DiVello produceerde ook Selling Tampa. Dat is in wezen het enige wat ze delen. De oprichter van Allure Re alty, Sharelle Rosado, "zet zichzelf daarbuiten" voor DiVello om haar team op te merken. In 2020, een jaar na de lancering van de makelaardij, begon Rosado aanbiedingen voor realityshows te ontvangen. Ze hield niet van de meeste van hun invalshoeken, dus zocht ze andere producenten op in de vastgoedmarkt. In die tijd was Selling Sunset al populair, dus DiVello verscheen waarschijnlijk bovenop Rosado's onderzoek.

Vastbesloten om een realityserie te maken, ging de makelaar naar Instagram om de aandacht van de producent te trekken. "Ik zette mezelf voor Adam en ze namen een paar dagen later contact met me op", zei Rosado over het overspoelen van DiVello's Instagram-foto's met likes. Aan het eind van de dag kreeg ze de deal en de vertegenwoordiging die ze voor haar groep wilde hebben."Kijkers zullen machtige vrouwen uit minderheidsgroepen zien stappen in luxe onroerend goed", zei ze over de unieke kijk van de show op het bedrijf. "Ik weet dat ze het zullen zien, ongeacht je leeftijd of kleur, je kunt eropuit gaan en het doen."

Rosado stapte in 2017 in het onroerend goed nadat ze "12 jaar, 9 maanden en 13 dagen" in het leger had gewerkt. Ze opende haar eigen bedrijf in juli 2019 en had begin 2020 een volledig team samengesteld. Over snelle groei gesproken. "Toen ik dit bedrijf opende, wilde ik het naar een hoger niveau tillen", zei Rosado over haar plannen voor haar bedrijf. "Nu wil ik groter worden." In 2021 opende ze haar tweede Allure Re alty-locatie in Miami, waar haar verloofde, voormalig NFL-ster Chad "Ochocinco" Johnson, is gevestigd. Het paar verwelkomde hun eerste kind, Serenity "Hurricane" Paula, op 2 januari 2022.

Maya Vander's nieuwe vastgoedbedrijf kan leiden tot 'Selling Sunset'-'Selling Tampa' Crossover

Vander is altijd open geweest over de worsteling om haar tijd te verdelen tussen Los Angeles en Miami, waar haar man werkt. Het echtpaar heeft twee kinderen, Aiden, 2, en Elle, 1. De inwoner van Israël kondigde aan dat ze in seizoen 4 een derde kind verwachtte. In december 2021 onthulde ze echter dat ze een doodgeboorte had. "Gisteren was de zwaarste dag van mijn leven", schreef Vander op Instagram. "Ik had een doodgeboorte met 38 weken. Ik heb er altijd van gehoord, maar nooit gedacht dat ik deel zou uitmaken van de statistieken. In plaats van een baby te bevallen, mag ik naar huis gaan met een herinneringsdoos … Ik wens dit niemand toe."

Fans speculeren dat Vander na de tragische gebeurtenis nu fulltime naar Miami zou kunnen verhuizen. "[I] hou van Maya, maar [ik] heb geen idee hoe ze nu de lange afstand doet, vooral met kinderen", schreef een Redditor. "Hoe graag [ik] haar ook wil in toekomstige seizoenen, [ik] denk dat [het] het beste voor haar is om gewoon in Miami te blijven!" In 2021 plaagde de realityster haar eigen vastgoedbedrijf in Zuid-Florida, The Maya Vander Group. Het leverde gemengde reacties op bij fans. Sommigen maakten zich zorgen dat ze Selling Sunset zou verlaten, terwijl anderen "haar graag zouden zien verschijnen op [Selling Tampa] omdat ze binnenkort uitbreiden naar Miami." We hopen op het laatste.

Kennen de 'Selling Sunset'-sterren en 'Selling Tampa' elkaar?

Op de vraag of ze de Selling Sunset-sterren om advies vroegen voor het filmen van een reality-tv-serie, antwoordde Rosado: "Nee, nee." De cast van Selling Tampa wil dat kijkers hun vastgoedgroep anders zien dan The Oppenheim Group. "We zijn totaal anders dan Selling Sunset", vertelde Rosado aan Us Weekly. "[We zijn] verschillende soorten persoonlijkheden. We beheersen Florida. We willen Tampa verkopen." Maar daar is geen schaduw.

De voormalige parachutist is een grote fan van Selling Sunset. Ze wil gewoon dat haar team bekend staat omdat ze het alleen doen. "Het is een geweldige show. We hebben het gezien", zei Rosado over de L. A.-gebaseerde serie. "Ik was een fan van de show voordat we de deal met Netflix kregen." In november 2021 plaatste ze een foto van haar met enkele castleden van Selling Sunset. De twee groepen volgen elkaar ook op Instagram. Ze kennen elkaar misschien niet zo goed, maar ze hypen elkaar zeker op sociale media.

Aanbevolen: