Kunnen Teresa Giudice en Melissa Gorga het goed vinden in 2022?

Inhoudsopgave:

Kunnen Teresa Giudice en Melissa Gorga het goed vinden in 2022?
Kunnen Teresa Giudice en Melissa Gorga het goed vinden in 2022?
Anonim

In een ideale wereld zou iedereen met elk gezinslid kunnen opschieten. In het echte leven kunnen veel mensen echter niet opschieten met de mensen met wie ze verwant zijn en zodra schoonouders er rekening mee houden, is het bijna een verrassing als een gezin dramavrij is. Gezien het feit dat de Real Housewives-franchise allerlei soorten drama toont, zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat familievetes een steunpilaar van de serie zijn.

Helaas voor Teresa Giudice en Melissa Gorga hebben de schoonzussen in de loop der jaren op zijn zachtst gezegd een zeer dramatische relatie gehad. In feite lijkt het vaak alsof Melissa en Teresa ruzie kunnen maken over zo ongeveer alles, inclusief wie van het paar meer geld heeft. Aan de positieve kant, hoe dramatisch een relatie ook is, er is altijd de kans dat twee mensen het permanent goedmaken. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op: kunnen Teresa en Melissa in 2022 met elkaar opschieten?

Een geschiedenis van het drama van Teresa Giudice en Melissa Gorga

Aangezien Melissa Gorga en Teresa Giudice leden van dezelfde familie zijn, hebben sommige mensen misschien aangenomen dat ze een goede relatie zouden hebben. Sinds juni 2013 hebben de schoonzusjes echter een van de meest tumultueuze relaties in alle 'reality'-televisie. In die tijd beschuldigde Teresa Melissa ervan een bedrieger te zijn, wat er op de een of andere manier toe leidde dat hun echtgenoten in een fysiek gevecht verwikkeld raakten.

In de jaren sinds de eerste keer dat Teresa Giudice en Melissa Gorga's dramatische relatie op televisie te zien was, is het duo betrokken geweest bij veel fascinerende situaties. Melissa en Teresa's aanhoudende vete resulteerde bijvoorbeeld op de een of andere manier in een fysiek gevecht dat plaatsvond bij een doop van alle plaatsen. Verbazingwekkend genoeg is dat slechts een van de vele familie-evenementen die werden verpest door de vete van Teresa en Melissa.

Toen Melissa Gorga Teresa Giudice een housewarming-kaart gaf, besloot ze vreemd genoeg om schriftelijk op haar schoonzus te schieten. Toen er een kerstbijeenkomst was, sprak Teresa onzin over Melissa omdat ze strooikoekjes had meegebracht, wat gewoon vreemd lijkt. Bij een andere gelegenheid kwam Mellissa erachter dat Teresa haar een goudzoeker noemde en om te zeggen dat ze daar niet blij mee was, zou een enorm understatement zijn.

Krijgen Teresa Giudice en Melissa Gorga samen in 2022?

Gezien het feit dat de Real Housewives-franchise sinds 2006 een steunpilaar voor televisie is, zou je denken dat de shows het vermogen zouden hebben verloren om fans te choqueren. Desondanks is de kans groot dat wanneer de mensen die schitteren in een van de Real Housewives-shows worden geïnterviewd, de kans groot is dat ze iets zeggen dat de fans verrast.

In april 2022 verscheen Melissa Gorga op Watch What Happens Live. Aangezien die show wordt gehost door Andy Cohen, de man die de Real Housewives-franchise produceert, is het logisch dat hij Gorga de juiste vragen stelde om fans iets te geven om op te kauwen. Op een bepaald moment tijdens het interview kreeg Gorga bijvoorbeeld verschillende vragen over haar schoonzus Teresa Giudice en co-ster Margaret Josephs. Op basis van verschillende antwoorden van Gorga lijkt het duidelijk dat Melissa en Teresa niet op goede voet staan in 2022.

Op de vraag of ze met Teresa Giudice heeft gesproken sinds de recente opname van de reünie van Real Housewives of New Jersey, antwoordde Melissa Gorga botweg nee. Op de vraag wie het moeilijker heeft om verantwoordelijk te zijn voor hun daden, antwoordde Gorga dat Teresa daar slechter in is dan Marge. Op de vraag wie haar trouwer is, antwoordde Gorga Marge. Toen haar uiteindelijk werd gevraagd wie de roem meer naar hun hoofd heeft laten stijgen, zei Gorga: "Je moet Teresa zeggen".

Toen Teresa Giudice in 2022 haar eigen opwachting maakte in Watch What Happens Live, maakte ze ook duidelijk dat het niet goed ging met haar en Melissa Gorga. Op het moment dat Giudice verscheen, maakte ze zich op om met Luis Ruelas te trouwen. Als gevolg hiervan werd haar gevraagd hoeveel bruidsmeisjes ze zou hebben en of een van hen leden van de cast van Real Housewives zou zijn. Nadat ze had onthuld dat ze acht bruidsmeisjes zou hebben, maakte Teresa duidelijk dat geen van hen leden van de cast zou zijn en verduidelijkte vervolgens dat Melissa geen rol speelde in haar bruidsfeest. Wanneer een bruid acht bruidsmeisjes heeft en haar schoonzus uitsluit, is dat behoorlijk verbluffend. Dat gezegd hebbende, toen het publiek van Watch What Happens Live op de onthulling reageerde, probeerde Giudice dingen te bagatelliseren.

Uiteindelijk zijn de enige mensen die echt weten hoe goed Teresa Giudice en Melissa Gorga in 2022 met elkaar overweg kunnen, zij tweeën. Echter, op basis van wat Teresa en Melissa zeiden tijdens hun bovengenoemde optredens op Watch What Happens Live, lijkt het absoluut alsof ze niet op goede voet staan.

Aanbevolen: