Hier is waarom 'RHONJ'-sterren Teresa Giudice en Melissa Gorga niet meer spreken

Inhoudsopgave:

Hier is waarom 'RHONJ'-sterren Teresa Giudice en Melissa Gorga niet meer spreken
Hier is waarom 'RHONJ'-sterren Teresa Giudice en Melissa Gorga niet meer spreken
Anonim

The Real Housewives of New Jersey is altijd een van de franchises van huisvrouwen geweest die zich op het gezin richtte. De grootste drama en vetes in de show waren een onderdeel van broers en zussen Teresa Giudice, Joe Gorga en Melissa Gorga. Het was al jaren aan de gang voordat The Gorgas' zich in seizoen drie bij de cast voegde.

Toch zagen we naarmate de seizoenen vorderden dat Teresa en Melissa naar elkaar toe groeiden en voorbij al hun drama kwamen. Maar in het nieuwste seizoen twaalf reünie van RHONJ kwam het tot een hoogtepunt en fans vroegen zich af of de twee op dit moment zelfs spreken.

Het drama van Teresa Giudice en Melissa Gorgas

Teresa Giudice was een OG-huisvrouw van de New Jersey-franchise en haar schoonzus Melissa Gorga voegde zich bij de cast in seizoen drie. Veel van hun problemen kwamen voort uit het feit dat Teresa Melissa altijd een goudzoeker noemde nadat ze met Teresa's broer, Joe Gorga, was getrouwd. Teresa beschuldigde Melissa er in het verleden ook van stripper te zijn. Melissa heeft dit ontelbare keren ontkend. Dit schept duidelijk een afstand tussen de twee families en maakte het drama extreem intens in seizoen drie van RHONJ.

Hoewel hun drama uit de hand leek te lopen en ontroostbaar leek, maakten de twee het uiteindelijk goed voor hun families en de ouders van Teresa en Joe. Het leek het beste om te doen om hun families dicht bij elkaar te houden, wat enorm is voor zowel Teresa als Joe.

Voordat seizoen twaalf begon, leek het erop dat de twee op een goede plek zaten, ze verschenen zelfs in een spin-off huisvrouwenfranchise The Ultimate Girl's Trip met huisvrouwen uit andere steden. Dat was duidelijk niet het geval tijdens het seizoen en nog duidelijker nu de reünie is uitgezonden.

Seizoen twaalf van RHONJ brak hun vriendschap uit elkaar

Dus wat is er precies gebeurd dat hen uit elkaar scheurde? Nou, een heleboel dingen. Om te beginnen hadden Teresa en castmate Margaret Josephs tijdens het seizoen een enorm gevecht dat er zelfs toe leidde dat Teresa fysiek werd met Josephs. Het probleem is dat Melissa en Margaret eigenlijk goede vrienden zijn en dat Teresa Melissa altijd aanspoorde om in het midden te komen en haar te verdedigen.

Aan de andere kant zijn Teresa en castmate Jennifer Aydin goede vrienden. Aydin en Melissa kunnen niet met elkaar overweg, Aydin is ontelbare keren voor de familie Gorga gekomen en noemde ze zelfs "boeven", waarvan de Gorga's geloven dat Teresa Aydin niet veroordeelde.

De reünie van seizoen twaalf had zeker veel te maken met het uiten van de problemen van Teresa en Melissa met elkaar, zelfs Joe Gorga raakte erbij betrokken. Joe en Teresa kregen tijdens de reünie ruzie over familieproblemen. Teresa en Melissa gingen ook naar elkaar.

Op een gegeven moment had Teresa tegen Melissa gezegd: "Dit is het ding schat, we zijn niet close. Zoals, je bent mijn schoonzus, maar we zijn niet close." Dit was een schok voor sommige fans, maar niet te veel voor anderen. Het lijkt alsof Melissa een tijdje haar mond heeft gehouden over de acties van Teresa, maar ze heeft eindelijk besloten om tijdens de reünie van dit seizoen haar stem uit te brengen. Het maakt niet uit wiens kant je bent op het is vrij veilig om te zeggen dat de twee absoluut niet meer spreken. Melissa werd gevraagd of de twee spreken tijdens een interview op Watch What Happens Live met Andy Cohen, en ze zei gewoon "nee."

Waar staan Teresa en Melissa nu?

Vorige maand onthulde Teresa Giudice dat Melissa Gorga geen bruidsmeisje zou zijn op haar bruiloft deze zomer. Dit kwam ter sprake tijdens de reünie, en het was duidelijk dat dit zowel Melissa als Joe behoorlijk van streek maakte.

Dit schokte fans sinds ze het voor de reünie onthulde en fans wisten niet wat er tussen hen was gebeurd om Teresa's beslissing te veroorzaken. Het is onduidelijk of Melissa en Joe zelfs de bruiloft zullen bijwonen.

In een interview zei Melissa dat ze niets dan het beste wenst voor Teresa, maar ook dat ze nooit vrienden zullen worden. Verwijzend naar het feit dat ze ooit beste vrienden waren, zei ze: "Op een gegeven moment moet je zeggen: 'Oké, dit zullen we niet zijn, maar we zijn familie en we zullen elkaar respecteren."

Ze verklaarde ook dat ze niet meer van streek was omdat ze niet betrokken was bij haar huwelijksfeest.

Teresa had dezelfde gevoelens over het idee dat ze ooit beste vrienden zouden worden. Tijdens de reünie zei ze: "Ik ben niet haar beste vriendin, zij is niet mijn beste vriendin. We zijn familie." Hoewel het voor sommige fans verontrustend is dat ze, na vele jaren van vrede tussen de twee, momenteel niet met elkaar praten of elkaar zelfs maar vrienden noemen.

Wat goed is, is dat ze er nog steeds voor zorgen dat hun families contact houden. De cast van RHONJ begint deze zomer met het filmen van seizoen dertien, en het zal zeker gevuld worden met al het drama.

Aanbevolen: