Emma Stone droeg haar MET-look al eens eerder

Inhoudsopgave:

Emma Stone droeg haar MET-look al eens eerder
Emma Stone droeg haar MET-look al eens eerder
Anonim

Het MET Gala is bekend geworden om zijn mode, waarbij sommige aanwezigen maandenlang bezig waren met het plannen van de perfecte outfit. Maar in plaats van voor iets nieuws te gaan, keek Emma Stone naar haar eigen kast voor inspiratie en koos ze voor een jurk met een speciale connectie met haar bruiloft.

Voor het thema "Gilded Glamour" van het Gala daagde de actrice van Battle of the Sexes een delicate witte jurk met gevederde details en een diepe halslijn. Emma droeg haar rode haar in een chique knot en koos voor minimale make-up.

De volledig witte look is nog nooit in het openbaar gezien, maar er was een speciale gebeurtenis waarop Emma de jurk al rockte: haar huwelijksreceptie. Emma Stone's jurk is in feite een speciaal stuk dat ze droeg op haar bruiloft afterparty dat nog nooit eerder in het openbaar is gezien. Vogue meldde.

Emma's MET-jurk is de eerste blik op haar bruiloft

Emma trouwde in 2020 met de regisseur van Saturday Night Live, Dave McCrary. Hoewel het twee jaar geleden is sinds hun huwelijk, is er niet veel bekend over hun huwelijk, inclusief hoe Emma's hoofdjurk eruit zag. Haar MET Gala-outfit is het eerste kijkje dat fans op haar bruiloft hebben gehad.

Volgens Us Weekly kenden Emma en Dave elkaar al enkele jaren voordat hun romance in 2017 werd bevestigd. Ze verloofden zich in 2019. Het huwelijk van het paar werd pas bevestigd nadat ze met trouwringen op pad waren geweest.

Een jaar na hun huwelijk verwelkomden Emma en Dave hun eerste kind samen. De zwangerschap van de Easy A-ster werd in januari bevestigd voor de komst van hun dochter in maart. De nieuwe ouders hebben nog geen foto's van hun baby vrijgegeven of haar naam bevestigd.

Emma's MET Gala-look was misschien het meest sentimenteel, maar het was niet de enige die mensen aan het zoemen bracht.

Kim Kardashian verlichtte de rode loper (naast haar beau Pete Davidson) in een sprankelende jurk die eerder werd gedragen door Marilyn Monroe. De oprichter van SKIMS gaf toe dat ze 16 pond moest verliezen om in de jurk te passen.

Kim's jongere zus Kylie Jenner maakte furore in een geheel witte baljurk met een bijpassende baseballpet en sluier. De make-upmagnaat die op sociale media onthulde dat de gedurfde look een eerbetoon was aan ontwerper Virgil Abloh, die vorig jaar overleed.

Aanbevolen: