Kunnen voedingsdeskundigen het Met Gala-dieet van Kim Kardashian goed?

Inhoudsopgave:

Kunnen voedingsdeskundigen het Met Gala-dieet van Kim Kardashian goed?
Kunnen voedingsdeskundigen het Met Gala-dieet van Kim Kardashian goed?
Anonim

Hoewel Kim Kardashian schitterde op het Met Gala van 2022, begon ze haat te ontvangen nadat ze had bevestigd dat ze de jurk van Marilyn Monroe droeg. Nadat ze echter had gesproken over wat ze deed om in Monroe's jurk voor het Met Gala te passen, kreeg ze kritiek van verschillende mensen, waaronder Riverdale-ster Lili Reinhart.

Onlangs vertelde Kardashian de media over haar dieet en trainingsroutine die ze deed om in drie weken tijd zestien pond af te vallen. Terwijl ze met Vogue sprak, gaf ze toe twee keer per dag een saunapak te dragen, op de loopband te rennen en "alle suiker en alle koolhydraten volledig uit te sluiten". Hoewel ze beweerde dat ze zichzelf niet uithongerde, werd haar trainingsroutine wel vergeleken met crashdiëten, wat soms leidde tot eetstoornissen.

Een LA-voedingsdeskundige Mascha Davis spreekt zich nu uit over het dieet van Kardashian en of ze het zou aanbevelen aan mensen die naar haar toe gaan. Op basis van haar mening lijkt het erop dat ze de kant van de sociale media kiest over dit onderwerp.

Wat vindt Davis echt van de keuzes van Kardashian?

Tijdens een gesprek met E! News verklaarde Davis dat ze die routine nooit zou aanraden aan mensen voor wie ze werkt, omdat ze zei dat het "ongezond" is en alleen "op de korte termijn" werkt. Over het algemeen vindt ze het geen duurzame oplossing en dat er verschillende factoren zijn om over na te denken die hun gezondheid kunnen verslechteren in plaats van verbeteren.

"Mensen zullen snel afvallen omdat ze belangrijke voedselgroepen schrappen, en dan krijgen ze het allemaal terug zodra ze ermee stoppen", zei Davis. "En vaak hebben ze het nog moeilijker om het gewicht er weer af te krijgen." Ze sprak ook over hoe ze gelooft in wat de wetenschap ondersteunt, namelijk op een gezonde manier afvallen, en wetende dat het tijd kost om dat te doen.

Niet iedereen is tegen de controversiële dieet- en bewegingsroutine

Kardashian's trainer Don-A-Matrix heeft anders gezegd en vertelde TMZ dat wat ze deed niet ongezond was. "Ik denk dat een van de misvattingen die mensen over Kim hebben, is dat ze heel hard werkt, dus ik was erbij tijdens het proces", zei hij. "Dus het was niet alsof ze zichzelf uithongerde. Ik bedoel, ze heeft een uitgebalanceerd dieet gevolgd. Soms at ze niet zoveel, maar het tweede is dat ze er echt werk van maakte."

In tegenstelling tot Davis gelooft hij dat het mogelijk is om op een gezonde manier zestien kilo af te vallen, en hij zei zelfs dat het ook mogelijk was om op een gezonde manier twintig kilo af te vallen. Wat betreft wat Reinhart over het proces zei, antwoordde hij door te zeggen: "Kom naar beneden en bekijk de matrix."

Vanwege het verzet plaatste hij er ook een verklaring over op zijn Instagram en zei dat hij niet zeker weet waarom mensen beledigd zijn over hoe ze het gewicht verloor."Ik werk met veel mensen die de hele tijd tonnen gewicht winnen en verliezen voor filmrollen, en je benaderde dit als een rol waarop je je aan het voorbereiden was," zei hij. "Je hebt hard gewerkt om in deze iconische jurk te passen, en je hebt zelfs twee keer per dag getraind. Zien hoe succesvol je bent en hoe je jezelf blijft inzetten, is zo inspirerend."

De beroemdheid heeft nog geen uitspraken gedaan over de controverse erachter. Kort nadat het Vogue-artikel uitkwam, plaatste ze echter een bericht op haar Instagram-verhaal met de tekst: "Wees leerbaar. Wees open. Je hebt niet altijd gelijk." Kardashians familie of vriend en Met Gala date Pete Davidson hebben ook niets over de zaak gezegd.

Aanbevolen: