Konden koningin Latifah en Adam Sandler het goed met elkaar vinden tijdens drukte?

Inhoudsopgave:

Konden koningin Latifah en Adam Sandler het goed met elkaar vinden tijdens drukte?
Konden koningin Latifah en Adam Sandler het goed met elkaar vinden tijdens drukte?
Anonim

Adam Sandler was lange tijd gewend geraakt aan het ontvangen van negatieve recensies in Hollywood voor zowat elke film die hij uitbracht. In 2017 gaf hij er zelfs zijn mond over uit en beweerde dat het hem niet veel kon schelen wat critici van zijn werk vonden.

“Ik weet wat ze tegen elke film gaan zeggen – ze zullen zeggen dat ze het niet leuk vinden”, zei de acteur. “[Maar] we zullen in orde zijn. Ik geloof in mijn spullen. Dat is belangrijk voor mij en mijn vrienden en de mensen voor wie ik de films maak. Ik vind ze leuk, dat is het goede nieuws.”

Dat tij is de afgelopen jaren echter begonnen te keren, toen de 55-jarige werd geprezen voor producties als Murder Mystery, Uncut Gems en Hubie Halloween. Zijn laatste release was het sportkomedie-drama Hustle op Netflix, dat ook zeer goed werd ontvangen door zowel fans als critici.

Hustle heeft het zo goed gedaan dat Sandler nu wordt gesteund om zijn allereerste Oscar Award te winnen voor zijn werk in de film.

Sandler was de hoofdrolspeler in de film, naast de ervaren actrice Queen Latifah. Hoe ging het achter de schermen met de twee als grote slagmensen in de industrie?

Welke rollen spelen Adam Sandler en koningin Latifah in 'Hustle'?

Een online synopsis van de film Hustle luidt: 'Nadat een basketbalscout met pech een buitengewone speler in het buitenland ontdekt, brengt hij het fenomeen terug zonder de goedkeuring van zijn team.' Stanley Sugerman, wat de rol is die behoorlijk indrukwekkend wordt gespeeld door Adam Sandler. Koningin Latifah speelt de vrouw van Stanley, Teresa.

De cast wordt vergezeld door Ben Foster, Robert Duvall en de echte Spaanse basketbalster Juancho Hernangómez, die momenteel speelt voor de Toronto Rapids in de NBA. Het was het eerste acteeroptreden voor de 23-jarige atleet, wiens eigen persoonlijke reis aanzienlijk overeenkomt met die van zijn karakter, Bo Cruz.

"Veel van wat [Bo] heeft meegemaakt, heb ik meegemaakt", zei Hernangómez in een recent interview met Complex. "In je eentje naar een ander land gaan, proberen jezelf niet op te geven, de mensen die je vertrouwen niet opgeven, de dromen najagen, de dromen najagen wat er ook gebeurt, en gewoon bewijzen dat ze ongelijk hebben."

Veteraan acteur Robert Duvall (The Godfather, The Judge) speelt teameigenaar Rex Merrick van de 76ers, met Ben Foster als zijn koppige zoon, Vince.

Hoe konden koningin Latifah en Adam Sandler met elkaar opschieten op de set van 'Hustle'?

Hustle was de tweede film van Queen Latifah van 2022. De in Newark geboren actrice speelde ook in een dramafilm met de titel The Tiger Rising. De film, geschreven en geregisseerd door Ray Giarratana, werd in januari uitgebracht, te midden van een controverse over acteurs die niet werden betaald. The Tiger Rising flopte ook naar een verlies van $ 9 miljoen aan de kassa.

De 52-jarige – wiens geboortenaam Dana Elaine Owens is – had veel meer geluk met de Netflix-foto, die in juni op het streamingplatform arriveerde. Niet alleen was de productie een stuk soepeler dan die van Giarratana, maar ze ging ook aan de slag met haar oude vriend Adam Sandler.

Hoewel Latifah's rol in Hustle haar partner op het scherm zeer ondersteunde, vond ze het leuk om de Robin van Sandler's Batman te zijn.

"Ik mocht zijn vrouw spelen, zijn ondersteuningssysteem, en ik vind het leuk dat hij verschillende kanten van wie hij is kan laten zien en ook verschillende spieren kan buigen", vertelde ze eerder dit jaar aan verslaggevers, eraan toevoegend dat ze had 'een geweldige tijd' samen met Sandler.

Wat heeft Adam Sandler gezegd over het werken met koningin Latifah in 'Hustle'?

Van zijn kant genoot Adam Sandler ook van de mogelijkheid om samen te werken met iemand met wie hij al vele jaren een hechte band heeft. "Ik en de koningin, we hebben lange tijd een hechte band gehad", zei hij tijdens een persevenement voor Hustle, zoals werd gemeld door Yahoo! Nieuws.

“Ik hou van [Queen Latifah], het was een absoluut genot [met haar te werken]”, vervolgde Sandler. "Als de koningin op de set zou verschijnen, op elk moment en waar we ook waren, mensen, kijk [en zeg]: 'Dat is de koningin, man.' Het is goede energie. Ze maakt mensen blij.”

Tijdens hetzelfde evenement prees Latifah haar co-ster voor zijn toewijding aan het vak gedurende zijn legendarische carrière. 'Hij is geweldig,' gutste ze. "En weet je, om hem al die jaren zijn ding te zien doen en ons zoveel vreugde en entertainment te zien geven… is ook gewoon geweldig."

De actrice prees ook Juancho Hernangómez en de andere basketbalsterren die voor het eerst acteerden. “Ze zijn gewend om voor de camera te staan. Ik denk dat het gewoon een soort van mentaliteitsverandering is van het omgaan met basketbal naar voor de camera staan en doen alsof ze doen wat ze normaal doen, zei Latifah.

Aanbevolen: