Ashanti & Andere beroemde vrouwen die nooit getrouwd zijn geweest (en waarom)

Inhoudsopgave:

Ashanti & Andere beroemde vrouwen die nooit getrouwd zijn geweest (en waarom)
Ashanti & Andere beroemde vrouwen die nooit getrouwd zijn geweest (en waarom)
Anonim

Veel mensen houden vast aan het concept dat als een vrouw geen echtgenote of moeder is, dit haar minder dan een vrouw maakt. Vertel dat maar eens aan Oprah Winfrey, die miljardair is! Veel beroemdheden hebben besloten dat het huwelijk niets voor hen is. Het huwelijk schrikt bijvoorbeeld sterren als Shakira af. Zij en haar oude vriend Gerard Piqué zijn al tien jaar samen en hebben twee kinderen. Shakira voelt zich echter op haar gemak als vriendin en stelt dat het voelt alsof ze "verboden fruit" is met die afspraak.

Na drie keer getrouwd te zijn geweest, besloot de EGOT-winnaar Whoopi Goldberg niet in monogamie te geloven. Ze houdt van haar vrijheid en wil zich geen zorgen maken over het kwetsen van iemands gevoelens. Ashanti was tien jaar samen met rapper Nelly, maar ze zijn nooit getrouwd. De platina verkopende R&B-zangeres is 40 jaar oud zonder ring, en ze is geen moeder. Laten we eens kijken waarom Ashanti en negen andere beroemde vrouwen nooit getrouwd zijn geweest.

10 Ashanti heeft schijnbaar niet de juiste gevonden

Er zijn geen directe citaten over Ashanti die uitleggen waarom ze nooit getrouwd is. Je kunt er echter van uitgaan dat de juiste persoon misschien nooit op haar pad is gekomen. Ashanti was tenslotte tien jaar met één persoon samen, wat een aanzienlijk deel van haar leven in beslag nam. Je kunt er ook vanuit gaan dat het enige tijd heeft geduurd om een relatie die zo lang heeft geduurd te boven te komen. Wat waar is, is dat Ashanti inderdaad open stond voor het stichten van een gezin.

Volgens People was de zanger van "Southside" in 2008 bereid om veel kinderen te krijgen. Ashanti is privé over haar liefdesleven. Ashanti is echter een succesvolle en zelfvoorzienende vrouw met een vermogen van naar schatting $ 10 miljoen.

9 Mya liet weten dat ze een relatie met zichzelf heeft

In 2019 gingen mensen ervan uit dat Mya trouwde met een mysterieuze man op de Seychellen, een Oost-Afrikaans land. Ze verscheen echter in een trouwjurk voor haar muziekvideo 'The Truth'. In de video trouwde ze met zichzelf.

Hoewel ze "The Truth" in 2015 uitbracht, heeft het nummer nooit een officiële video gehad, waar fans op wachtten. In 2013 raakte Mya geïnspireerd om een relatie met zichzelf te hebben nadat ze een giftige relatie had verlaten. De zangeres "Fallin'" besloot zich te concentreren op zelfzorg, en net als Ashanti is het duidelijk dat ze nooit de juiste persoon heeft gevonden.

8 Michelle Williams heeft ook mislukte relaties gehad

Het voormalige Destiny's Child-lid heeft veel ups en downs gehad toen haar leven worstelde met depressies en suïcidaal gedrag. Het helpt ook niet dat ze zoveel oordeel kreeg in Destiny's Child, waar mensen haar talent in twijfel trokken en hoeveel ze echt in de groep thuishoorde. Haar leven heeft echter een wending genomen. Ze verscheen op The Masked Singer, heeft een boek uit dat draait om geestelijke gezondheid en lijkt gelukkiger dan ooit tevoren.

Dus, waarom is ze nooit getrouwd? Toen ze haar ex-verloofde en dominee Chad Johnson ontmoette, had ze een moeilijke relatie achter de rug, en de twee hadden een liefdevolle en onmiskenbare band. Verloofd zijn bracht echter een aantal onzekerheden naar boven waarvan Williams niet wist dat ze die had. De "Say Yes"-zangeres ging in therapie en realiseerde zich dat er meer genezing nodig was voordat ze een andere relatie verpestte.

7 Rohan Marley legde uit dat Lauren Hill nooit wilde trouwen

Marley en R&B-zanger en rapper Lauryn Hill waren vijftien jaar samen en hebben samen vijf kinderen. Veel rapporten citeren Marley die verklaarde dat hij met Hill wilde trouwen, maar ze was er nog niet klaar voor. Marley is wel getrouwd, maar met het Braziliaanse model Barbara Fialho in 2019.

6 Sanaa Lathan is op een goede plek en geniet van haar succes

De Love & Basketball-actrice maakte duidelijk dat mensen wel bij haar wilden zijn. Ze geniet echter van haar succes. Ze wees er ook op dat huwelijken geen hoog slagingspercentage hebben en dat ze zich niet zou verbinden aan iets dat geen hoog overlevingspercentage heeft. Ze staat open voor liefde, maar het zou iemand moeten zijn die haar licht niet dimt.

5 Werk is de focus van Mindy Kaling

De Office-actrice gaf toe dat ze, toen ze in de twintig was, gek was op jongens en geobsedeerd door de gedachte aan liefde en huwelijk. Maar nu haar werk zo de moeite waard is, is ze egocentrisch geworden. Kaling heeft wel twee kinderen, maar ze wil de identiteit van de vader niet onthullen.

4 Diane Keaton wilde haar onafhankelijkheid niet opgeven

Vandaag meldde dat niemand de actrice The Godfather ten huwelijk vroeg. Ten tweede, ze keek naar de dynamiek van haar familie en besloot dat het huwelijk niets voor haar was. Keaton zag hoe haar moeder het gezin verkoos boven het hebben van een leven. Keaton zei dat haar moeder een uitstekende moeder was. Keaton wil haar onafhankelijkheid echter niet opgeven. Terwijl Ellen DeGeneres haar probeerde te overtuigen dat liefde geen houdbaarheidsdatum heeft, lijkt het alsof Keaton het niet kocht tenzij ze met Channing Tatum kon trouwen.

3 Sheryl Crow gelooft niet dat het huwelijk het einde is-All, Be-All

Mensen hebben de zangeres "All I Wanna Do" drie keer ten huwelijk gevraagd, maar het is helaas nooit gelukt. De moeder van twee staat nog steeds open voor liefde, maar haar vrienden hebben moeite om haar aan mensen voor te stellen omdat ze niet weten wie goed genoeg voor haar is. Crow zou graag trouwen, maar als het niet gebeurt, blijft ze gelukkig.

2 Chelsea Handler heeft nooit geweten hoe ze het huwelijk in haar leven in evenwicht kon brengen

Toen Handler negen jaar oud was, zei haar vader tegen haar dat ze niet het huwende type was, en ze nam dat aan en liep ermee weg. Handler was eerlijk over het feit dat ze niet wist hoe ze een balans moest vinden tussen een relatie en haar carrière. Ze beschouwde relaties als afleiding.

1 Joan Jett geeft er niet om om in de verwachtingen van de samenleving van vrouwen te passen

The "Bad Reputation" heeft veel relaties gehad met collega-rockers. Zoals het nummer doet, geeft ze niet om haar "slechte reputatie" in de zin dat het haar niet kan schelen hoe het eruit ziet dat ze zich verzet tegen de verwachtingen van vrouwen. Op jonge leeftijd kwam Jett erachter dat het huwelijk een sociale verwachting was en dat ze besloot dat ze de regels van vrouwen niet zou volgen.

Aanbevolen: