Dit is de enige 'Friends'-ster die nooit getrouwd is geweest

Inhoudsopgave:

Dit is de enige 'Friends'-ster die nooit getrouwd is geweest
Dit is de enige 'Friends'-ster die nooit getrouwd is geweest
Anonim

De zes belangrijkste castleden van Friends hebben in de loop der jaren allemaal spraakmakende relaties gehad. Slechts één van de castleden is echter nooit getrouwd geweest. Dit castlid is verloofd, maar de verloving viel uiteindelijk uit elkaar en het paar ging uit elkaar voordat de aanstaande bruid door het gangpad kon komen. Dit castlid heeft een paar langdurige relaties gehad, maar moet nog een deal sluiten met een van hen.

Verschillende leden van de Friends-cast zijn gescheiden. Vier van hen zijn feitelijk gescheiden en al een hele tijd gescheiden. Dus hoewel ze momenteel niet allemaal getrouwd zijn, hebben op één na alle leden van de cast gezegd: "Ja." Dus, welk castlid van Friends moet nog in hun leven trouwen? Laten we eens kijken en zien.

6 Lisa Kudrow is getrouwd

Lisa Kudrow is getrouwd met een Franse reclameman genaamd Michel Stern. Ze trouwden op 27 mei 1995 en zijn nog steeds samen met een volwassen zoon genaamd Julian Murray Stern. Kudrow's echtgenoot is geboren in Frankrijk en emigreerde naar Amerika voor zijn werk. Lisa vertelde Good Housekeeping dat ze haar man had ontmoet toen hij een relatie had met haar kamergenoot. Ze was toen verliefd op hem, maar respecteerde de relatie van haar kamergenoot met hem. Ze dacht dat hij "de perfecte man" was toen ze elkaar ontmoetten. Uiteindelijk maakte hij het een paar maanden later uit met haar kamergenoot en bleef hij bevriend met haar. Zes jaar later ontmoette Kudrow hem weer op het verjaardagsfeestje van haar kamergenoot, en de twee zijn "gewoon nooit gestopt", zei ze. Kudrow is zelfs het enige castlid van Friends dat vandaag nog steeds getrouwd is.

5 David Schwimmer was getrouwd

David Schwimmer is de meest recente cast van Friends die in het huwelijksbootje stapt. Hij begon te daten met de Britse kunstenaar Zoe Buckman in 2007, en ze trouwden in 2010. Ze hebben samen een dochter die in 2011 werd geboren. Helaas kondigden de twee hun minnelijke breuk aan in 2017. Ze vertelden Us Weekly in een gezamenlijke verklaring dat onze prioriteit is natuurlijk het geluk en het welzijn van onze dochter in deze uitdagende tijd, en daarom vragen we je steun en respect voor onze privacy terwijl we haar samen blijven opvoeden en dit nieuwe hoofdstuk voor ons gezin navigeren.

4 Matt LeBlanc was getrouwd

Matt LeBlanc was van 2003 tot 2006 getrouwd met de Engelse actrice en model Melissa McKnight en de twee delen samen een dochter. McKnight had een eerder huwelijk voordat ze met LeBlanc trouwde, en deelt twee kinderen met haar eerste echtgenoot. De dochter van LeBlanc heet Marina Pearl LeBlanc en ze werd geboren in 2004, maanden voordat de finale van de Friends-serie werd uitgezonden. LeBlanc is niet getrouwd geweest sinds zijn scheiding van McKnight in 2006, hoewel hij de afgelopen jaren een aantal langdurige relaties heeft gehad. Hij had voor het laatst een relatie met Aurora Mulligan van 2016 tot 2021, en daarvoor had hij negen jaar een relatie met actrice Andrea Anders.

3 Courteney Cox was getrouwd

Courteney Cox was van 1998 tot 2013 beroemd getrouwd met acteur David Arquette. Ze gingen in 2010 uit elkaar vanwege onoverbrugbare verschillen en rondden hun scheiding drie jaar later af. De twee bleven daarna vrienden en bleven hun dochter Coco co-ouderen. Ze gingen ook samen nieuwe Scream-films opnemen. De twee leerden elkaar kennen op de set van de eerste Scream-film in 1996. "We zijn co-ouders van onze dochter, dus we hebben een heel goede relatie", vertelde Arquette aan Yahoo! Amusement. "We zijn vrienden en we hebben veel gecommuniceerd dankzij Coco." Sinds hun breuk is Cox verloofd met haar vriend Johnny McDaid, die lid is van de band Snow Patrol, hoewel de twee hun verloving in 2015 verbraken. Ze begonnen uiteindelijk weer te daten in 2016, maar Cox heeft verklaard dat ze niet meer verloofd zijn.

2 Jennifer Aniston is twee keer getrouwd

Jennifer Aniston was beroemd getrouwd met Brad Pitt van 2000 tot 2005. Aniston trouwde vervolgens met acteur Justin Theroux van 2015 tot 2017. Tijdens de Friends-reünie in 2021 gefilmd voor HBO Max, Aniston en haar co-ster, Schwimmer, gaf toe dat ze elkaar tijdens het eerste seizoen verpletterden. Fans begonnen toen te speculeren of de twee voormalige co-sterren aan het daten waren. Aniston stopte de geruchten in een interview met Entertainment Tonight. "Dat was bizar", zei ze. 'Ik kon dat eigenlijk niet geloven. Echt? Dat is mijn broer.' Het klinkt alsof die verliefdheid die ze ooit had niet meer bestaat.

1 Matthew Perry is nooit getrouwd geweest

Matthew Perry is het enige castlid van Friends dat nooit getrouwd is geweest. Hij was van 2020 tot 2021 verloofd met literair manager Molly Hurwitz. Volgens People verklaarde Perry dat "soms dingen gewoon niet werken en dit is er een van. Ik wens Molly het beste." Het paar was sinds 2018 aan het daten. Voorafgaand aan zijn relatie met Hurwitz had Perry zes jaar lang, van 2006 tot 2012, een langdurige relatie met collega-actrice Lizzy Caplan, die verrassend onder de radar vloog.

Aanbevolen: