Hier is hoeveel het Hugh Hefner kostte om in het Playboy-huis te wonen

Inhoudsopgave:

Hier is hoeveel het Hugh Hefner kostte om in het Playboy-huis te wonen
Hier is hoeveel het Hugh Hefner kostte om in het Playboy-huis te wonen
Anonim

De Playboy Mansion was decennialang een luxueus en extravagant pand waar Hugh Hefner feesten organiseerde met beroemdheden van alle niveaus. Niet alleen dat, hij huurde ook tonnen Playboy Bunnies in om zijn gasten te vermaken (en het leek een behoorlijk behoorlijk optreden voor de jaren '60!).

Maar nu? De Playboy Mansion ziet er niet zo geweldig uit, jaren na het overlijden van Hugh. Het is in verval geraakt nadat Hefner stierf, omdat hij de laatste huurder was van de wettelijke overeenkomst die hem toestond daar te wonen.

Het blijkt dat Hugh Hefner de Playboy Mansion niet bezat op het moment van zijn dood, en hij had een aardige cent betaald om daar te blijven.

Had Hugh Hefner het Playboy Mansion?

Fans weten al dat Hugh Hefner het op een bepaald moment in de geschiedenis van het herenhuis moest verkopen. Maar vreemd genoeg bleef hij daar daarna wonen. Wat er gebeurde was dat Hugh een specifieke overeenkomst had met de nieuwe eigenaar van het pand, en hij mocht aanblijven als huurder.

Hugh Hefner in het Playboy Mansion
Hugh Hefner in het Playboy Mansion

Het kostte hem echter veel geld, zelfs toen hij het geld van de verkoop van het onroerend goed in eigen zak stak. Gelukkig voor Hefner leek de koper niet geïnteresseerd om er zelf te gaan wonen. In plaats daarvan zouden ze Hugh huur in rekening brengen, wat geld verdienen en het pand later omgooien wanneer Hugh zijn overlijden ontmoette.

Tenminste, dat leek het plan te zijn vanaf de dag dat Hugh de verkooppapieren tekende.

Hoeveel betaalde Hugh om in het Playboy Mansion te wonen?

Niemand weet precies hoeveel Hugh betaalde om in de Playboy Mansion te wonen nadat hij het had verkocht. Maar sommige medewerkers van Playboy -- zoals een Playboy Playmate -- zeggen dat ze weten hoe het allemaal werkte, en ze hebben de bonen gemorst.

In feite ging Playmate Audra Lynn, die beweert dat ze sinds 2003 voor Playboy werkt, naar Quora om de vraag van een fan te beantwoorden waarom Hugh het herenhuis heeft verkocht. Hij had het geld nodig, duidelijk en simpel, zei Audra.

Verder legde ze uit: "Toen ik daar woonde, waren de kamers allemaal verhuurd." Het punt was, zei ze, Hugh betaalde niet voor de lege kamers; blijkbaar zaten ze gewoon.

Maar wat was het prijskaartje aan het vullen van de kamers? Voor Hefs kamer, zei Audra, was het $ 50.000 per maand. De volgende grootste kamer, Kendra's, kostte $ 20K per maand. De rest, somt Audra nonchalant op, was elk ongeveer $ 20K.

Wat is er met het geld van Hugh Hefner gebeurd?

Van wat Audra uitlegde, leek Hugh tegen het einde van zijn leven het moeilijk te hebben. Niet alleen werd hij gedwongen exorbitante huurprijzen te betalen na de verkoop van het herenhuis, maar zijn naasten vertelden hem liever niet wat er aan de hand was.

Audra beweerde dat toen het landhuis te koop stond, Hugh het op het nieuws zag en 'wegklapte'. Dus het bedrijf - dat op dat moment de leiding over zijn zaken leek te hebben - trok het in en deed het daarna rustiger aan. Tenminste, totdat Hugh stierf.

Aanbevolen: