Waarom naast Madonna wonen een nachtmerrie was voor haar buren

Inhoudsopgave:

Waarom naast Madonna wonen een nachtmerrie was voor haar buren
Waarom naast Madonna wonen een nachtmerrie was voor haar buren
Anonim

Madonna is altijd een controversieel figuur geweest. De Queen of Pop heeft nog nooit een schandaalvrij jaar gehad. Onlangs werd ze verbannen van Instagram Live. Ze bracht ook een nieuwe reeks expliciete NFT's uit met beelden van de Vogue-zangeres die bomen, vlinders en robotduizendpoten baarde… Maar afgezien van haar gekke capriolen en gewaagde optredens, verdiende Madonna op een gegeven moment ook de reputatie een slechte buur te zijn. Het was eigenlijk een heel juridisch drama… Dit is wat er toen echt gebeurde.

Madonna's buurvrouw diende een geluidsklacht in tegen haar

In juli 2012 diende Madonna's buurvrouw een klacht in over geluidsoverlast tegen haar na een luide afterparty in haar huis in Mayfair. George Michael en Stella McCartney waren onder de gasten van de zangeres. "Het ging door tot kwart over twee. Het was allemaal buiten in de tuin - ik werd er wakker van", zei de buurman die onthulde dat de Westminster Council er pas laat iets aan deed. "Ze doet pijn", voegde de klager eraan toe, die weigerde bij naam genoemd te worden.

De woordvoerder van de gemeente zei in een verklaring dat de autoriteiten uiteindelijk naar Madonna's huis werden gestuurd. Ze bevestigden dat een bewoner van Great Cumberland Place om middernacht het lawaai belde. "Toen agenten arriveerden, hoorden ze duidelijk muziek en geschreeuw", aldus de woordvoerder. "Naar hun mening was het onredelijk op een doordeweekse avond, dus dienden ze de eigenaar van het huis een geluidsbeperking in. Zodra het bericht was ontvangen, werd het volume zachter gezet en waren er geen klachten meer."

In 2009 diende Madonna's New Yorkse buurvrouw Karen George ook klachten over geluidsoverlast tegen haar in. George diende juridische documenten in met vermelding van "ondraaglijk lawaai en trillingen" in het appartement van de popster op de zevende verdieping, dat uitkijkt op Central Park. Ze voegde eraan toe dat de dansroutines van de zangeres drie tot vier uur per dag "schetterende muziek, stampende en trillende muren" veroorzaakten. George klaagde ook de beheermaatschappij van het Manhattan-gebouw aan omdat ze niet had gereageerd op haar klachten. Madonna beweerde echter dat de geluidsniveaus de wettelijke limieten nooit overschreden. Ze stopte ook met het gebruik van haar appartement voor repetities na de klacht omdat ze elders al een studio had gebouwd.

Waar woont Madonna nu?

Madonna verhuist van het ene huis naar het andere, afhankelijk van haar rondleidingen. In 2017 haalde de zanger de krantenkoppen nadat hij naar een paleis van $ 7 miljoen in Lissabon, Portugal, verhuisde. Volgens het tijdschrift Hello is het "18e-eeuwse Moorse Revival-herenhuis 16, 146 vierkante meter groot en omvat vier slaapkamers, zeven badkamers, een gastenverblijf en een conciërgewoning." The Rain-hitmaker verhuisde daarheen om de voetbalcarrière van haar zoon, David Banda, te ondersteunen. In 2019 onthulde Madonna dat ze het landhuis ging verlaten omdat ze zich "alleen" voelde.

"Ik ben naar Lissabon verhuisd om voetbalmoeder te worden. Ik wilde voetbalmoeder worden. Ik dacht dat het avontuurlijk zou zijn. Maar ik merkte dat ik alleen was, zonder vrienden, een beetje verveeld", zei de Evita-ster. "Ik was uitgenodigd in een fadoclub. De muziek bestaat uit melancholie, verdriet en verlangen - de beste omschrijving van mij." Op een gegeven moment zeiden Portugese media dat "Madonna niet langer een toerist is, ze woont nu in Lissabon." Tegenwoordig verdeelt de zangeres haar tijd tussen Londen, Beverly Hills en New York City.

Madonna is eigenaar van een Georgiaans herenhuis met zes verdiepingen in Marylebone, de chicste wijk van Londen. Het heeft tien slaapkamers en is naar verluidt haar zesde woning in de stad. Het stenen huis van $ 8 miljoen heeft ook een ingebouwde studio en een aangrenzende personeelsbungalow. De zangeres kocht het toen ze nog getrouwd was met Guy Ritchie. Ze heeft uiteindelijk hun 1 verkocht.17 hectare groot huis op Sunset Boulevard na hun splitsing. Ze kocht het aanvankelijk voor $ 12 miljoen van actrice Sela Ward en verkocht het voor $ 19,5 miljoen.

Wat haar appartement in Manhattan betreft, ze kocht eerst een herenhuis in East 81 Street en verwierf uiteindelijk twee aangrenzende huizen om één groot huis te maken voor haar en haar kinderen. Het huis met 13 slaapkamers wordt nu gewaardeerd op $ 40 miljoen. Het beschikt over een kingsize bibliotheek en een tuin van 3000 m². Buren zeggen dat je nooit zou weten dat Madonna daar woonde, behalve af en toe zwarte SUV's die haar oppikken.

In 2021 bestempelde Madonna haar terugkeer naar NYC als een 'nieuw leven' en een 'heruitvinding'. In die tijd begon ze naar verluidt aan haar biopic te werken met scenarioschrijver Diablo Cody. "Het paar leverde een voltooid, definitief ontwerp in van het script waar ze in 2020 maanden aan hebben gewerkt", schreef Entertainment Weekly destijds. Er gingen geruchten dat de twee ruzie hadden waardoor Cody het project verliet.

Maar later werd duidelijk dat de Juno-schrijver gewoon haar rol in het script had afgemaakt. "Een studiobron bij Universal, waar de film volop in ontwikkeling is, vertelt EW dat de berichten over het 'vertrek' van de Oscar-winnende Juno-scenarioschrijver uit de film overdreven zijn en dat Cody haar werk gewoon afmaakte en doorging met haar volgende project," de publicatie toegevoegd.

Aanbevolen: