Hier is waarom Billie Eilish zes weken lang een pruik droeg voordat ze haar blonde haar debuteerde

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Billie Eilish zes weken lang een pruik droeg voordat ze haar blonde haar debuteerde
Hier is waarom Billie Eilish zes weken lang een pruik droeg voordat ze haar blonde haar debuteerde
Anonim

In maart 2020 debuteerde popsuperster Billie Eilish met haar nieuwe blonde haarkleur nadat ze haar zwarte lokken ongeveer twee jaar lang had geschud met geverfde felgroene soorten.

De 19-jarige brak een record op Instagram nadat hij in slechts zes minuten maar liefst een miljoen likes had verzameld, terwijl de post zelf sindsdien een van de meest gelikete foto's op het platform is geworden met meer dan 22,1 miljoen dubbele tikken.

Naarmate de dagen verstreken, leek het echter alsof de ster "Everything I Wanted" geneigd was om te delen hoeveel werk het kostte om de haartransformatie uit te voeren, en gaf toe dat voor haar Grammy's-optreden op 14 maart, ze droeg eigenlijk een pruik omdat ze nog bezig was met het veranderen van het haar.

Als je je haar ooit eerder hebt geverfd, zou je weten dat overschakelen van zwart naar blond geen gemakkelijke taak is. Daarom droeg Billie zes weken lang pruiken totdat haar transformatie klaar was en ze eindelijk kon pronken haar mooie lokken.

billie eilish groen haar
billie eilish groen haar

Billie Eilish droeg zes weken pruiken

Nadat ze het internet had verbroken toen ze haar lichtere haarkleur op Instagram debuteerde, kwam Billie naar voren en vertelde ze hoe uitdagend het was om de gewenste blonde tint te krijgen.

Tijdens een Instagram Q&A-sessie met haar miljoenen fans, zei de hitmaker "Bad Guy" dat haar haar verrassend relatief gezond was gebleven na het bleekproces, en voegde eraan toe: "Het is eigenlijk gezonder dan het in een lange ggggggg-tijd is geweest."

Een andere fan vroeg later aan de singer-songwriter waarom ze zo stil bleef om de verandering van haarkleur met de wereld te delen, waarop ze antwoordde door te zeggen dat het proces zes weken duurde om de blonde tint te bereiken ze wilde, dus koos ze ervoor om in de tussentijd pruiken te dragen.

Na het delen van een foto van haar haar op 16 januari, na het aanbrengen van de eerste ronde bleekmiddel, konden fans zeker opmerken dat bepaalde delen van haar lokken een oranjebruine kleur hadden gekregen.

Bijna twee maanden later had Billie echter de ultieme strandblonde lokken die ze wilde.

Ondertussen onthulde de door Interscope ondertekende artiest in februari 2021 dat ze het meeste uit haar downtime van het werk had gehaald na de coronaviruspandemie, die de wereld letterlijk tot stilstand bracht.

Nu de lockdown-maatregelen in 2020 worden verlengd, heeft Billie besloten om de tijd te gebruiken om aan haar tweede album te werken, dat nog steeds geen releasedatum heeft gekregen, maar naar verwachting voor het einde van het jaar in de winkels zal liggen.

Tijdens een optreden in The Late Show met Stephen Colbert, zei Billie dat ze al genoeg materiaal had opgenomen om een heel album te vullen, en voegde eraan toe dat ze in de studio heeft geëxperimenteerd met nieuwe geluiden die mensen zeker zullen verrassen zodra ze het horen de nieuwe muziek.

“Er zijn een paar momenten op dit album waar ik wat trucjes uithaal. Het gaat er eigenlijk gewoon om hoe ik voel dat het goed klinkt, zei ze.

Interessant genoeg zei Billie dat als de wereldcrisis er niet was geweest, ze waarschijnlijk niet in staat zou zijn geweest om het project waar ze het afgelopen jaar aan heeft gewerkt in elkaar te zetten, waarbij ze de melodieën en nummers beschreef als een enorme verschuiving naar wat ze aanbood op haar debuutalbum, When We All Fall Asleep, Where Do We Go?

"Ik denk niet dat ik hetzelfde album zou hebben gemaakt, of zelfs het album helemaal niet, als het niet voor Covid was", legde ze uit. “Dat betekent niet dat het helemaal over Covid gaat, het is gewoon dat als dingen anders zijn in je leven, je anders bent. Dat is gewoon hoe het is. Dus daar moet ik Covid voor bedanken, en dat is het dan ook.

Billie's debuutalbum was een commerciële hit, er werden in de eerste week 313.000 exemplaren verkocht en het steeg naar de nummer 1 plek in de Billboard's Hot 200. WWAFAWDWG heeft sindsdien in totaal 3 miljoen exemplaren verschoven sinds de release in maart 2019, terwijl de wereldwijde verkoop maar liefst 7 miljoen exemplaren bedroeg.

De inwoner van Californië heeft sinds haar doorbraak in 2019 allerlei records gebroken en won ook vijf prijzen bij de Grammy's van 2020, waaronder Album van het jaar en Beste nieuwe artiest, terwijl er nog eens vier werden uitgereikt tijdens de editie 2021.

Sprekend tijdens de jaarlijkse gelegenheid na haar overwinning, zei ze: "Dit is echt gênant voor mij. Megan, meid! Ik wilde een toespraak schrijven over hoe je dit verdient, maar toen dacht ik: 'Er is geen zoals ze mij gaan kiezen.' Ik dacht: 'Het is van haar.'"

"Je verdient dit. Je had een jaar waarvan ik denk dat het onovertroffen is. Je bent een koningin, ik wil huilen als ik denk aan hoeveel ik van je hou. Je bent zo mooi. Je bent zo getalenteerd. Jij verdienen alles in de wereld, "voegde ze eraan toe.

"Ik denk constant aan je, ik duim altijd voor je. Je verdient het, eerlijk, oprecht, dit gaat naar haar. Kunnen we alsjeblieft gewoon voor Megan Thee Stallion juichen?"

Aanbevolen: